Adidas heeft zwarte adidas X16.1 Dark Space voetbalschoenen gelanceerd. De zwarte voetbalschoenen maken onderdeel uit van het nieuwste pack van adidas, het Dark Space Pack. Het Dark Space Pack vormt de opvolger van het in april gelanceerde Fluid Black Pack. Dat dit pack alweer een opvolger kent laat zien dat zwarte voetbalschoenen flink aan populariteit aan het winnen zijn. Het design toont gelijkenissen met de X16+ PureChaos voetbalschoenen uit het Dark Space Pack. Ook deze voetbalschoenen kennen oranje details. De adidas X16.1 Dark Space kennen een volledig zwarte bovenlaag. De zoolplaat is overwegend zwart en wordt versierd met blauwe noppen. Ook de binnenzool is overwegend zwart en kent een oranje X logo. De X16.1 schoenen stellen zijn de perfecte voetbalschoenen voor spelers die chaos moeten creëren in de verdediging van de tegenstander! Hoe dit gestimuleerd wordt lees je hieronder bij de technische informatie.

Technieken en materialen adidas X16.1 Dark Space voetbalschoenen

De X16.1 voetbalschoenen zijn voor aanvallers die chaos willen maken. De nieuwste generatie X.1 schoenen zijn zeer licht in gewicht en weeg slechts 205 gram. Dit wordt bevorderd door een ultra lichte bovenlaag die door het leven gaat als het TechFit compressie bovendeel. Het TechFit compressie bovendeel sluit en vormt perfect naar je vorm. Dit leidt tot een aangename en individuele pasvorm en een ongelofelijk comfort, direct bij het aantrekken van de voetbalschoenen. Het Purecut Sock Systeem bevat tevens een extra verhoogde sok die nog meer ondersteuning aan de voeten geeft. Zo heb je kans nog meer snelheid te maken. Verder bevat de bovenlaag NSG-technologie. Deze 3D-structuur geeft je gedurende alle weersomstandigheden controle. Bovendien is de technologie Midcut nieuw aan de X voetbalschoenen. Midcut is een hielconstructie die je voet nog meer op zijn plek houdt bij het wegsprinten in diverse richtingen. Het maakt je nog dynamischer en behendiger. Wel bevatten de nieuwste X16.1 voetbalschoenen nog het sprintframe. Het sprintframe kent een vernieuwde uitstraling. Check hieronder foto's van de nieuwste adidas X16.1 Dark Space voetbalschoenen.

Zwarte adidas X16 Dark Space voetbalschoenen kopen

De zwarte Adidas X16  voetbalschoenen uit het Dark Space Pack kan je vanaf een bedrag van € 50,- in kindermaten en volwassen maten kopen in de onderstaande shops.  De duurste versie van de Adidas X16 voetbalschoenen is € 299,95,-.  Directe levering en geen verzendkosten!

 Ook zijn de voetbalschoenen nu al online verkrijgbaar in

de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Zwarte Adidas X161 Dark Space Voetbalschoenen

Zwarte Adidas X161 Dark Space Voetbalschoenen 2

Zwarte Adidas X161 Dark Space Voetbalschoenen 3

Zwarte Adidas X161 Dark Space Voetbalschoenen 4