1 november 2018

adidas X18 Cold Mode Pack voetbalschoenen met Primaloft

Er is weer een nieuwe adidas X18+ voetbalschoen gelanceerd door het Duitse sportmerk en deze voetbalschoen is door adi speciaal gelanceerd voor de koude winterdagen. De nieuwe adidas X voetbalschoenen zijn namelijk onderdeel van het nieuwe Cold Mode pack. De koude winterdagen komen er weer aan en dat betekent dat je voeten altijd warm moeten blijven tijdens het voetballen. Hiervoor heeft adidas een oplossing bedacht. De nieuwe voetbalschoenen uit dit pack bevatten namelijk de adi Primaloft technologie. Deze technologie is geïnspireerd door de technologie, die in de jassen van het Amerikaanse leger gebruikt worden en houden je voeten dus altijd lekker warm. Daarover straks meer. Deze nieuwe schoenen zijn door adi in een limited editie gelanceerd en worden niet gedragen door verschillende sterspelers!

Ben je direct fan van deze nieuwe adidas X voetbalschoenen met Primaloft technologie? Scoor ze exclusief in deze SHOP!

Design adidas X voetbalschoenen Cold Mode Pack

De nieuwe adidas X voetbalschoenen uit het Cold Mode pack hebben een overwegend blauwe upper met zwarte details. De drie diagonale adi trademark strepen op de voetbalschoenen zijn zwart/ leger groen (Night Cargo) en dit geldt ook voor de instap en een groot deel van de achterkant van de nieuwe adidas X voetbalschoenen. De zool van de nieuwste adidas X voetbalschoenen is fel groen en dit geeft de voetbalschoenen een echte winterse uitstraling. De hiel van de schoenen bevat natuurlijk ook nog het zogenaamde ''speckle'' effect van dunne puntjes! Aan de technologieën van de nieuwste adidas X voetbalschoenen is buiten de toevoeging van de Primaloft technologie weinig veranderd. De schoenen zijn alleen in een versie voor natuurgras gelanceerd. Wil je meer weten over de technologieën? Check het hieronder!

Technologieën adidas X voetbalschoenen | Inclusief Primaloft technologie

De upper van de nieuwe adidas X18+ Cold Mode voetbalschoenen is namelijk gemaakt van een super zacht en dun materiaal. Dit materiaal wordt door adidas Speedmash genoemd en voelt aan als een tweede huid. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten en. De Skeletal Weave bestaat uit een woven materiaal van garens en dit zorgt voor een ideale eerste touch en een perfect balgevoel.Ter hoogte van de tenen heeft adidas bij deze voetbalschoenen de Primaloft technologie. Deze werd medio 1983 voor het eerst in de jassen van het Amerikaanse leger geïntroduceerd en wordt momenteel ook gebruikt door merken als Helly Hansen en The North Face. Deze technologie zorgt ervoor dat je voeten warm blijven en vermindert het warmteverlies met 20%. Bijkomend voordeel is dat het gemaakt is van gerecycled polyester!

De adidas X 18+ voetbalschoenen bevatten geen veters. Hierdoor heb je een nog schoner baloppervlak en kan je dus nog preciezer en meer gefocust schieten. De adidas X 18+ voetbalschoenen bevatten ook dit jaar weer een enkelsok. Deze heeft een zogenaamde v-vorm en wordt om die reden ook wel de ''Claw collar genoemd.'' Zoals bij alles van de adidas X 18+ voetbalschoenen staat deze enkelsok geheel in het teken van snelheid. De claw collar zorgt voor een ultieme pasvorm, waardoor je hoge snelheden kunt behalen. Bovendien zorgt de sok voor een juiste stabiliteit, die je nodig hebt als je op snelheid bent! Een ander kenmerk van de X voetbalschoenen is de externe hielkap, die adidas heeft toegevoegd aan de voetbalschoenen. De hielkap zorgt voor het zogenaamde lockdown effect. Hierdoor ga je niet in je schoenen schuiven en het zorgt voor stabiliteit, wanneer je je snel van je tegenstander lost wilt maken. Ter hoogte van de achillespees bevindt zich een speciaal geweven materiaal en dit biedt je weer de ultieme bewegingsvrijheid.

Ook bij het onderstel van de nieuwe adidas X18+ Cold Mode voetbalschoenen staat alles in het teken van snelheid en stabiliteit. De zool is namelijk gemaakt van een super licht materiaal. Adidas noemt deze zool de sprintframe zool, waarmee je hoge snelheden kunt behalen. De noppen zijn ook weer op strategische punten geplaatst en dit stelt je weer in staat explosief te zijn en je tegenstander de baas te zijn. De adidas X18 voetbalschoenen hebben een combinatie van klauwnoppen en ovale noppen. Deze combinatie is ideaal om hoge snelheden te behalen en explosief te zijn en biedt je ook nog eens de juiste comfort en stabiliteit.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe adidas X18+ voetbalschoenen uit het Cold Mode Pack. Check bovendien de nieuwe Predator voetbalschoenen voor deze winter of de nieuwe adidas Nemeziz voetbalschoenen!

adidas Cold Mode pack voetbalschoenen bestellen

De nieuwe adidas X18+ voetbalschoenen kan je per direct bestellen in de onderstaande webshops! De schoenen zijn in twee versies door adidas uitgebracht. De versie zonder veters is € 290,- en de versie met veters is € 220,-. Deze schoenen zijn daarnaast alleen in de FG versie uitgebracht. Ben je op zoek naar goedkopere voetbalschoenen van adidas. Deze scoor je in de onderstaande winkels al vanaf € 50,-. Daarnaast kan je de schoenen laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je adidas X18+ voetbalschoenen in deze SHOP!

of de officiële webshop van adidas