31 maart 2016

Adidas X15+ SL voetbalschoenen gelanceerd

Adidas heeft adidas X15+ SL voetbalschoenen gelanceerd. De adidas X15+ SL voetbalschoenen gelden als opvolger van de adidas X15 voebalschoenen. Adidas lanceerde de X15 schoenen eind mei 2015. De X15+ SL zijn ultralicht en vanaf 1 april verkrijgbaar. De voetbalschoenen worden binnenkort gedragen door sterren als Müller, Suarez en Benzema. Benzema droeg de schoenen zelfs al in de wedstrijd tegen Sevilla. Het design van de nieuwste adidas voetbalschoenen combineert de kleuren zwart, lichtgroen en blauw. De bovenlaag van de voetbalschoenen is echter overwegend wit. Dit geldt niet voor de hak van de schoenen. Die is zwart. Adidas heeft het design van de x-cage extra opvallend gemaakt om het te doen lijken op carbon-fiber, bevat diverse kleuren en kent een glinsterend effect. Verder wordt het design gekenmerkt door een zwarte zoolplaat. Deze zoolplaat is bovendien blauwe noppen rijk. De binnenzool is op zijn beurt blauw van kleur. Bovendien kent het design lichtgroene veters. Tenslotte wordt het design gekenmerkt door 2 logo's. Op de hak bevindt zich een lichtgroen adidas logo, terwijl op een zwart glinsterend logo van X terugkomt.

Kenmerken adidas X15+ SL voetbalschoenen

De Adidas X+ voetbalschoenen bevat een synthetisch leren hak. Deze hak stimuleert het lichtgewicht van de voetbalschoenen. De bovenlaag van de voetbalschoenen bevatten een microfiber materiaal. De bovenlaag wordt daarnaast gekenmerkt door een ultra dunne laag synthetisch leder. De X-Cage toont het onderliggende materiaal. De TPU X-Cage verschilt van X-Cages die varianten bevatten. De X-Cage is op de X15+ SL voetbalschoenen zo dun dat het een doorschijnend effect heeft. Deze X-Cage geeft stabiliteit aan de voeten. De dunne versterkte lagen die de X-Cage bevat geven je middenvoet stabiliteit die nodig is voor het vernietigen van een verdediging. De enkelsok (TechFit Collar) is ook anders tegenover eerder uitgebrachte varianten. De TechFit collar van de nieuwste adidas X15+ SL kent een update om nog betere ondersteuning te bieden. Ook de X-Claw is innovatief. De noppenconfiguratie aan de onderkant van de schoenen zorgt voor nog meer ongeremde versnelling en maken het mogelijk  nog onvoorspelbaardere acties te maken. Het voordeel van de klauwnoppen is dat je zowel op kunstgras als op echt gras explosief kunt versnellen. Bovendien zorgen deze noppen voor bescherming. Check hieronder de foto's van de nieuwste Adidas X15+ SL voetbalschoenen 

Adidas X15+ SL voetbalschoenen kopen

De nieuwste Adidas voetbalschoenen kan je vanaf nu voor volwassenen en kinderen kopen. De prijs van deze schoenen is ongeveer € 250,- en zijn in onderstaande shops beschikbaar. Goedkopere Adidas X voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,-.  Deze nieuwe kicksen zijn zowel perfect voor kunstgras als voor gras. Check ook andere beschikbare Adidas X voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending! 

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Adidas -X-SL Voetbalschoenen 2

Adidas -X-SL Voetbalschoenen 3

Adidas -X-SL Voetbalschoenen (1)