13 februari 2017

adidas X16 PURECHAOS DRAGON kunstgras voetbalschoenen

In het kader van de limited edition adidas DRAGON Champions League collectie heeft het Duitse sportmerk ook een speciale turf kunstgras voetbalschoenen gelanceerd. De DRAGON collectie van adidas is als kick off van de knock out fase van de Champions League van 2016-2017 gelanceerd en staat dan ook geheel in het teken van de Champions League finale, welke op 3 juni plaats vindt in Cardiff in Wales. Een belangrijk symbool van de het land is natuurlijk de draak. Alle voetbalschoenen uit het nieuwe limited edition pack bevatten een all-over drakenprint, zo ook de nieuwe X turf kunstgras voetbalschoenen uit dit DRAGON UCL pack. Check hieronder alle ins en outs over deze nieuwe kunstgras schoenen!

Direct enthousiast over deze vette kunstgras voetbalschoenen van adidas? X Check ze exclusief in deze SHOP! of deze STORE! Directe levering en gratis verzending

Adidas -turf -dragon -schoenen

adidas X16 PureChaos drakenprint kunstgras schoenen

De nieuwe adidas X16+ PURECHAOS Turf kunstgras schoenen zijn een combinatie van blauw en wit en bevatten een all-over print van een drakenhuid over de gehele voetbalschoenen. Het adidas performance logo aan de zijkanten van deze kunstgras kicksen is doorzichtig en verder bevatten de schoenen een blauwe techfit enkelsok. Hiermee zijn de turf voetbalschoenen geheel in stijl van de adidas X16+ PURECHAOS UCL DRAGON voetbalschoenen. Meer weten over de materialen, technieken en voordelen van deze limited edition kunstgras schoen? Lees hieronder vooral verder!

Materialen en technieken DRAGON kunstgras schoenen

Waarom zijn deze schoenen perfect om mee te voetballen op straat of op kunstgras? De bovenkant van de schoenen zijn gemaakt van het adidas techfit compressie materiaal. Dit is een super flexibel materiaal, welke zich vormt naar de vorm van de voeten en de perfecte ondersteuning biedt! Adidas heeft bovendien een speciaal vlak ter hoogte van de voorvoet aangebracht. Dit vlak zorgt voor een perfecte eerste balaanname! Verder zijn deze TURF schoenen uitgerust met een heel dun laagje. Dit laagje komt terug in de structuur van dunne puntjes over de bovenwerk van de schoenen en zorgt voor een perfecte bescherming in alle weersomstandigheden. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat de schoenen geen water opnemen. Deze technologie wordt door adidas NON STOP GRIP genoemd. De loopzool is zwart en heeft ook een speciale constructie, waardoor deze perfect zijn voor zowel hardcourt als voor kunstgras. De nopjes zijn gemaakt van foam, waardoor deze voor perfecte demping zorgen. Het betreft namelijk een lichte, dunne Cage Chaos-loopzool ontworpen voor explosieve snelheid op kunstgras (korte synthetische vezels). Verder worden de schoenen natuurlijk gekenmerkt door het zogenaamde PURECUT-soksysteem. Dit betekent dat de veters binnenin de schoenen zijn verwerkt voor een betrouwbaardere pasvorm en explosieve snelheid

adidas DRAGON kunstgras voetbalschoenen kopen

Tot zover het design en het materiaal van de nieuwe X 16+ kunstgras voetbalschoenen! De rest moet je zelf ervaren. Ze zijn direct beschikbaar voor een prijs van € 199,95 voor volwassenen. 

Scoor de nieuwe Pogba collectie exclusief in deze SHOP!

Adidas -turf -dragon -ucl -kunstgras -schoenen