10 mei 2016

Adidas X16 Deadly Focus 2016 voetbalschoenen

Ook heeft Adidas X16 Deadly Focus voetbalschoenen gelanceerd. De adidas X16 Deadly Focus voetbalschoenen maken onderdeel uit van het Deadly Focus Pack van adidas dat eerder uitlekte. Dit pack geldt als het laatste pack voor het Euro 2016 pack. De bovenlaag van de X16 Deadly Focus voebalschoenen toont gelijkenissen met de bovenlaag van de Ace!6 Deadly Focus voetbalschoenen. De bovenlaag heeft namelijk veel weg van het uiterlijk van slangenleer en is zwart en wit van kleur. Ook komt deze slangenleer-print terug op de zoolplaat en lip van de voetbalschoenen. Tevens bevat de binnenzool deze opvallende print. Ook bevat binnenzool een wit X logo. Bovendien wordt de binnenzool versierd met een vlag van Italië. Deze Italiaanse vlag verwijst naar zonnebrillenproducent Italia Independent. Dit bedrijf werkte samen met adidas voor het ontwerpen van de schoenen. Opvallend is dat de X-Cage en de X-Claw noppenconfiguratie glimmend zwart van kleur is. Deze 2 technieken bevatten niet de slangenleer-print. Verder kent het design van deze Deadly Focus voetbalschoenen een zwart adidas logo op de hak en een wit adidas logo op de lip.

adidas X16.1 Deadly Focus voetbalschoenen

De X16 voetbalschoenen zijn voor aanvallers die chaos willen maken. Dit wordt bevorderd door een ultra dunne synthetisch leren bovenlaag, die beter bekend staat als X-SKIN. Deze bovenlaag zorgt voor een optimale balcontrole bij hoge snelheden van creatieve spelers. Het NON-STOP GRIP dat de bovenlaag bevat maakt het mogelijk om de bal dicht bij je voet te houden gedurende de snelste acties, waardoor je chaos creëert, zelfs gedurende alle weersomstandigheden. Wat voor weer het ook is, jij gaat als een wervelstorm door NSG. De middenvoet van de schoenen is voorzien van een speciala frame: de X-CAGE. Dit geeft extra stabiliteit aan de voeten. De dunne versterkte lagen die X-CAGE bevat geven je middenvoet stabiliteit die nodig is voor het vernietigen van een verdediging. De misschien wel meest opvallende innovatie aan de X16 voetbalschoenen is het verlengde aan de instap van de voetbalschoenen. Waar dit verlengde bij Nike door het leven gaat als de Dynamic Fit Collar heeft dit bij adidas de naam techfit®-boord gekregen. Het boord bestaat uit een kleine extra sok zonder naden bedoeld voor een flexibele en natuurlijk steun aan de enkel. Ook de hybride zoolplaat aan de onderkant van de Adidas X schoenen is innovatief. Een X-CLAW noppenconfiguratie biedt ongeremde versnelling en maken het mogelijk onvoorspelbare acties te maken. De revolutionaire klauwnoppen maken de onvoorspelbare moves mogelijk. Het voordeel van de klauwnoppen is dat je zowel op firm ground (gewoon gras) als op kunstgras ondergrond explosief kunt versnellen. Check hieronder de foto's van de adidas X16 Deadly Focus voetbalschoenen. 

Adidas X16 Deadly Focus voetbalschoenen kopen

De nieuwste Adidas X16 kan je vanaf nu voor een bedrag van € 200,- in volwassen maten kopen in de onderstaande shops. Directe levering en geen verzendkosten! Ook zijn de voetbalschoenen nu al online verkrijgbaar in onderstaande shops.

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Adidas X16 Deadly Focus Pack Voetbalschoenen

Adidas X16 Deadly Focus Pack Voetbalschoenen 2

Adidas X16 Deadly Focus Pack Voetbalschoenen 3

Adidas X16 Deadly Focus Pack Voetbalschoenen 4