21 februari 2017

adidas YEEZY Boost 350 v2 Kanye West sneakers

Adidas heeft weer een zieke YEEZY sneaker gelanceerd! Deze nieuwe schoenen van adidas zijn ontworpen door Kanye West en hebben weer een super vet design! Deze nieuwe adidas Yeezy Boost 350 v2 sneakers zijn namelijk in het zwart/wit gelanceerd en hebben een all-over ''Zebra'' print. Hoewel deze sneaker nu al is gelanceerd als onderdeel van de originals lijn van het merk, wordt deze vanaf 25 februari pas verkocht. Meer weten over deze nieuwe adi Originals sneaker? Check hieronder de ins en outs!

Nu al fan van deze adidas YEEZY Kanye West sneakers? Scoor deze vanaf 25 februari exclusief in deze SHOP!

Adidas -zebra -yeezy -sneakers

Het knit bovenwerk van deze YEEZY Kanye West sneaker bevat een all-over zebra print met over de zijkanten de tekst: ''SPLY 350'' in het rood. Opvallend aan deze tekst is dat het gespiegeld is. De veters zijn wit! Kenmerkend aan het bovenwerk van de schoenen is dat dit gemaakt is en een speciaal Primeknit materiaal, welke perfect om de voeten valt. Nog meer voordelen van het Primeknit materiaal van adidas? Het is naadloos, licht, ademend, ondersteunend en, niet onbelangrijk, het is gemaakt uit één stuk (voor een beter milieu). Verder bevatten de achterkant van de nieuwe Kanye West sneakers een hiellusje! Uiteraard is de zool van de schoenen door adidas ook weer uitgerust met de nieuwste snufjes en technologieën. De rubberen zool is namelijk semi-transparant en bevat aan de zijkanten een unieke TPU versteviging. Dit materiaal zorgt niet alleen voor een perfecte grip, maar geeft de schoenen ook nog eens een cool effect. Dit deel wordt namelijk gekenmerkt door de ribbels. Zoals adidas wel bij meerdere sneakers (en ook voetbalschoenen) doet, zijn deze Kanye West sneakers ook uitgerust met de innovatieve adidas Boost technology, welke zorgt voor een schokbestendige zool en dus voor de perfecte demping!

Tot zover alles over de schoenen nieuwe YEEZY Kanye West schoenen! Naast deze schoenen zal het sportmerk een speciale Kanye West adidas Originals lijn lanceren. Nog vier daagjes wachten... Adidas heeft deze schoenen ook nog eens in een limited edition versie gelanceerd, wat betekent dat deze sneakers maar beperkt beschikbaar zijn. De schoenen zullen ongeveer een prijs van € 200,- hebben. Directe levering en gratis verzending gegarandeerd!

Scoor de nieuwe adidas YEEZY sneakers vanaf 25 februari in deze SHOP!

Adidas -yeezy -kanye -west -250-schoenen

Adidas -350-yeezy -kanye -west -sneakers