3 januari 2017

Adidas X17+ Pure Chaos Chequered Black voetbalschoenen

Ben jij de voetballer van onnavolgbare en onvoorspelbare acties? Let dan goed op! Adidas lanceert de nieuwste Adidas X17+ Pure Chaos voetbalschoenen onder de naam Chequered Black. Het nieuwste model uit de Adidas collectie vormt de tweede kleurencombinatie uit de X17 lijn en borduurt voort op trend van all-black voetbalschoenen van 2016.

Kan jij geen schoon genoeg krijgen van zwarte voetbalschoenen? Ga dan direct naar de officiële online store van Adidas en scoor deze Adidas X17+ Pure Chaos Chequered Black kicksen! Ontworpen voor het behalen van maximale snelheden.

Adidas X 17+ Pure Chaos Chequered Black Voetbalschoenen

De ruit is niet alleen een belangrijke term in het tactische gedeelte van voetbal. Ook komt de ruit nadrukkelijk naar voren in het design van deze X17+ Pure Chaos voetbalschoenen. Het komt in metallic zilver terug in een all-over print op de zwarte bovenlaag. Op deze zwarte bovenlaag is langs de zijkant tevens een wit Adidas logo zichtbaar. Witte noppen maken de zwarte zoolplaat compleet.

Adidas X 17+ Pure Chaos Chequered Black Voetbalschoenen2

Hoe intimideer jij naast een gruwelijk design jouw tegenstander daadwerkelijk met snelheid? Juist! Met een PURECUT-soksysteem, techfit®-compressiebovenwerk, NON STOP GRIPSPRINTFRAME-loopzool en PURECHAOS-hielvoering. De meest in het oog springende techniek van deze Pure Chaos voetbalschoenen is het ontbreken van de veters, beter bekend als het Purecut Sock Systeem. Het brengt je voet nog dichterbij de bal, zodat je een betere touch krijgt. Ook leidt dit tot een nog groter schietoppervlak, waardoor je tijdens het maken van snelheid nog preciezer af kan werken. De verhoogde sok van dit systeem geeft nog meer ondersteuning aan de voeten. Dit leidt tot meer snelheid. Dit is echter niet het enige voordeel van deze X17+ schoenen. TechFit komt in een compressie bovenlaag terug. Het TechFit compressie bovendeel sluit en vormt perfect naar de vorm van de voet. Dit leidt tot een aangename en individuele pasvorm en een ongelofelijk comfort, direct bij het aantrekken van de voetbalschoenen. Alsof dit genoeg is kent de bovenlaag ook een laagje NSG. Deze 3D-structuur geeft je gedurende alle weersomstandigheden controle. Bovendien is de technologie Midcut nieuw aan de X voetbalschoenen. Midcut is een hielconstructie die je voet nog meer op zijn plek houdt bij het wegsprinten in diverse richtingen. Het maakt je nog dynamischer en behendiger.

 

Adidas X 17+ Pure Chaos Chequered Black Voetbalschoenen3

Niet gek toch dat sterren als Suarez, Bale en Robben wekelijks excelleren? Suarez zegt dan ook het volgende over deze voetbalschoenen:

"DE X 16 IS ONTWORPEN OM ME OP DE TOPPEN VAN M'N KUNNEN TE LATEN SPELEN MET EXTRA SNELHEID. ZE ZIJN ENORM LICHTGEWICHT, MAAR BIEDEN ME DE ONDERSTEUNING DIE IK NODIG HEB OM VERDEDIGERS TE VERSLAAN EN ELKE WEDSTRIJD ALS WINNAAR TE EINDIGEN."

Adidas X 17+ Pure Chaos Chequered Black Voetbalschoenen4

 

Prachtige schoenen die jou nog sneller maken in 2017! Deze Adidas X17+ Pure Chaos Chequered Black voetbalschoenen zijn verkrijgbaar in de maten 39 1/3 - 48 2/3 en hebben een prijs van € 299,95. Ook scoor je deze schoenen in de online store van Voetbalshop en Unisportstore. Never follow!