Bij adidas is het vanaf nu mogelijk om jouw X15 nog meer te personaliseren. Dit geeft spelers nog meer mogelijkheden in de adidas X15. Dit komt door de lancering van de adidas X15 Glorious Print. De adidas Glorious Print is een door adidas nieuw ontworpen print die toegevoegd kan worden aan de X15 in "miadidas, mits spelers natuurlijk hiervoor kiezen. Voorheen was het enkel mogelijk jouw X15.1 te personaliseren aan de hand van de Splatter Print. Nog niet veel topvoetballers maken tot dusver gebruik van de customization tool. Enkel James (Colombia en Real Madrid) maakte gebruik van "miadidas". De nieuwe Glorious Print kan op voetbalschoenen terugkomen in verschillende kleuren en komt terug op de X-Cage van de X15.1.

Kenmerken adidas X15 voetbalschoenen

De X15.1 voetbalschoenen kennen een ultra dunne synthetisch leren bovenlaag, die beter bekend staat als X-SKIN. Deze bovenlaag zorgt voor een optimale balcontrole bij hoge snelheden van creatieve spelers. Het NON-STOP GRIP dat de bovenlaag bevat maakt het mogelijk om de bal dicht bij je voet te houden gedurende de snelste acties, waardoor je chaos creëert, zelfs gedurende alle weersomstandigheden. Wat voor weer het ook is, jij gaat als een wervelstorm door NSG. De middenvoet van de schoenen is voorzien van een speciala frame: de X-CAGE. Dit geeft extra stabiliteit aan de voeten. De dunne versterkte lagen die X-CAGE bevat geven je middenvoet stabiliteit die nodig is voor het vernietigen van een verdediging. De nieuwe Glorious Print kan middels "miadidas" toegevoegd worden aan de X-CAGE van de adidas X15. De misschien wel meest opvallende innovatie aan de X15 voetbalschoenen is het verlengde aan de instap van de voetbalschoenen. Waar dit verlengde bij Nike door het leven gaat als de Dynamic Fit Collar heeft dit bij adidas de naam techfit®-boord gekregen. Het boord bestaat uit een kleine extra sok zonder naden bedoeld voor een flexibele en natuurlijk steun aan de enkel. Ook de hybride zoolplaat aan de onderkant van de Adidas X schoenen is innovatief. Een geheel nieuwe X-CLAW noppenconfiguratie biedt ongeremde versnelling en maken het mogelijk onvoorspelbare acties te maken. De revolutionaire klauwnoppen maken de onvoorspelbare moves mogelijk. Het voordeel van de klauwnoppen is dat je zowel op firm ground als op kunstgras ondergrond explosief kunt versnellen. Check hieronder de foto's van de nieuwste custimization Glorious Print.

Adidas X15 voetbalschoenen personaliseren

In de online "miadidas"shop van adidas kan jij nu jouw adidas X15 personaliseren. Kies jouw loopzool, sta in de spotlights en voeg jouw eigen detail toe! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 15% korting op jouw gepersonaliseerde voetbalschoenen.

Customize hier... en geef hieronder jouw mening over de Glorious Print!

Adidas Glorious Print X15.1 2015 Voetbalschoenen (3)

Adidas Glorious Print X15.1 2015 Voetbalschoenen 2 (1)

Adidas Glorious Print X15.1 2015 Voetbalschoenen 3 (2)

Adidas Glorious Print X15.1 2015 Voetbalschoenen 5 (1)