13 oktober 2015

Adidas X Skeleton voetbalschoenen uitgelekt

Een revolutionaire adidas X voetbalschoen is uitgelekt. Het gaat om de adidas X Skeleton, voetbalschoenen waar Müller en Wilson al op te zien waren gedurende trainingen. De adidas X voetbalschoenen werden eind mei 2015 gelanceerd. Al snel kwam er een lederen variant op de markt. Sinds enkele weken is er ook een Primeknit variant van de adidas X verkrijgbaar. Hiermee lijkt de adidas X Skeleton de vierde variant van de X voetbalschoenen te worden. De adidas X Skeleton lijken februari 2016 gelanceerd te worden. Een volgend design van de X Skeleton lijkt in april 2016 te worden gelanceerd.

Adidas X Skeleton voetbalschoenen

Sinds kort is er ook het een en ander bekend over de techniek en materialen die de Skeleton voetbalschoenen lijken te gaan bezitten. Opvallend is dat berichtgeving aantoond dat de adidas X Skeleton niet in het bezit zijn van een tong en veters. Dit maakt de Skeleton extra revolutionair. Hiermee garanderen de Skeleton voetbalschoenen een pasvorm die nog nooit eerder werd beleefd. Door de aanwezigheid van een revolutionaire techniek (skeleton) in de bovenlaag van de voetbalschoenen wordt stabiliteit aan de voeten gegeven. Het skeleton bestaat uit strings die lopen van de instap tot aan de voorkant. De adidas X Skeleton's zijn de eerste voetbalschoenen met een gladde bovenlaag. Vermoedelijk wordt Skeleton gecombineerd met een techfit collar. De techfit collar die ook terugkomt bij de X15.1 voetbalschoenen moet flexibele enkel ondersteuning geven. Verder lijkt de zoolplaat van de nieuwste adidas X Skeleton in het bezit van een externe hielplaat om de voeten nog meer stabiliteit te geven. De noppen kennen een traditionele indeling om versnelling te geven. Opvallend is het detail op het midden van de zoolplaat. Dit moet waarschijnlijk nog meer stabiliteit geven. Of deze berichtgeving op waarheid berust kunnen wij niet garanderen. Hou daarom de website goed in de gaten. De kans is heel groot dat wij met nog meer nieuws over deze revolutionaire voetbalschoen komen.

Adidas X15 voetbalschoenen kopen

De Adidas X15 voetbalschoenen kan je vanaf een bedrag van € 50,- in kindermaten en volwassen maten kopen in de online voetbalschoenenshop van Adidas. De duurste versie van de Adidas X voetbalschoenen is € 210,-. Wil je nog 15% extra KORTING scoren? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Adidas. Directe levering en geen verzendkosten!

KOOP HET HIER... en deel hieronder je mening!

Koop de nieuwe Adidas X15 voetbalschoenen tevens in de online voetbalschoenenshop
Adidas X Skeleton Voetbalschoenen

Adidas X Skeleton Voetbalschoenen 1

Adidas X Skeleton Voetbalschoenen 2