adidas X17+ PURECHAOS champagne voetbalschoenen

De verjaardag van Beckham (2 mei) staat geheel in het teken van verschillende releases van de voetbalschoenen die hij ooit droeg, de adidas Predator Mania voetbalschoenen. Van deze voetbalschoenen heeft adidas vandaag ook een ACE en X versie gelanceerd. Deze kicksen hebben dezelfde kleur als de populairste Predators allertijden. Dat zijn de champagne gekleurde Predator voetbalschoenen, die door adidas in aanloop naar het WK van 2002 in Zuid Korea en Japan werden uitgebracht. Hieronder bespreken we het design en de kenmerken van de adidas X Purechaos limited edition voetbalschoenen, welke perfect zijn voor spelers die chaos willen maken op het voetbalveld. Deze schoenen worden overigens niet door sterspelers gedragen.

Wil je deze vette adidas X voetbalschoenen kopen? Check ze exclusief in deze SHOP

of deze WINKEL!

Design champagne adidas X 16+ voetbalschoenen

De nieuwe adidas X16 PureChaos voetbalschoenen hebben een effen wit/champagne/gebroken wit bovenwerk met flitsende zwarte strepen. De zijkanten van de schoenen bevatten een groot adidas performance logo en de enkelsok van de schoenen is geheel rood. Dit geldt ook voor de X aan de andere zijkanten van de schoenen. De zool van de schoenen is ook effen wit met rode, doorzichtige noppen. Hiermee hebben de kicksen dezelfde kleuren als de nieuwe Predators. Qua technologieën en materialen bevatten de schoenen dezelfde kenmerken als we van de adidas X schoenen gewend zijn. Wil je dat weten? Lees hieronder vooral verder!

Kenmerken adidas X PureChaos voetbalschoenen

Het bovenwerk van de adidas X16+ PURECHAOS voetbalschoenen is gemaakt van het zogenaamde techfit compressiebovenwerk. Zoals het woord eigenlijk al zegt, vormen de schoenen zich perfect naar de voeten voor het ultieme balgevoel. De gebreide enkelsok van de X kicksen van adidas zorgt weer voor de perfecte stabiliteit in combinatie met het PURECUT systeem. PURECUT staat bij adidas gelijk aan het verbergen van de veters en zorgt voor de perfecte pasvorm en een nog groter schietoppervlak, zodat je nog nauwkeurig en preciezer kan schieten. Verder zijn de X schoenen uitgerust met nog een extra laagje. Dit extra laagje komt tot uiting in de kleine stippen over de schoenen en zorgt ervoor dat de balcontrole zowel in natte als droge weersomstandigheden perfect is. De schoenen worden gecompleteerd door een zogenaamde SPRINTFRAME loopzool. Deze zool is niet alleen extreem licht, maar zorgt ook voor de perfecte stabiliteit bij onverwachte acties. In het verlengde hiervan zorgt de Chaos noppenconfiguratie voor de ideale explosiviteit, zodat de spelers die deze schoenen dragen zich nog sneller van hun tegenstander los kunnen maken, evenals vroeger bij de Predators het geval was. Het Duitse sportmerk heeft ook champagne gekleurde ACE 17+ PureControl schoenen gelanceerd.

adidas X16+ PURECHAOS champagne voetbalschoenen kopen

Wil je deze limited edition schoenen kopen? Dat kan, maar wees snel. Deze adidas X schoenen zijn maar beperkt beschikbaar, omdat er maar weinig van geproduceerd zijn. De schoen is alleen voor volwassenen te koop in de maten 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48. Wil je deze graag kopen? Dan moet je wel diep in de buidel tasten. De schoenen hebben namelijk een prijs van € 330,-. Dan heb je wel directe levering en gratis verzending EN de mogelijkheid de schoenen te laten bedrukken!

Koop de adidas X champage voetbalschoenen exclusief in in deze SHOP

of deze WINKEL!