Wil je je als een slang door een verdediging wurmen op kunstgras?Rare combinatie, dat wel! Lees dat in ieder geval dit blog over de nieuwste adidas X 16 TANGO kunstgras voetbalschoenen. Als onderdeel van het limited edition CAMO pack heeft het Duitse sportmerk namelijk ook een speciale turf of kunstgras voetbalschoenen gelanceerd met camouflage print. Gas erop, niet nadenken, instinct gebruiken, bewegen, scoren en winnen! En dat alles nog zo onopvallend mogelijk. Check alle ins en outs van deze nieuwe adidas X TANGO kunstgras voetbalschoen. We bespreken hieronder eerst het design van de nieuwe kicksen van adi en daarna alle technische snufjes! En door....

Direct enthousiast over deze camouflage adidas X kunstgras schoenen? Scoor ze exclusief in deze online SHOP

of deze winkel. Vanaf een prijs van € 60,-. Directe levering en gratis verzending

Adidas -x -16-purechaos -camo -schoenen -kunstgras

Design adidas X camouflage kunstgras schoenen

De nieuwe adidas X kunstgras schoen bevat evenals de nieuwe adidas X 16 PureChaos voetbalschoenen een unieke all-over camouflage print in een combinatie van wit en grijs. Het pack is namelijk geïnspireerd door de weersomstandigheden in het hoge noorden, waar veel sneeuw voor komt en je in deze sneeuw onverwachts de aanval kan kiezen. Alle schoenen in deze pack bevatten een grijs/witte camo print. Ook de enkelsok van deze schoenen bevat deze kleuren. De bovenkant van deze techfit collar is zwart en dit geldt ook voor de zool. Het logo van het Duitse sportmerk op de zijkanten van de schoenen is goud, waardoor het design alles weg heeft van een gave slangenhuid! Witte (verborgen) veters completeren het bovenwerk van deze nieuwe kunstgras kicksen. Om dan nog maar niet over alle features van deze schoenen gesproken te hebben. Check deze vooral hieronder! Intimideren met dodelijke snelheid... 

Features en materialen adidas X CAMO kunstgras schoenen

Waarom zijn deze schoenen perfect om mee te voetballen op straat of op kunstgras? De bovenkant van deze camo schoenen zijn gemaakt van het adidas techfit compressie materiaal. Dit is een super flexibel materiaal, welke zich vormt naar de vorm van de voeten en de perfecte ondersteuning biedt! De topversie van deze kunstgras schoenen bevatten geen zichtbare veters. Deze zijn namelijk verstopt onder het bovendeel. Dit systeem wordt door adidas het PureCut systeem genoemd en zorgt ervoor dat het schietoppervlak nog egaler is en je de bal nog preciezer kan trappen! Ander voordeel aan deze technologie is dat het ook nog eens voor comfort en de perfecte ondersteuning zorgt. 

Adidas heeft bovendien een speciaal vlak ter hoogte van de voorvoet aangebracht. Dit vlak zorgt voor een perfecte eerste balaanname! Verder zijn deze TURF schoenen uitgerust met een heel dun laagje. Dit laagje komt terug in de structuur van dunne (ribbelige) puntjes over de bovenwerk van de schoenen en zorgt voor een perfecte bescherming in alle weersomstandigheden. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat de schoenen geen water opnemen. Deze technologie wordt door adidas NON STOP GRIP genoemd. De achterkant van de schoenen bevat een speciaal vlak voor een perfecte lockdown. 

De loopzool is zwart en heeft ook een speciale constructie, waardoor deze perfect zijn voor zowel hardcourt als voor kunstgras. De nopjes zijn gemaakt van foam, waardoor deze voor perfecte demping zorgen. Het betreft namelijk een lichte, dunne Cage Chaos-loopzool ontworpen voor explosieve snelheid op kunstgras (korte synthetische vezels). 

adidas camouflage kunstgras voetbalschoenen kopen

Genoeg over die schoenen. Limited edition en ook nog zo'n vet design. Wie wil ze niet? Ze zijn direct beschikbaar voor een prijs van € 199,95 voor volwassenen in het topmodel, maar goedkopere versies van deze adidas kicksen scoor je al vanaf een prijs van € 50,- voor kinderen en volwassenen. In deze shops kan je de schoenen ook nog laten personaliseren. Directe levering en gratis verzending!

Scoor de nieuwe camouflage X exclusief in deze SHOP!

of in deze online WINKEL!

 Adidas -detail -x -kunstgras -schoen

Adidas -x -camo -kunstgras -schoen