16 januari 2020

Alle kenmerken van de Nike Phantom VSN II voetbalschoenen

Een nieuw jaar betekent ook nieuwe voetbalschoenen! De nieuwe Nike Phantom VSN voetbalschoenen bevatten niet alleen een nieuwe kleurencombinatie, maar ook nog verschillende nieuwe technologieën. Een nieuwe generatie Nike Phantom VSN II voetbalschoenen is geboren. De nieuwe schoenen zijn onderdeel van het zogenaamde FUTURE LAB pack, speciaal ontwikkeld voor de toekomstige talenten. Op deze nieuwe Nike Phantom VSN voetbalschoenen spelen vanaf nu spelers als Kevin De Bruyne, Verratti, Matuidi, Havertz en Ramsey. Bij Ajax speelt Tagliafico op de Nike Phantom VSN voetbalschoenen bij Feyenoord Renato Tapia.

Direct fan van deze nieuwe Nike Phantom VSN II voetbalschoenen? Bestel het exclusief in deze SHOP OF deze NIKE winkel!

Kleuren Nike Phantom Vision II voetbalschoenen |  FUTURE LAB pack

De nieuwe Nike Phantom Vision II voetbalschoenen uit het Future Lab pack van Nike doen denken aan de kleurstelling van eerste Nike CTR360 voetbalschoenen. De schoenen zijn namelijk een combinatie van zwart en fel rood. De neus en de zijkanten van de voetbalschoenen zijn namelijk fel rood en de wreef, enkelsok en de achterkant van de nieuwe Nike Phantom VSN voetbalschoenen is zwart. De swoosh van Nike prijkt in het zilver op de zijkanten van de voetbalschoenen en bevat een zwarte omranding. Op het oog lijkt er verder niets veranderd te zijn aan de nieuwe Nike Phantom VSN II voetbalschoenen. Niets is minder waar. Nike heeft namelijk een aantal nieuwe technologieën aan de voetbalschoenen toegevoegd.

Nieuwe technologieën Nike Phantom VSN II voetbalschoenen

De voetbalschoenen van Nike evolueren jaarlijks en het Amerikaanse sportmerk luistert dan ook goed naar de feedback die zij van sterspelers ontvangen. In dit geval van Kevin Bruyne, die bekend staat om zijn fantastische techniek en ultieme balbehandeling. Vorig jaar vervingen de Nike Phantom VSN voetbalschoenen de Magista's en nu is het tijd voor een volgend hoofdstuk van de Phantom VSN voetbalschoenen, die vanaf nu heel toepasselijk de Nike Phantom VSN II voetbalschoenen worden genoemd. De schoenen bevatten veel van de technieken van de vorige generatie, alleen zijn die wat verfijnd. Zo is de dynamic fit collar (de enkelsok van de schoenen) iets verlaagd en is de voor de Nike Phantom VSN II kenmerkende driehoek aan de zijkanten van de schoenen iets naar voren geschoven en dus breder geworden, waardoor deze nog meer weg heeft van een soort wikkel. Dit gedeelte heeft bovendien een nieuwe 3D structuur. Sterker nog dit gedeelte is verdeeld in vier speciale zones: de medial trap zone, strike zone, knuckle zone en de dribble zone. De onderkant van deze zone is dus uitgerust met een speciale structuur om de bal nog beter te controleren en de bovenkant is uitgerust met een 3D structuur om de aanval op te zetten en steekpassen te geven. Deze speciale structuur zorgt voor nog meer controle tijdens het schieten, het passen, dribbelen en aannemen van de bal. Het betere balgevoel wordt ook nog eens versterkt doordat Nike een laag mesh aan de binnenkant heeft verwijderd. Hierdoor voelt het eerste balcontact nog natuurlijker aan. Bijkomend voordeel hiervan is dat de schoenen daardoor nog lichter zijn en deze nog comfortabeler aanvoelen. De enkelsok van de schoenen heeft de vorm van een pijl en hierdoor is de focus naar de voren is gericht. Het benadrukt maar weer dat alles van deze schoenen in het teken staat van aanvallen! Last but not least heeft Nike een extra lipje toegevoegd ter hoogte van de hiel van de schoenen, zodat je deze nog makkelijker aan kunt doen. Verder is alles bij hetzelfde gebleven. Was je nog niet bekend met de andere technologieën van de Nike Phantom VSN II voetbalschoenen. Lees hieronder vooral verder!

De Nike Phantom Vision voetbalschoenen hebben door de verschillende technieken ook een opvallend design. Bij de Nike Phantom VSN voetbalschoenen draait namelijk alles om de perfecte fit! De pasvorm van de schoenen wordt door Nike QUADFIT genoemd. Deze technologie zorgt ervoor dat de schoenen zich naadloos aanpassen aan de vorm van de schoenen. De reden hiervan is dat Nike mesh aan de binnenkant van de schoenen verwerkt heeft. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het zich perfect vormt naar de voeten en dat het minder rekt, zonder dat je voeten bewegingsvrijheid verliezen. De vezels van het mesh vormen zich super goed naar de voet en zorgen ook nog eens voor de perfecte versteviging van de voeten. Door deze technologie hoef je de schoenen niet in te lopen. 

Een ander kenmerk van de Phantom VSN voetbalschoenen is het feit dat het lijkt alsof de schoenen geen veters bevatten. Dit systeem wordt door Nike het Ghost Lace systeem genoemd. De veters zij  echter wel aanwezig, maar zie je van de buitenkant bijna niet. De veters kunnen namelijk worden verstopt onder een soort hoes. Deze hoes is verwerkt in een laag onder het Flyknit materiaal van de nieuwe Nike voetbalschoenen. Uit onderzoek van het merk bleek namelijk dat spelers in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, wel veters prefereren. Het voordeel hiervan is dat het schietoppervlak nog ''schoner'' is en dat je nog nauwkeuriger kunt passen en schieten. De schoenen zijn daarnaast ook nog eens uitgerust met de ''one-pull-off constructie.'' Deze constructie zorgt voor de perfecte druk over de gehele lengte van de schoenen.

Een ander opvallend kenmerk van de Nike Phantom VSN voetbalschoenen is de grote wikkel aan beide zijkanten van de voetbalschoenen. Waar deze in de vorige versie alleen een driehoek bevatten, is dit gedeelte nu over de gehele voorvoet van de voetbalschoenen zichtbaar. Dit gedeelte markeert de drie belangrijkste botten in de voeten en is eigenlijk het gebied van de voet, waarmee de bal gecontroleerd wordt. Uiteraard is de upper van de nieuwe Nike voetbalschoenen uitgerust met de All Conditions Control technologie, welke zorgt voor de perfecte balbehandeling in zowel droge als natte weersomstandigheden. Deze technologie komt tot uiting in een speciaal laagje over het bovenwerk van de schoenen. Daarnaast zijn de nieuwe Nike PHANTOM VSN schoenen ook weer uitgerust met een enkelsok, door Nike de dynamic fit collar genoemd. Dit zorgt ervoor dat je voeten en enkels als één lichaamsdeel aanvoelen. Dit zorgt niet alleen voor de ideale ondersteuning, het zorgt er ook nog eens voor dat je balbehandeling onverminderd goed is!

Aan de zoolplaat van de nieuwe Nike Phantom Vision II voetbalschoenen heeft Nike niets veranderd. De zoolplaat wordt gekenmerkt door het zogenaamde FEA tractiepatroon. De schoenen zijn uitgerust klauwnoppen, zodat je snel kan handelen en ook nog eens de perfecte ondersteuning hebt. De zoolplaat betreft een lichte Hyperprecision zool, waarmee hoge snelheden behaald kunnen worden. Alle Nike voetbalschoenen zijn dit seizoen ook weer uitgerust met de NikeGRIP technologie. Deze technologie is aan de binnenkant van de voetbalschoenen verwerkt en zorgt ervoor dat je niet gaat schuiven in je voetbalschoenen. Deze technologie komt tot uiting in een speciale structuur die perfect aansluit op de inlegzool. Het zorgt er niet alleen voor dat je schoenen niet schuiven, het is ook nog perfect voor de schokdemping!

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Nike Phantom Vision II schoenen uit het Future Lab pack. Voor de liefhebbers van zwarte voetbalschoenen heeft het Amerikaanse sportmerk ook zwarte Nike Phantom Vision II voetbalschoenen gelanceerd. 

Nike Phantom Vision II voetbalschoenen bestellen

De nieuwe Nike Phantom VSN II voetbalschoenen kun je vanaf medio 23 januari 2020 bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van de voetbalschoenen is EU 270,-, maar goedkopere versies van de kicksen zijn al beschikbaar vanaf EU 60,-. Uiteraard zijn de Nike Phantom VSN II voetbalschoenen ook weer beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus voor natuurgras, kunstgras en voor harde ondergronden. De Nike Phantom VSN voetbalschoenen kun je in de onderstaande webshops natuurlijk ook weer laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel de nieuwe Nike Phantom VSN voetbalschoenen direct in deze SHOP!

OF deze NIKE winkel!