Adidas X 17+ PURESPEED THUNDER STORM PACK voetbalschoenen

Adidas komt als een blikseminslag met het nieuwe limited edition Thunder Storm Pack. De Adidas X 17+ PureSpeed bestaat nu al een tijdje maar is in deze Thunder Storm Pack flitsender dan ooit. De schoenen worden gedragen door explosieve spelers als Luis Suárez, Gareth Bale en Arjen Robben. Het nieuwe Thunder Storm Pack bevat niet alleen X 17+, maar ook NEMEZIZ en ACE 17+. Ontketen explosieve snelheid met Adidas X 17+ Pure Speed. De X 17 is gemaakt voor het behalen van extreme snelheden en voor het ontketenen van explosieve moves. Met deze nieuwe kicksen ziet je tegenstander alleen maar je achterkant!

Direct enthousiast over deze flitsende donkergroene schoenen van Adidas uit het limited edition Thunder Storm Pack? Scoor ze exclusief in deze SHOP

of deze STORE

Design donkergroen/Solar Yellow Adidas X PureSpeed voetbalschoenen

De nieuwe Adidas X 17+ uit het limited edition Thunder Storm Pack heeft een andere kleur dan de NEMEZIZ en de ACE uit hetzelfde Thunder Storm Pack. Deze X 17+ PureSpeed is donkergroen van kleur en is gecombineerd met de Solar Yellow kleur uit de Ocean Storm collectie. Op de buitenkant van de schoen is het Adidas logo te zien in het zwart met een geel randje eromheen. Ook is er een dunne laag met stipreliëf op het bovenwerk van de schoen te zien. Wat de schoen afmaakt zijn de bliksemschichten die over de hele schoen lopen. Het lijkt net of de schoen onder stroom staat, opgeladen wordt en vol zit met energie. Hoe vet is dat? Ook de binnenkant van de schoen lijkt onder stroom te staan. De donkere zoolplaat met blauwe bliksemschichten zorgt voor dit extreem zieke effect!

Check hieronder alle details over het materiaal, de technologieën en de voordelen van de limited edition Adidas X PureSpeed voetbalschoenen. 

Kenmerken donkergroen/Solar Yellow Adidas X PureSpeed voetbalschoenen

De X is ontworpen voor de speler die chaos creëert met zijn technische vaardigheden en snelheid. De perfecte schoen voor spelers als Luis Suárez, Gareth Bale en Arjen Robben. Deze voetbalschoen heeft een techfit®-bovenwerk voor superieure stabiliteit. Dit zorgt ervoor dat je de schoen nooit in hoeft te lopen. Zoals bij bijna alle Adidas voetbalschoenen het geval is, is ook bij de X 17+ het bovendeel van de schoen uitgerust met de NON STOP GRIP technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat je in alle omstandigheden controle over de bal houdt, een dunne laag met stipreliëf op het bovenwerk zorgt ervoor dat je de bal aan je voeten geplakt houdt.

De veterloze PURECUT-voorvoet zorgt ervoor dat je de bal op extreme snelheid optimaal kunt beheersen, zonder randen die tussen jou of de bal komen. Zo wordt het balgevoel met deze schoenen geoptimaliseerd. Het gebreide bovenwerk zorgt voor comfortabele bewegingsvrijheid in de schoen en het halfhoge design ondersteunt de stabiliteit van de voet zelf. De X-hielvoering zet je voet klemvast in de schoen tijdens explosieve wendingen.

Tot slot het onderstel van de schoenen. Gebruik je snelheid en grip op stevige ondergronden met de extreem lichte SPRINTFRAME FG-loopzool. De achterkant van de schoen bevat een ‘outsole sprintframe’ voor ultieme explosiviteit.

Donkergroen/Solar Yellow Adidas X PureSpeed voetbalschoenen kopen

Kan je niet wachten om te vlammen in deze bliksemsnelle schoenen? Dat kan direct. Voor zowel kinderen als volwassenen zijn deze schoenen beschikbaar. De duurste schoenen hebben een prijs van 299,95 euro, de goedkoopste versie van deze Adidas X PureSpeed uit het Thunder Storm Pack zijn al te koop vanaf 79,95. De goedkopere versies zijn wel met andere materialen en technologieën uitgerust. 

Scoor deze nieuwe limited edition Adidas X PureSpeed schoenen exclusief in deze SHOP of deze STORE