Adidas heeft gisteren officieel de adidas X15 voetbalschoenen in haar nieuwe collective verwelkomt. De voetbalschoenen zijn op 25 mei officieel gepresenteerd en zullen voor het eerst gedragen worden gedurende de Champions League finale op 6 juni. De adidas X15 kennen een revolutionair design en zijn gemaakt voor voetballers die verwachtingen verbrijzelen en chaos maken op het voetbalveld. Voetballers als Suarez, Alba en Morata gaan schitteren op de X15.1 voetbalschoenen. De adidas X15.1 bevatten de meest geavanceerde technieken en zijn daarom ook het duurst in prijs. De X15.2 en X15.3 zijn goedkoper, maar bevatten minder geavanceerde technieken. De voetbalschoenen zijn overwegend geel en bevatten net als de adidas Ace 15.1 zwarte details. Het design van de schoenen is allerminst klassiek. Zo bevatten de X15 geen Trademark strepen. Het design van de voetbalschoenen is net als de spelers die de voetbalschoenen dragen onnavolgbaar. De chaotische details op de gele bovenlaag sluiten aan bij de hoofdtaak van de X15 voetballers: chaos maken! Verder kent de voetbalschoen een zwarte neus en hak, terwijl de voetbalschoen een gele dynamic collar fit kent. Het is voor het eerst in de geschiedenis van het merk adidas dat een voetbalschoen een kleine kraag kent. Hierdoor bezit de X15 geen lip. Daarnaast kant de gele hak een zwart adidas logo en bezitten de X15 voetbalschoenen een gele binnenzool. Deze gele binnenzool wordt versierd met het logo van dit model.

Natuurlijk is de adidas X15 voetbalschoen gemaakt voor de meest explosieve spelers. De X15.1 kennen een ultra dunne synthetisch leren bovenlaag, die beter bekend staat als X-SKIN. Het NON-STOP GRIP dat de bovenlaag bevat maakt het mogelijk om de bal dicht bij je voet te houden gedurende de snelste acties, waardoor je chaos creëert, zelfs gedurende alle weersomstandigheden! Wat voor weer het ook is, jij gaat als een wervelstorm door NSG. De middenvoet van de schoenen is voorzien van X-CAGE. Dit geeft extra stabiliteit aan de voeten. De dunne versterkte lagen die X-CAGE bevat geven je middenvoet stabiliteit die nodig is voor het vernietigen van een verdediging. De misschien wel meest opvallende innovatie aan de X15 voetbalschoenen is het verlengde aan de instap van de voetbalschoenen. Waar dit verlengde bij Nike door het leven gaat als de Dynamic Fit Collar heeft dit bij adidas de naam techfit®-boord gekregen. Het boord bestaat uit een kleine extra sok zonder naden bedoeld voor een flexibele en natuurlijk steun. Ook de hybride zoolplaat is innovatief. Een geheel nieuwe X-CLAW noppenconfiguratie biedt ongeremde versnelling en maken het mogelijk onvoorspelbare acties te maken. De revolutionaire klauwnoppen maken de onvoorspelbare moves mogelijk. Het voordeel van de klauwnoppen is dat je zowel op firm ground als op kunstgras ondergrond explosief kunt versnellen. De adidas X15 kennen een gewicht van 213 gram en hebben een verkoopprijs van € 200,-. De voetbalschoenen zijn leverbaar vanaf 1 juli en zijn zowel verkrijgbaar in volwassen- als in kindermaten. Wel zijn de schoenen vanaf nu te bestellen op de grootste online adidas voetbalschoenenshop wereldwijd! Scoor nog 15% KORTING

extra wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Adidas. Directe levering en geen verzendkosten. Check hieronder foto’s van de nieuwste voetbalschoen!

Koop het hier… en geef hieronder jouw mening!!!

Adidas X15.1 Voetbalschoenen

Adidas X15.1 Voetbalschoenen 2

Adidas X15.1 Voetbalschoenen 3