Opgelet, nieuwe Adidas X16+ PureChoas voetbalschoenen zijn gelanceerd! De nieuwste PureChaos uit het Viper Pack zijn namelijk officieel gelanceerd door het Duitse Adidas. Het design van de voetbalschoenen heeft veel weg van eerder gelanceerde X voetbalschoenen. In 2015 zag het Adidas Deadly Focus Pack het levenslicht. Op de bovenlaag van deze schoenen was een slangenhuid print te zien. Deze print staat verrassend genoeg ook centraal in het Adidas Viper Pack. De Adidas X16+ PureChaos Viper Pack voetbalschoenen laat een all-over slangenhuid print zien. De print bevat de kleuren lichtgroen en zwart en kent een glimmend effect.

Scoor de nieuwste Adidas X16+ Pure Chaos Viper Pack voetbalschoenen in deze officiële ONLINE SHOP! Verdere details over het design en over de technieken bespreken we hieronder. 

Adidas X16+ Viper Pack Voetbalschoenen

Foto's van deze Adidas X16+ PureChaos Viper Pack voetbalschoenen laten een zwart adidas logo langs de buitenkant zien. Ook de aanwezige enkelsok is zwart. Zeer opvallend aan deze voetbalschoenen is dat de slangehuid print ook doorloopt op de zoolplaat. De adidas X16+ Pure Chaos voetbalschoenen zijn uitermate goed geschikt voor voetbalspelers die pure chaos willen creëren in de verdediging van de tegenstander! Of sterspelers als Suarez, Robben, Bale en Morata schitteren op deze X16+ Pure Chaos voetbalschoenen gaan schitteren is nog niet zeker. 

Adidas X16+ Viper Pack Voetbalschoenen 2

De X16+ Pure Chaos schoenen zijn zeer licht in gewicht en wegen slechts 201 gram. Dit wordt bevorderd door een ultra lichte bovenlaag die door het leven gaat als het TechFit compressie bovendeel. Het TechFit compressie bovendeel sluit en vormt perfect naar je vorm. Dit leidt tot een aangename en individuele pasvorm en een ongelofelijk comfort, direct bij het aantrekken van de voetbalschoenen. Ook nieuw aan de adidas X Pure Chaos voetbalschoenen is het Purecut Sock Systeem. Dit systeem verbergt de veters. De schoen is op deze manier nog dichterbij de bal en krijg je een betere touch. Ook leidt dit tot een nog groter schietoppervlak, waardoor je tijdens het maken van snelheid nog preciezer af kan werken. Het Purecut Sock Systeem bevat tevens een extra verhoogde sok die nog meer ondersteuning aan de voeten geeft. Zo heb je kans nog meer snelheid te maken. Verder bevat de bovenlaag NSG-technologie. Deze 3D-structuur geeft je gedurende alle weersomstandigheden controle. Bovendien is de technologie Midcut nieuw aan de X voetbalschoenen. Midcut is een hielconstructie die je voet nog meer op zijn plek houdt bij het wegsprinten in diverse richtingen. Het maakt je nog dynamischer en behendiger. Wel bevatten de nieuwste X16 voetbalschoenen nog het sprintframe. Het sprintframe kent een vernieuwde uitstraling.

447332

Deze Adidas X16+ Pure Chaos voetbalschoenen uit het Viper Pack kan je vanaf een bedrag van € 50,- in kindermaten en volwassen maten kopen in de onderstaande shops.  De duurste versie van de Adidas X16 voetbalschoenen is € 299,95,-.  Directe levering en geen verzendkosten!

 Ook zijn de voetbalschoenen nu al online verkrijgbaar.

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

447334