Adidas heeft adidas X16+ PureChaos Paris 2016 voetbalschoenen gelanceerd. De Adidas X16+ PureChaos Paris 2016 voetbalschoenen maken onderdeel uit van het Paris Pack. Het Paris Pack van adidas bevat tevens Ace16+ Pure Control voetbalschoenen. De voetbalschoenen kennen een zeer opvallend design en halen inspiratie uit de Beau Jeu voetbal, waarmee gespeeld wordt op Euro 2016. De nieuwste PureChaos voetbalschoenen zijn overwegend blauw, maar bevatten ook blauwe en rode details. Waar de voorvoet blauw van kleur is, daar loopt halverwege het design over in zwart. Dit is ook het geval op de zoolplaat. In het midden is tevens een print zichtbaar. Deze sprankelende print haalt inspiratie uit de Euro 2016 voetbal. De print is blauw, zwart en rood van kleur. Ben je benieuwd of deze voetbalschoenen iets zijn voor jou? Check het hieronder en ontdek tevens waar deze te koop zijn.

Technieken en materialen adidas X16+ Pure Chaos Paris voetbalschoenen

De X16 Pure Chaos voetbalschoenen zijn voor aanvallers die pure chaos willen maken. De nieuwste generatie X Pure Chaos schoenen zijn zeer licht in gewicht en weeg slechts 201 gram. Dit wordt bevorderd door een ultra lichte bovenlaag die door het leven gaat als het TechFit compressie bovendeel. Het TechFit compressie bovendeel sluit en vormt perfect naar je vorm. Dit leidt tot een aangename en individuele pasvorm en een ongelofelijk comfort, direct bij het aantrekken van de voetbalschoenen. Ook nieuw aan de adidas X Pure Chaos voetbalschoenen is het Purecut Sock Systeem. Dit systeem verbergt de veters. De schoen is op deze manier nog dichterbij de bal en krijg je een betere touch. Ook leidt dit tot een nog groter schietoppervlak, waardoor je tijdens het maken van snelheid nog preciezer af kan werken. Het Purecut Sock Systeem bevat tevens een extra verhoogde sok die nog meer ondersteuning aan de voeten geeft. Zo heb je kans nog meer snelheid te maken. Verder bevat de bovenlaag NSG-technologie. Deze 3D-structuur geeft je gedurende alle weersomstandigheden controle. Bovendien is de technologie Midcut nieuw aan de X voetbalschoenen. Midcut is een hielconstructie die je voet nog meer op zijn plek houdt bij het wegsprinten in diverse richtingen. Het maakt je nog dynamischer en behendiger. Wel bevatten de nieuwste X16 voetbalschoenen nog het sprintframe. Het sprintframe kent een vernieuwde uitstraling. Check hieronder foto's van de nieuwste adidas X16 Pure Chaos Paris voetbalschoenen.

adidas X16 Paris voetbalschoenen kopen

De Adidas X16 Paris voetbalschoenen uit het Paris Pack kan je vanaf een bedrag van € 50,- in kindermaten en volwassen maten kopen in de onderstaande shops.  De duurste versie van de Adidas X16 voetbalschoenen is € 299,95,-.  Directe levering en geen verzendkosten!

 Ook zijn de voetbalschoenen nu al online verkrijgbaar in

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Adidasace 16+purechaosparisvoetbalschoenen

Adidasace 16+purechaosparisvoetbalschoenen2

Adidasace 16+purechaosparisvoetbalschoenen3

Adidasace 16+purechaosparisvoetbalschoenen4