26 januari 2017

adidas X16 PURECHAOS Blue Blast voetbalschoenen

De nieuwe adidas X 16 PURECHAOS voetbalschoenen voor 2017 zijn vandaag door adidas gelanceerd in het kader van het BLUE BLAST pack van het Duitse sportmerk. Dit zijn de voetbalschoenen waarop sterren als Luis Suarez (Barcelona), Bale (Real Madrid), Benzema (Real Madrid), Ziyech (Ajax) en Robben (Bayern München) vanaf nu te zien zijn. Deze voetbalschoenen worden door de sterren gedragen vanaf eind januari 2017 tot ongeveer het einde van het seizoen 2016-2017. Het BLUE BLAST pack van adidas staat geheel in het teken van de helder blauwe tinten. Zo heeft het merk ook nieuwe ACE en Messi voetbalschoenen in deze kleur gelanceerd. Hieronder bespreken we kort de vette, nieuwe en vooral opvallende adidas X16 voetbalschoenen uit de BLUE BLAST PACK

Geen zin om het design en de nieuwste materialen en technologieën van deze voetbalschoenen hieronder te lezen en wil je deze direct kopen? Check ze exclusief in deze SHOP! Vanaf € 60,- en directe levering. 

Adidas -x -voetbalschoenen -blue -blast -pack

Design adidas X16 PURECHAOS Blue Blast voetbalschoenen

Het bovenwerk van de nieuwe adidas X16 PURECHAOS voetbalschoenen is helder blauw en naar de achterkant van de hiel loopt deze kleur over in het fel roze. Deze fel roze tint wordt door het Duitse sportmerk ook wel ''shock pink'' genoemd. Ook de enkelsok of techfit collar van deze voetbalschoenen is blauw en heeft een burberry achtig design van ruiten. Verder staat het adidas performance logo aan de zijkanten van de voetbalschoenen en aan de andere zijkant staat het X16 trademark logo. Verder hebben de zool en de noppen van de nieuwe adidas kicksen dezelfde stijl als het bovenwerk van de schoenen. Waarom zijn deze opvallende voetbalschoenen nu perfect voor creatieve spelers, die hun tegenstanders het nakijken willen geven en een nachtmerrie zijn voor iedere verdediging? Check het hieronder!

Voordelen adidas X16 PURECHAOS voetbalschoenen

De adidas X voetbalschoenen staan geheel in het teken van nieuwe technologieën om tegenstanders het bos in te sturen. Zo zijn de voetbalschoenen van adidas uitgerust met het PURECUT-soksysteem, techfit®-compressiebovenwerk, NON STOP GRIP, SPRINTFRAME-loopzool en PURECHAOS-hielvoering.

De meest in het oog springende techniek van deze adidas X16 PURECHAOS voetbalschoenen uit de BLUE BLAST PACK is het ontbreken van de veters, beter bekend als het Purecut Sock Systeem. Deze veters zijn namelijk aan de binnenkant verwerkt. Het brengt je voet nog dichterbij de bal, zodat je een betere touch krijgt. Ook leidt dit tot een nog groter schietoppervlak, waardoor je tijdens het maken van snelheid nog preciezer af kan werken. De verhoogde sok van dit systeem geeft nog meer ondersteuning aan de voeten. Dit leidt tot meer snelheid. Dit is echter niet het enige voordeel van deze X17+ schoenen. TechFit komt in een compressie bovenlaag terug. Het TechFit compressie bovendeel sluit en vormt perfect naar de vorm van de voet. Dit leidt tot een aangename en individuele pasvorm en een ongelofelijk comfort, direct bij het aantrekken van de voetbalschoenen. Alsof dit genoeg is kent de bovenlaag ook een laagje NSG. Deze 3D-structuur geeft je gedurende alle weersomstandigheden controle, dus zowel tijdens regenachtige dagen als wanneer er geen neerslag is. Deze 3D structuur komt optisch terug door het zogenaamde design van dunne puntjes, welke op de puntjes van een golfbal lijken. Bovendien is de technologie Midcut nieuw aan de X voetbalschoenen. Midcut is een hielconstructie die je voet nog meer op zijn plek houdt bij het wegsprinten in diverse richtingen. Het maakt je nog dynamischer en behendiger, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest!

Adidas -x -16-purechaos -blue -blast -schoenen

Tot zover de bovenkant van de voetbalschoenen. Ook de onderkant van de nieuwe voetbalschoenen van adidas zijn uitgerust met de nieuwste materialen en technologieën om tegenstanders gek te maken. De onderzool betreft de zogenaamde SPRINTFRAME loopzool. Zoals de naam al zegt zorgt deze super lichte zool ervoor dat je je direct los kan maken van je tegenstander en hoge snelheden kunt bereiken. De noppenconfiguratie van deze schoenen is ook uniek. Dit betreft de zogenaamde CHAOS noppenconfiguratie. De ronde noppen zorgen ervoor dat je je als speler snel los kunt maken van een tegenstander, terwijl de langwerpige noppen zorgen voor stabiliteit! Check ook de nieuwe ACE voetbalschoenen van adidas uit dit pack. 

adidas X16 BLUE BLAST voetbalschoenen kopen

Wil je net als Robben. Benzema, Bale, Suarez, Robben en nog veel meer sterren op de nieuwe adidas X PURECHAOS voetbalschoenen uit de BLUE BLAST pack van adidas schitteren? Check ze dan in de onderstaande shop voor zowel kinderen als volwassenen en voor normaal gras, kunstgras of indoor velden. De prijs van de top schoenen is € 300,-, maar goedkopere versies scoor je al vanaf € 60,-. Directe levering gegarandeerd en gratis verzending!

Scoor de nieuwe adidas X16 voetbalschoenen exclusief in deze SHOP! 

Adidas -x -pure -chaos -blue -voetbalschoenen
Techfit -nsg