24 mei 2016

Adidas X16.1 Euro 2016 voetbalschoenen

Naast de nieuwste adidas X16+ Pure Chaos Euro 2016 heeft adidas ook X16.1 Euro 2016 voetbalschoenen gelanceerd. Op deze voetbalschoenen zal o.a. Müller schitteren. Ook Di Maria zal de schoenen dragen gedurende Copa America 2016. Het design heeft veel weg van de nieuwste Pure Chaos voetbalschoenen. Het verschil zit hem in de veters. Deze zijn namelijk op de Euro 2016 X16.1 schoenen wel zichtbaar. Het design toont een glimmende zilveren bovenlaag en oranje details. Deze oranje details zijn zichtbaar op de TechFit collar en noppen. Op de instap zijn de benamingen "TechFit" en "X" zichtbaar. Foto's tonen horizontale groeven in de bovenlaag. Ten slotte complementeert een zwart adidas logo op de hak het design. De nieuwste X16.1 verschillen in techniek van de X16+ Pure Chaos. Lees de verschillen hieronder!

Technieken en materialen adidas X16.1 Euro2016 voetbalschoenen

De X16 Pure Chaos voetbalschoenen zijn voor aanvallers die pure chaos willen maken. De nieuwste generatie X Pure Chaos schoenen zijn zeer licht in gewicht en weeg slechts 205 gram. Dit wordt bevorderd door een ultra lichte bovenlaag die door het leven gaat als het TechFit compressie bovendeel. Het TechFit compressie bovendeel sluit en vormt perfect naar je vorm. Dit leidt tot een aangename en individuele pasvorm en een ongelofelijk comfort, direct bij het aantrekken van de voetbalschoenen. Het Purecut Sock Systeem bevat tevens een extra verhoogde sok die nog meer ondersteuning aan de voeten geeft. Zo heb je kans nog meer snelheid te maken. Verder bevat de bovenlaag NSG-technologie. Deze 3D-structuur geeft je gedurende alle weersomstandigheden controle. Bovendien is de technologie Midcut nieuw aan de X voetbalschoenen. Midcut is een hielconstructie die je voet nog meer op zijn plek houdt bij het wegsprinten in diverse richtingen. Het maakt je nog dynamischer en behendiger. Wel bevatten de nieuwste X16.1 voetbalschoenen nog het sprintframe. Het sprintframe kent een vernieuwde uitstraling. Check hieronder foto's van de nieuwste adidas X16.1 Euro 2016 voetbalschoenen.

adidas X16 Euro 2016 voetbalschoenen kopen

De huidige Adidas X16 Euro 2016 voetbalschoenen uit het Mercury Pack kan je vanaf een bedrag van € 50,- in kindermaten en volwassen maten kopen in de onderstaande shops.  De duurste versie van de Adidas X16 voetbalschoenen is € 299,95,-.  Directe levering en geen verzendkosten! Ook zijn de voetbalschoenen nu al online verkrijgbaar in

de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

 Adidas X16.1 Euro 2016 Voetbalschoenen

Adidas X16.1 Euro 2016 Voetbalschoenen 2