13 februari 2017

adidas X16 PURECHAOS Dragon Champions League voetbalschoenen

Adidas heeft vandaag een coole versie van de adidas X16 PureChaos voetbalschoenen gelanceerd. Deze kicksen staan geheel in het teken van de Champions League finale van 2017, welke plaats vindt in Cardiff op 3 juni. Deze voetbalschoenen zullen vooralsnog niet door sterspelers gedragen gaan worden, maar zijn door adidas puur en alleen gelanceerd als kick off voor de knock out fase van de Champions League, welke morgen weer start. Vorige week werd door adidas ook de officiële Champions League finale voetbal gelanceerd, welke ook in het teken staat van de finale in Cardiff. Benieuwd naar de nieuwste adidas X16 DRAGON voetbalschoenen? Check hieronder alle in- en outs!

Direct enthousiast over deze vette limited adidas X Champions League voetbalschoenen met drakenprint? Check ze exclusief in deze SHOP! of deze STORE! Directe levering en gratis verzending

Adidas -x -16-cl -voetbalschoenen -dragon -print

Design adidas X16 PureChaos drakenprint voetbalschoenen

De nieuwe adidas X16 PureChaos DRAGON voetbalschoenen zijn overwegend wit en bevatten een blauwe all-over print van een drakenhuid. Dit is eenzelfde soort print als de print op de Champions League finale voetbal van adidas. De print is geïnspireerd door het land waar de finale plaats vindt: Cardiff, Wales. De draak is onomstoten het symool van het land dat de halve finales van Euro 2016 behaalde. De print op de nieuwste adidas X16 PureChaos voetbalschoenen is blauw/rood en bevindt zich vooral op de achterkant van de schoenen. Verder bevatten de nieuwe kicksen natuurlijk een techfit enkelsok welke blauw is met het gebruikelijke ruiten design. Op de zijkanten van de schoenen staat het adidas performance logo in het blauw en het onderstel van de schoenen is wit met zowel ronde als rechte noppen. Zoals we van de adidas X voetbalschoenen gewend zijn, zijn de veters onder het bovendeel verstopt. De kleur van de veters is rood. Wil je weten waarom deze schoenen perfect zijn om chaos op een voetbalveld te creëren? Check het hieronder! Of check de nieuwste adidas ACE 17+ PureControl UCL Dragon voetbalschoenen. 

Adidas -x 16-dragon -cl -voetbalschoenen

Voordelen adidas X16 PURECHAOS DRAGON voetbalschoenen

De adidas X voetbalschoenen staan geheel in het teken van nieuwe technologieën om tegenstanders het bos in te sturen en chaos te creëren, zo ook de nieuwste DRAGOb Champions League X16 voetbalschoenen. . Zo zijn de voetbalschoenen van adidas uitgerust met het PURECUT-soksysteem, techfit®-compressiebovenwerk, NON STOP GRIP, SPRINTFRAME-loopzool en PURECHAOS-hielvoering.

De meest in het oog springende techniek van deze adidas X16 PURECHAOS voetbalschoenen uit dit speciale Champions League pack is het ontbreken van de veters, beter bekend als het Purecut Sock Systeem. Deze veters zijn namelijk aan de binnenkant verwerkt. Het brengt je voet nog dichterbij de bal, zodat je een betere touch krijgt. Ook leidt dit tot een nog groter schietoppervlak, waardoor je tijdens het maken van snelheid nog preciezer af kan werken. De verhoogde sok van dit systeem geeft nog meer ondersteuning aan de voeten. Dit leidt tot meer snelheid. Dit is echter niet het enige voordeel van deze X17+ schoenen. TechFit komt in een compressie bovenlaag terug. Het TechFit compressie bovendeel sluit en vormt perfect naar de vorm van de voet. Dit leidt tot een aangename en individuele pasvorm en een ongelofelijk comfort, direct bij het aantrekken van de voetbalschoenen. Alsof dit genoeg is kent de bovenlaag ook een laagje NSG. Deze 3D-structuur geeft je gedurende alle weersomstandigheden controle, dus zowel tijdens regenachtige dagen als wanneer er geen neerslag is. Deze 3D structuur komt optisch terug door het zogenaamde design van dunne puntjes, welke op de puntjes van een golfbal lijken. Bovendien is de technologie Midcut nieuw aan de X voetbalschoenen. Midcut is een hielconstructie die je voet nog meer op zijn plek houdt bij het wegsprinten in diverse richtingen. Het maakt je nog dynamischer en behendiger, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest!

Adidas -dragon -print -x -voetbalschoenen

Tot zover de bovenkant van de voetbalschoenen. Ook de onderkant van de nieuwe voetbalschoenen van adidas zijn uitgerust met de nieuwste materialen en technologieën om tegenstanders gek te maken. De onderzool betreft de zogenaamde SPRINTFRAME loopzool. Zoals de naam al zegt zorgt deze super lichte zool ervoor dat je je direct los kan maken van je tegenstander en hoge snelheden kunt bereiken. De noppenconfiguratie van deze schoenen is ook uniek. Dit betreft de zogenaamde CHAOS noppenconfiguratie. De ronde noppen zorgen ervoor dat je je als speler snel los kunt maken van een tegenstander, terwijl de langwerpige noppen zorgen voor stabiliteit! Check ook de nieuwste adidas Champions League finale 2017 voetbal. 

adidas X16 DRAGON Champions League voetbalschoenen kopen

Wil je net als Robben. Benzema, Bale, Suarez, Robben en nog veel meer sterren op de nieuwe adidas X PURECHAOS Dragon CL voetbalschoenen schitteren? Check ze dan in de onderstaande shops. Deze schoenen zijn alleen voor volwassenen beschikbaar en hebben een prijs van €330,- Goedkopere versies van de adidas X voetbalschoenen scoor je al vanaf € 60,- voor zowel kinderen als volwassenen. Directe levering gegarandeerd en gratis verzending!

Scoor de nieuwe adidas X16 voetbalschoenen exclusief in deze SHOP! 

of in deze STORE

Adidas -x -ucl -dragon -voetbalschoenen -16

Adidas -cl -dragon -voetbalschoenen