1 maart 2017

adidas X16 PureCHAOS camouflage voetbalschoenen

Adidas heeft weer een nieuwe pack gelanceerd en wel een hele speciale! Vandaag lanceerde het Duitse sportmerk namelijk een camouflage pack. Tot dit limited edition pack behoren ook adidas X 16 voetbalschoenen, welke we hieronder verder bespreken. Hoewel de X silo van adidas normaliter gedragen worden door sterren als James, Robben, Suarez, Bale, Benzema, Salah en andere wereldvoetballers, zullen de camouflage voetbalschoenen van adidas niet door deze spelers gedragen worden. Dit pack is door adidas puur en alleen gelanceerd worden voor de verkoop. Hieronder bespreken we het zieke design van de nieuwe camouflage voetbalschoenen van adidas en bespreken we uiteraard ook waarom deze schoenen perfect zijn voor wendbare aanvallers, die verdedigers het vuur aan de schenen willen leggen! CHECK IT OUT!

Nu al enthousiast over de adidas X camouflage voetbalschoenen, check ze exclusief in deze SHOP of in deze ONLINE STORE voor kinderen of volwassen. Directe levering en gratis verzending!

Camo -x -voetbalschoenen -adidas

Design adidas X camouflage voetbalschoenen

De nieuwe adidas X camouflage voetbalschoenen bevatten een zogenaamde ''snow'' camouflage print! Dit betekent dat de schoenen een combinatie van wit en grijs zijn en een all-over camouflage print in deze kleuren bevat. Deze kleuren worden door adidas ''footwear white/core black'' genoemd. Ook de techfit collar of enkelsok van de nieuwe CAMO schoenen van adidas is geheel in stijl van deze kleuren en bevat natuurlijk het ruitendesign. Ook voor het performance logo van adidas op de zijkanten van de schoenen geldt dat deze geheel in CAMO stijl is. Het logo is bijna niet zichtbaar, omdat deze wit is. Het camouflage design is ook nog eens doorgetrokken naar de onderzool van de schoenen. Deze bevat namelijk ook een camouflage print met zowel ronde als rechthoekige noppen om CHAOS te creeëren. Met het design van de schoenen wordt sowieso al op een voetbalveld chaos gecreeërd, echter met de features van de schoenen kunnen alle verdedigers helemaal het bos in worden gestuurd. Waarom? Check al die features hieronder!

Adidas -x -camo -schoenen
Features adidas X camouflage voetbalschoenen

De adidas X CAMO voetbalschoenen staan geheel in het teken van nieuwe technologieën om tegenstanders het bos in te sturen en echte chaos te crëeren. Zo zijn de voetbalschoenen van adidas uitgerust met het PURECUT-soksysteem, techfit®-compressiebovenwerk, NON STOP GRIP, SPRINTFRAME-loopzool en PURECHAOS-hielvoering. Check de uitleg over deze technologieën hieronder!

De meest in het oog springende techniek van deze adidas X16 PURECHAOS  voetbalschoenen uit de CAMO PACK is het ontbreken van de veters, beter bekend als het Purecut Sock Systeem. Deze veters zijn namelijk aan de binnenkant verwerkt. Het brengt je voet nog dichterbij de bal, zodat je een betere touch krijgt. Ook leidt dit tot een nog groter schietoppervlak, waardoor je tijdens het maken van snelheid nog preciezer af kan werken. De verhoogde sok van dit systeem geeft nog meer ondersteuning aan de voeten. Dit leidt tot meer snelheid. Dit is echter niet het enige voordeel van deze X schoenen. TechFit komt in een compressie bovenlaag terug. Het TechFit compressie bovendeel sluit en vormt perfect naar de vorm van de voet. Dit leidt tot een aangename en individuele pasvorm en een ongelofelijk comfort, direct bij het aantrekken van deze camouflage  voetbalschoenen. Alsof dit genoeg is kent de bovenlaag ook een laagje NSG. Deze 3D-structuur geeft je gedurende alle weersomstandigheden controle, dus zowel tijdens regenachtige dagen als wanneer er geen neerslag is. Deze 3D structuur komt optisch terug door het zogenaamde design van dunne puntjes, welke op de puntjes van een golfbal lijken. Bovendien is de technologie Midcut nieuw aan de X voetbalschoenen. Midcut is een hielconstructie die je voet nog meer op zijn plek houdt bij het wegsprinten in diverse richtingen. Het maakt je nog dynamischer en behendiger, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest!

En dan nog naar de zool of het onderstel van de schoenen.Ook de onderkant van de nieuwe CAMO voetbalschoenen van adidas zijn uitgerust met de nieuwste materialen en technologieën om tegenstanders gek te maken. De onderzool betreft de zogenaamde SPRINTFRAME loopzool. Zoals de naam al zegt zorgt deze super lichte zool ervoor dat je je direct los kan maken van je tegenstander en hoge snelheden kunt bereiken. De noppenconfiguratie van deze schoenen is ook uniek. Dit betreft de zogenaamde CHAOS noppenconfiguratie. De ronde noppen zorgen ervoor dat je je als speler snel los kunt maken van een tegenstander, terwijl de langwerpige noppen zorgen voor stabiliteit!

Vergeet trouwens ook niet de adidas ACE camo voetbalschoenen te checken! 

adidas X16 CAMOUFLAGE voetbalschoenen kopen

Wil je tegenstanders het bos insturen met deze camouflage voetbalschoenen en als nog veel meer sterren op de nieuwe adidas X PURECHAOS voetbalschoenen uit de BLUE BLAST pack van adidas schitteren? Check ze dan in de onderstaande shop voor zowel kinderen als volwassenen en voor normaal gras, kunstgras of indoor velden. De prijs van de top schoenen is € 300,-, maar goedkopere versies scoor je al vanaf € 60,-. Directe levering gegarandeerd en gratis verzending!

Scoor de nieuwe adidas X16 voetbalschoenen exclusief

in deze SHOP!

of deze online STORE

Adidas -camo -voetbalschoenen -x