23 september 2016

Adidas lanceert X16+ PureControl Stellar Pack voetbalschoenen 2016

Adidas heeft Adidas X16+ Pure Chaos Stellar Pack voetbalschoenen gelanceerd. De Pure Chaos voetbalschoenen maken onderdeel uit van het spectaculaire Adidas Stellar Pack die alleen geschikt zijn voor de beste voetballers. Daarom zullen ook enkel de beste topspelers als Suarez en Bale vanaf 27 september te zien zijn op deze Stellar voetbalschoenen. Door de lancering van de Chaos kicksen wordt de ruimte-geïnspireerde reis voortgezet. Deze reis begon bij de lancering van het Stellar Pack en na onder andere een tussenpauze bij het Space Craft Pack, wordt de reis bij dit Pack weer doorgezet. Een volgende opmerkingen over deze voetbalschoenen die niet onopgemerkt mag blijzen is dat deze Ace16+ Pure Chaos voetbalschoenen 'the light side of the moon' representeren. Overigens zijn deze kicksen vanaf 30 september te koop bij Adidas en haar resellers. Check hieronder alles over het spectaculaire nieuwe design van de ACE16+ Pure Control voetbalschoenen van Adidas uit dit Stellar Pack. Ook bespreken we natuurlijk de unieke technieken die de schoenen bevatten.

Direct deze wit-gouden voetbalschoenen uit Adidas Stellar Pack scoren? Check ze exclusief in deze SHOP of in deze STORE.

Stellar Pack Voebalschoenen (1)

Deze voetbalschoenen aanvallers die pure chaos moeten creëren in de verdediging van de tegenstander! De speler die met zijn onvergelijkbare snelheid de bal eerst bereikt en de verdedigingen vernedert door het creëren van totale wanorde en verwarring. Juist! Voor die spelers zijn de Adidas X16+ Pure Chaos voetbalschoenen uitermate geschikt. 

"THE X 16+ PURECHAOS IS THE FIRST TO USE A SYSTEM,
HIDING THE LACES UNDER THE UPPER,
MAKING EACH TOUCH AS SEAMLESS AS MY SKILL."

LUIS SUÁREZ

Stellar Pack Voebalschoenen 6

Dat deze X16+ Pure Chaos voetbalschoenen enkel weggelegd zijn voor echte sterren komt tot uiting in het design van de voetbalschoenen. Op de overwegend witte bovenlaag komen in plaats van de bekende groeven allerlei sterren terug. De aanwezige kleuren goud en zwart beschrijven de maan en het donker in de ruimte. De externe hielkap is goud van kleur, evenals een groot deel van de zoolplaat. De zoolplaat is voor de helft goud. De andere helft is wit gekleurd. Van dit verloop van kleur is ook sprake op de noppen. Bovendien worden deze Adidas kicksen versierd met een zwarte enkelsok. Ook het Adidas logo langs de buitenkant is zwart.

Stellar Pack Voebalschoenen 7

De Adidas X16+ Pure Chaos voetbalschoenen zijn zeer licht in gewicht en wegen slechts 201 gram. Dit wordt bevorderd door een ultra lichte bovenlaag die door het leven gaat als het TechFit compressie bovendeel. Het TechFit compressie bovendeel sluit en vormt perfect naar je vorm. Dit leidt tot een aangename en individuele pasvorm en een ongelofelijk comfort, direct bij het aantrekken van de voetbalschoenen. Ook nieuw aan de adidas X Pure Chaos voetbalschoenen is het Purecut Sock Systeem. Dit systeem verbergt de veters. De schoen is op deze manier nog dichterbij de bal en krijg je een betere touch. Ook leidt dit tot een nog groter schietoppervlak, waardoor je tijdens het maken van snelheid nog preciezer af kan werken. Het Purecut Sock Systeem bevat tevens een extra verhoogde sok die nog meer ondersteuning aan de voeten geeft. Zo heb je kans nog meer snelheid te maken. Verder bevat de bovenlaag NSG-technologie. Deze 3D-structuur geeft je gedurende alle weersomstandigheden controle. Bovendien is de technologie Midcut nieuw aan de X voetbalschoenen. Midcut is een hielconstructie die je voet nog meer op zijn plek houdt bij het wegsprinten in diverse richtingen. Het maakt je nog dynamischer en behendiger. Wel bevatten de nieuwste X16 voetbalschoenen nog het sprintframe. Het sprintframe kent een vernieuwde uitstraling.

Stellar Pack Voebalschoenen 8

Adidas X16+ Pure Chaos Stellar Pack voetbalschoenen kopen

Deze Adidas X16+ Pure Chaos voetbalschoenen uit het Stellar Pack kan je vanaf een bedrag van € 50,- in kindermaten en volwassen maten kopen in de onderstaande shops.  De duurste versie van de Adidas X16 voetbalschoenen is € 299,95,-.  Directe levering en geen verzendkosten! Ook zijn de voetbalschoenen nu al online verkrijgbaar.

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!