21 januari 2020

Alle kenmerken van de adidas Predator 20 voetbalschoenen | Mutator pack

Veel merken hebben de afgelopen winter aan de materialen of technieken van de voetbalschoenen gesleuteld. Adidas vormt hier geen uitzondering op. Het Duitse sportmerk heeft vandaag namelijk als onderdeel van het nieuwe Mutator pack de adidas Predator 20 voetbalschoenen uitgebracht. Deze kicksen bevatten voor het eerst de revolutionaire DEMONSKIN technologie. Wat houdt dat in? Daar vertellen we straks meer over. Uiteraard hebben de nieuwe adidas Predator 20 voetbalschoenen een nieuwe kleurstelling. Vanaf deze week zien we spelers Pogba, Alli, Pjanic, Neuer en Ter Stegen op deze voetbalschoenen. In Nederland worden de Predators gedragen door Onana (en alle andere keepers van Ajax) en Toornstra.

Wil je direct op deze voetbalschoenen schitteren? Check ze exclusief in deze SHOP of deze winkel! 

adidas Predator 20 voetbalschoenen met spikes

Design adidas Predator 20 Mutator voetbalschoenen

De kleuren van de nieuwe adidas Predator 20 voetbalschoenen zijn niet helemaal bekend. De Predators hebben namelijk de iconische Predator voetbalschoenen. De Predator werd in 1994 voor het eerst door adi gelanceerd en de eerste schoen was al een combinatie van zwart, rood en wit. De afgelopen 25 jaar hebben al verschillende (ex)voetballers de Predators gedragen, zoals Zinedine Zidane, David Beckham en Nederlandse iconen als Ronald Koeman, Mark Bommel, Edwin van der Sar, Marc Overmars, Dirk Kuyt, Roy Makaay en Pierre van Hooijdonk. De nieuwe schoenen uit het Mutator pack van adidas hebben ook deze kleuren, zij het wat flitsender. De basiskleur van de schoenen is zwart, maar de voorkant van de schoenen bevat een rode all-over print met unieke 3D structuur van kleine spikes, waarin de DEMONSKIN technologie is verwerkt. Daarover straks meer. De achterkant van de schoenen zijn zwart en hetzelfde geldt voor de enkelsok van de Predators. Uiteraard mogen de drie adidas trademark strepen niet ontbreken op de zijkanten van de schoenen. Deze zijn wit. Het zoolplaat van de schoenen bevat ook weer het zwart/rode camouflage patroon met aan de achterkant een plaat met een iriserend effect. Benieuwd naar alle andere (nieuwe) features van de Predators? Check!

Nieuwe technologieën adidas 20 Mutator voetbalschoenen | DEMONSKIN!

De nieuwe generatie adidas Predator voetbalschoenen vallen vooral op door de nieuwe DEMONSKIN technologie. Deze technologie komt tot uiting in de extra, innovatieve laag van maar liefst 406 spikes over de upper van de voetbalschoenen.  De spikes zijn geïnspireerd door de reptielachtige ‘schubben’ van de Predators van 1994. Het doel van deze laag is een nog betere grip op de bal. Bovendien kun je hierdoor de bal een nog beter effect. Deze technologie is een resultaat van jaren onderzoek van het Duitse sportmerk. Hierbij is onder andere gebruik gemaakt van een computer algoritme om een nog betere interactie tussen de voetbalschoen en de bal te bewerkstelligen. De zogenaamde 406 DEMONSKIN spikes zijn dan ook op tactische plekken op de nieuwe Predators geplaatst en komen met name terug op de nues en de zijkanten van de voetbalschoenen, de punten waar het meest de bal geraakt wordt. Door deze technologie heb je als voetballer een nog betere controle en touch en kun je de bal ook nog eens een spineffect geven wanneer je een voorzet geeft, schiet of passt.

Een ander kenmerk van de nieuwe adidas Predator 20 voetbalschoenen is het nieuwe silhouet van de schoenen. Sinds de geboorte van de voetbalschoen in 1994 is zijn de adidas Predator voetbalschoenen al geïnspireerd door roofdieren. Ook de nieuwe Predators uit het Mutator pack stralen weer kracht en dynamiek uit. De nieuwe adidas Predator 20 voetbalschoenen hebben namelijk een scherpere vorm met hoge enkelsok en een laag uitgesneden neus voor een scherp en en gestroomlijnd design.

De nieuwe generatie Predator voetbalschoenen is bovendien uitgerust met zogenaamde controlzones in de zoolplaat van de schoenen.De zool zorgt voor een nog betere balbeheersing. In de zoolplaat is ook polyamide verwerkt, wat ervoor zorgt dat de zool nog meer buigbaar is en je dus sneller een andere kant op kunt bewegen of je los kunt maken van je tegenstander. Daarnaast biedt het extra stabiliteit.

De noppenconfiguratie is verdeeld over twee platen. Enerzijds vermindert dit het gewicht van de schoenen en anderzijds zorgt dit ervoor dat het materiaal van de upper van de schoenen doorloopt over de onderkant van de schoenen, zodat je een nog natuurlijkere fit hebt als je deze schoenen draagt. De nieuwe Predators zijn uiteraard ook weer voorzien van een enkelsok. Het voordeel van de enkelsok is dat de schoenen perfect aansluiten op de vorm van je voeten en je hierdoor een ideale pasvorm en een optimale ondersteuning hebt. Ook de upper, dat verder gemaakt is van een gebreid materiaal, zorgt voor de perfecte pasvorm.

De adidas 20+ voetbalschoenen is de versie zonder veters en de 20.1 versie is de versie met veters. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe adidas Predator 20 voetbalschoenen uit het Mutator pack, waar vanaf nu verschillende spelers op gaan spelen.

adidas 20 Predator 20 voetbalschoenen bestellen

De nieuwe adidas Predator 20 voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shops. De schoenen zijn natuurlijk weer in verschillende versies beschikbaar. De duurste versie van de voetbalschoenen is € 270,-, maar goedkopere versies bestel je al vanaf € 60,-. Deze schoenen zijn ook weer beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus voor natuurgras, kunstgras en harde ondergronden. Bovendien kun je de voetbalschoenen zowel voor kinderen als volwassenen bestellen. Inclusief de mogelijkheid tot personalisatie.

Bestel deze voetbalschoenen exclusief in in deze SHOP 

of deze winkel!