16 augustus 2016

Adidas X16.1 Stellar Pack voetbalschoenen 2016 uitgelekt

Het design van de mogelijk nieuwe adidas X16.1 voetbalschoenen uit het Stellar Pack zijn uitgelekt. Deze X16.1 voetbalschoenen lijken eind september gelanceerd te worden en worden mogelijk alleen gedragen door de beste voetballers van adidas. Het uitgelekte design voor de X16.1 voetbalschoenen uit het Stellar Pack is zeer opvallend. De voetbalschoenen zijn namelijk mogelijk wit, goud en zwart. Uitgelekte foto's laten een witte bovenlaag zien, waarop rond de hak een goud grafisch patroon zichtbaar is. Waar dit patroon zijn inspiratie uithaalt is nog onduidelijk. Het meest opvallend is dat op uitgelekte foto's de groeven plaats maken voor X'en, mogelijk verwijzend naar de naam van deze voetbalschoenen. Verder is de zoolplaat van deze voetbalschoenen uit het Stellar Pack hoogstwaarschijnlijk voor de helft goud en voor de helft wit. Verder tonen uitgelekte foto's een zwarte enkelsok. Meer informatie over het design hopen we binnenkort bij de lancering van het Stellar Pack te kunnen verkondigen. Wil je alvast alles weten over de materialen en technieken die adidas gebruikt voor de adidas X16+ Primeknit voetbalschoenen? Check het hieronder!

Technieken en materialen adidas X16.1 voetbalschoenen

De X16.1 voetbalschoenen zijn voor aanvallers die chaos willen maken. De nieuwste generatie X.1 schoenen zijn zeer licht in gewicht en weeg slechts 205 gram. Dit wordt bevorderd door een ultra lichte bovenlaag die door het leven gaat als het TechFit compressie bovendeel. Het TechFit compressie bovendeel sluit en vormt perfect naar je vorm. Dit leidt tot een aangename en individuele pasvorm en een ongelofelijk comfort, direct bij het aantrekken van de voetbalschoenen. Het Purecut Sock Systeem bevat tevens een extra verhoogde sok die nog meer ondersteuning aan de voeten geeft. Zo heb je kans nog meer snelheid te maken. Verder bevat de bovenlaag NSG-technologie. Deze 3D-structuur geeft je gedurende alle weersomstandigheden controle. Bovendien is de technologie Midcut nieuw aan de X voetbalschoenen. Midcut is een hielconstructie die je voet nog meer op zijn plek houdt bij het wegsprinten in diverse richtingen. Het maakt je nog dynamischer en behendiger. Wel bevatten de nieuwste X16.1 voetbalschoenen nog het sprintframe. Het sprintframe kent een vernieuwde uitstraling. Check hieronder foto's van de uitgelekte adidas X16.1 voetbalschoenen uit het Stellar Pack.

Adidas X16 voetbalschoenen kopen

De Adidas X16.1 voetbalschoenen kan je vanaf een bedrag van € 50,- in kindermaten en volwassen maten kopen in de onderstaande shops.  De duurste versie van de Adidas X16 voetbalschoenen is € 299,95,-.  Directe levering en geen verzendkosten! Ook zijn de voetbalschoenen nu al online verkrijgbaar in

de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Adidas X16.1 Stellar Pack Voetbalschoenen

Adidas X16.1 Stellar Pack Voetbalschoenen 2

Adidas X16.1 Stellar Pack Voetbalschoenen 3

Adidas X16.1 Stellar Pack Voetbalschoenen 4