5 augustus 2016

Adidas X16+ PureChaos Dark Space Pack voetbalschoenen

Het adidas Dark Space Pack is gelanceerd. Volledig zwarte adidas X16+ PureChaos voetbalschoenen maken onderdeel uit van dit nieuwste adidas Pack. Het Dark Space Pack is de opvolger van het Fluid Black Pack dat in april van dit jaar werd gelanceerd. De adidas X16+ Pure Chaos Dark Space voetbalschoenen zijn voor voetbalspelers die pure chaos moeten creëren in de verdediging van de tegenstander! Sterspelers als Suarez, Robben, Bale en Morata schitteren op de X16+ Pure Chaos voetbalschoenen. Het design van de nieuwste X16+ PureChoas Dark Space voetbalschoenen is overwegend zwart. Zowel de bovenlaag, zoolplaat als binnenzool zijn zwart van kleur. Dit geldt ook voor het adidas logo langs de zijkanten. Dit logo veranderd echter wel van kleur in het donker. Daarnaast zijn de Pure Chaos Dark Space voetbalschoenen ook oranje details rijk. Zo bevat de enkelsok aan de binnenkant oranje applicaties. Dat geldt voor de binnenzool. Hieronder zijn foto's zichtbaar die jou nog meer vertellen over het design van de adidas X16+ Pure Chaos. Lees ook even de technische informatie! Zo weet je precies waar je aan toe bent met deze voetbalschoenen.

Technieken en materialen rode adidas X16+ Pure Chaos Dark Space voetbalschoenen

De nieuwste X16+ Pure Chaos Dark Space schoenen zijn zeer licht in gewicht en wegen slechts 201 gram. Dit wordt bevorderd door een ultra lichte bovenlaag die door het leven gaat als het TechFit compressie bovendeel. Het TechFit compressie bovendeel sluit en vormt perfect naar je vorm. Dit leidt tot een aangename en individuele pasvorm en een ongelofelijk comfort, direct bij het aantrekken van de voetbalschoenen. Ook nieuw aan de adidas X Pure Chaos voetbalschoenen is het Purecut Sock Systeem. Dit systeem verbergt de veters. De schoen is op deze manier nog dichterbij de bal en krijg je een betere touch. Ook leidt dit tot een nog groter schietoppervlak, waardoor je tijdens het maken van snelheid nog preciezer af kan werken. Het Purecut Sock Systeem bevat tevens een extra verhoogde sok die nog meer ondersteuning aan de voeten geeft. Zo heb je kans nog meer snelheid te maken. Verder bevat de bovenlaag NSG-technologie. Deze 3D-structuur geeft je gedurende alle weersomstandigheden controle. Bovendien is de technologie Midcut nieuw aan de X voetbalschoenen. Midcut is een hielconstructie die je voet nog meer op zijn plek houdt bij het wegsprinten in diverse richtingen. Het maakt je nog dynamischer en behendiger. Wel bevatten de nieuwste X16 voetbalschoenen nog het sprintframe. Het sprintframe kent een vernieuwde uitstraling. Check hieronder foto's van de volledig zwarte adidas X16 Pure Chaos voetbalschoenen uit het Dark Space Pack.

Zwarte adidas X16 Dark Space voetbalschoenen kopen

Adidas X16 voetbalschoenen kan je vanaf een bedrag van € 50,- in kindermaten en volwassen maten kopen in de onderstaande shops.  De duurste versie van de Adidas X16 voetbalschoenen is € 299,95,-.  Directe levering en geen verzendkosten! Ook zijn de voetbalschoenen nu al online verkrijgbaar.

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Adidas -x 16-purechaos -dark -space -pack -voetbalschoenen

Adidas -x 16-purechaos -dark -space -pack -voetbalschoenen2