12 augustus 2016

Adidas X voetbalschoenen het populairste model onder spelers Leicester City

Morgen start kampioen Leicester City aan het nieuwe seizoen. In de openingswedstrijd van 2016-2017 nemen The Foxes het op tegen promovendus Hull City. Voor de redactie van Voetbal-schoenen.eu een mooie gelegenheid om eens te kijken welke voetbalschoenen het populairst zijn bij de Engels kampioen. Nog voordat het seizoen begonnen is concludeert Voetbal-schoenen.eu dat de Adidas X voetbalschoenen het populairste model zijn binnen de selectie van Premier League kampioen Leicester City. 7 voetballers uit de 29-koppige selectie van Leicester City schitteren op de X voetbalschoenen van het Duitse merk adidas. Dat modellen van adidas sowieso populair zijn binnen de selectie van Leicester City blijkt uit het gegeven dat ook nog eens 5 spelers schitteren op de Ace voetbalschoenen van adidas. Hiermee zijn de adidas Ace voetbalschoenen runner-up binnen de selectie van Leicester City als het gaat om de populairste modellen voetbalschoenen. Ondanks dat de adidas X en Ace voetbalschoenen respectievelijk plek 1 en 2 innemen op de ranglijst populairste voetbalschoenen is Nike het meest gedragen merk binnen de selectie.

De adidas X voetbalschoenen zijn dankzij sterspelers als Benalouane, Hernandez, Simpson, Fuchs, Schlupp, Gray en Ulloa het populairst binnen de selectie. Opvallend is dat het meerendeel van deze sterspelers verdedigers zijn. 4 spelers uit de selectie van Leicester City schitteren op de X voetbalschoenen. Aangezien de adias X voetbalschoenen de voetbalschoenen zijn voor een creatieve voetballers die kansen willen creëren of afmaken door middel van chaos mag dit toch op zijn minst vreemd genoemd worden. De Pure Choas uit de X16 lijn wordt enkel door linksback Fuchs gedragen.

Nike voetbalschoenen het meest gedragen merk binnen de selectie van Leicester City

Niet de voetbalschoenen van adidas, maar de voetbalschoenen van Nike worden het meest gedragen binnen de selectie. Liefst 15 spelers uit de 29-koppige selectie van Leicester City dragen Nike voetbalschoenen; 4 spelers dragen de Nike Magista, 4 spelers dragen de Nike Hypervenom (waaronder sterspelers Vardy en Mahrez), 4 spelers dragen de Nike Tiempo, terwijl 3 spelers schitteren op de Nike Mercurial. 12 spelers dragen adidas voetbalschoenen. Slechts 2 spelers uit de selectie van The Foxes dragen een ander merk voetbalschoenen. Keeper Kasper Schmeichel schittert vanaf dit seizoen op de New Balance Furon voetbalschoenen, terwijl aanvaller Okazaki dit seizoen schittert op de Basara voetbalschoenen van Mizuno. Schmeichel was vorig seizoen nog te zien op de voetbalshoenen van Nike. Deze cijfers laten het marktaandeel van grootmachten Nike en adidas duidelijk zien. 

Populairste model voetbalschoenen Adidas X16 voetbalschoenen
Populairste merk voetbalschoenen Nike

Leicester City voetbalschoenen kopen?

Wil je ook graag schitteren op de voetbalschoenen van de spelers uit de selectie van Leicester City? Dat kan! De voetbalschoenen van de sterspelers zijn vanaf nu online verkrijgbaar onderstaande shops!

de officiële Nike shop!

de officiële adidas shop!

of in deze store

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

Vardy