13 juni 2018

Adidas X 18+ Mo Salah WK voetbalschoenen

Mo Salah is de revelatie van het afgelopen voetbalseizoen. Met 32 doelpunten in de competitie en 11 doelpunten in de Champions League had de ‘’Egyptian King’’ een groot aandeel in de successen van Liverpool. De Engelse club haalde de finale van de Champions League en eindigde op de 4e plaats in de Premier League. De successen met Liverpool waren niet de enige hoogtepunten voor de Egyptische voetballer. Hij schoot zijn natie hoogstpersoonlijk naar het WK in Rusland. Tijdens dit eindtoernooi neemt Salah zijn land bij de hand in de wedstrijden tegen Rusland, Saudi-Arabië en Uruguay. Deze wedstrijden worden gespeeld in poule A. Voor Egypte begint het WK op 15 juni met een wedstrijd tegen Uruguay. Of Salah daar al bij is, is nog afwachten. Vanwege de overtreding van Sergio Ramos tijdens de Champions League finale is de sterspeler van Egypte nog altijd een twijfelgeval. Toch heeft adidas een speciale editie van de adidas X 18+ voetbalschoenen gelanceerd voor de held van de Europese velden. Nieuwsgierig naar de adidas X18+ Mo Salah voetbalschoenen? Check de details hieronder!

Ben je nu al helemaal weg van de X 18 voetbalschoenen van adidas? Of ben je een grote fan van de Egyptische topvoetballer Mo Salah? Bestel je adidas X 18+ voetbalschoen in de adidas shop of in DEZE WEBSHOP!

Design adidas X 18+ Mo Salah ‘’Energy Mode’’ voetbalschoenen

Een speciale editie van de adidas X18+ voetbalschoenen voor een speciale speller. Mo Salah heeft van het Duitse merk een limited edtition voetbalschoen gekregen voor het WK. In eerste instantie lijkt de schoen erg op de ‘’’gewone’’ adidas X18+ voetbalschoenen. De kleuren zijn namelijk precies hetzelfde. De basis van de voetbalschoen is namelijk blauw en wordt versierd met verschillende groene details. Zo staan de bekende adidas strepen op de wreef van de voetbalschoen. Deze zijn groen van kleur. De neus van de adidas X18+ voetbalschoenen hebben een gave print en stralen snelheid uit. Dit is belangrijk voor een voetballer als Mo Salah. Hij is namelijk verschrikkelijk snel. De adidas X18+ voetbalschoen heeft veel weg van de bekende oudere F50 lijn van het Duitse merk. In het groen staat ook het getal 100 op de voetbalschoen van Mo Salah. Deze representeert de 100 miljoen inwoners uit Egypte De schoen wordt afgemaakt met een Arabisch geschrift op de bovenkant van de voetbalschoen. De schoen van adidas is uitgerust zonder veters dit is voor extra comfort. Deze gave schoen is natuurlijk ook uitgerust met vele technieken, zodat Mo Salah de show kan stelen in Rusland. Wat Salah zelf zegt: ‘’ ik draag deze schoenen voor de 100 miljoen Egyptische inwoners!”

Kenmerken adidas X 18+ Mo Salah ‘’Energy Mode’’ voetbalschoenen

Alle ogen in Rusland zijn gericht op de ‘’Egyptian King’’ Mo Salah. Twee keer nam Egypte deel aan het Wereldkampioenschap voetbal. De eerste keer was in 1934 en de tweede en laatste keer was in het jaar 1990. Nog nooit werd er een wedstrijd gewonnen door het Afrikaanse land maar daar moet dit jaar verandering in komen. Aan de hand van Mo Salah gaat Egypte een gooi doen naar de Knock-out fase van het WK. Dit doet Salah op de nieuwe X 18+ voetbalschoenen en deze zitten vol met de nieuwste technieken. Eén van deze technieken is het Techfit®-bovenwerk. Met deze technologie heb je een perfecte stabiliteit in de voetbalschoen. De voetbalschoen zit meteen als gegoten. Dit is natuurlijk een groot voordeel tegenover andere voetbalschoenen. De adidas X 18+ voetbalschoenen hoef je namelijk niet in te lopen. Je koopt de schoen, je trekt hem aan en je wordt de baas op het voetbalveld. De nieuwste adidas X18+ voetbalschoenen vallen naadloos om je voet. Het nationaal elftal van Egypte hoopt natuurlijk iedere wedstrijd te spelen in schitterend voetbalweer. Toch is het ook mogelijk dat het regent tijdens de wedstrijden van het nationaal elftal van Egypte. Hier heeft adidas ook iets voor bedacht. De schoen is namelijk uitgerust met de zogeheten adidas Non Stop Grip Technologie. Door deze technologie heb je altijd perfecte controle over de bal. Een bal schiet tijdens dit WK niet zomaar van de voet van Salah af omdat het regent. Deze technologie zorgt er dan ook voor dat wanneer ‘’ Salah is running down the wing’’ de bal op hoge snelheid gecontroleerd kan worden de Egyptische topspeler. Een andere techniek in de nieuwe adidas X 18+ voetbalschoenen van Mo Salah is het PURECUT-Voorvoet systeem. Dit is de technologie waardoor de schoen is uitgerust zonder veters. Want voor wie dacht dat dit alleen was gedaan voor het design heeft het goed mis. Omdat de schoen geen veters bevat is het schietoppervlak van de voetbalschoen namelijk groter. Hierdoor kun je de bal met veel meer gevoel plaatsen in de hoek van de goal buiten het bereik van de keeper. Ook kan je door de precisie een splijtende en cruciale steekpass geven. Een belangrijk onderdeel van de adidas X18+ voetbalschoen is de stabiliteit van de voet. Daarom heeft adidas deze schoen uitgerust met een hoge enkelsok en een X-hielvoering. Deze X-hielvoering zorgt ervoor dat je vast zit in de voetbalschoen. Met vast wordt ook echt vast bedoeld. Je kan kappen en draaien in de 16 meter, jouw voet verschuift nooit in de voetbalschoen. Door deze toevoeging ben je veel wendbaarder dan je tegenstanders.

De zool van de voetbalschoen wordt zo’n beetje iedere maand lichter en de zool van de nieuwe adidas X 18+ voetbalschoen spant hierin de kroon. De zool van de schoen is gebaseerd op de vroegere F50 modellen van adidas. De nieuwe adidas X 18+ voetbalschoen is uitgerust met een super lichte Sprintframe zool. Deze zool zorgt voor een explosieve afzet. Een ander kenmerk van deze voetbalschoen is dat je dicht op het gras staat. Hierdoor is het contact met het veld en met de bal optimaal. Het bijzonderste van de adidas X 18+ voetbalschoen is de hielconstructie. Door deze constructie ben je namelijk veel wendbaarder en met deze constructie is de kans groot dat Mo Salah zijn tegenstanders veel te snel af is. Dit deel van de achterkant van de kicksen wordt door adidas ook wel de Midcut Technologie genoemd.

Adidas X 18+ Mo Salah ‘’Energy Mode’’ voetbalschoenen kopen

De nieuwe Mo Salah limited edition voetbalschoenen worden helaas niet op de markt gebracht, maar het is wel mogelijk om de adidas X 18+ voetbalschoenen uit het WK pack van het Duitse merk te bestellen. De adidas X18 voetbalschoen uit het Energy Mode pack is te bestellen in de onderstaande webshop. De schoen heeft een prijs van ongeveer € 300,- Voor deze prijs heeft u een schoen uit het absolute top segment. Het is ook mogelijk om een goedkopere versie van deze populaire voetbalschoen te kopen. Dit kan al voor een prijs van ongeveer € 100,-. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je adidas X 18+ voetbalschoenen in de officiële webshop van adidas

Of scoor hem in DEZE WEBSHOP