Adidas X 17+ PURESPEED PYRO STORM PACK voetbalschoenen

Adidas komt met vlammende snelheid! De Adidas X 17+ PureSpeed is in deze Pyro Storm Pack on fire! De schoenen worden gedragen door explosieve spelers als Luis Suárez, Gabriel Jesus en Marcelo. Ontketen explosieve snelheid met Adidas X 17+ Pure Speed. De X 17 is gemaakt voor het behalen van extreme snelheden en voor het ontketenen van explosieve moves. Deze vlammetjes laten jou schitteren op het veld!

Direct enthousiast over deze pyro schoenen van Adidas uit het Pyro Storm Pack? Scoor ze exclusief in deze SHOP

of deze STORE

Design Adidas Pyro X 17+ PureSpeed voetbalschoenen

Adidas gooit olie op het vuur voor de snelste spelers in het spel met de introductie van de X 17+ PureSpeed Pyro Storm. De schoen heeft een modern uiterlijk, met het oranje/zwart gestipte design. De schoen is vooral zwart met oranje/rode details. Het Adidas en X-logo op de zijkant van de schoen zijn feloranje en vallen op. Het gestipte reliëf op de schoen zorgt voor een kokendheet effect. De onderkant van de schoen is matzwart en lijkt hierdoor net op steenkool. Dit is een extra toevoeging wat ervoor zorgt dat de schoen laat zien dat het aan de Pack naam voldoet! Ook de binnenkant van de schoen lijkt te branden. De donkeroranje zoolplaat zorgt voor dit extreem zieke effect!

Check hieronder alle details over het materiaal, de technologieën en de voordelen van de Adidas X 17+ PureSpeed voetbalschoenen.

Kenmerken Adidas Pyro X 17+ PureSpeed voetbalschoenen

De X zijn ontworpen voor explosieve snelheid en chaos. Spelers als Luis Suárez, Gabriel Jesus en Marcelo spelen op dit schoentype. Deze voetbalschoen heeft een Techfit Compression-bovendeel voor een comfortabele pasvorm. Dit zorgt ervoor dat je de schoen nooit in hoeft te lopen. Het bovendeel past zich namelijk snel aan je voet aan waardoor je een strakke fit krijgt. De Midcut bij de achillespees zorgt ervoor dat de fit nog comfortabeler aanvoelt.

De veterloze PureCut Sock System zorgt ervoor dat je de bal op extreme snelheid optimaal kunt beheersen, zonder randen die tussen jou of de bal komen. Zo wordt het balgevoel met deze schoenen geoptimaliseerd en ben je klaar om chaos in de verdediging van de tegenstanders te creëren. Gebruik je snelheid en grip op stevige ondergronden met de extreem lichte SPRINTFRAME FG-loopzool. De achterkant van de schoen bevat een ‘outsole sprintframe’ voor ultieme explosiviteit.

Zoals bij bijna alle Adidas voetbalschoenen het geval is, is ook bij deze Pyro X 17+ het bovendeel van de schoen uitgerust met de NON STOP GRIP technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat je in alle omstandigheden controle over de bal houdt, een dunne laag met stipreliëf op het bovenwerk zorgt ervoor dat je de bal aan je voeten geplakt houdt.

Het gebreide bovenwerk zorgt voor comfortabele bewegingsvrijheid in de schoen en het halfhoge design ondersteunt de stabiliteit van de voet zelf. De X-hielvoering zet je voet klemvast in de schoen tijdens explosieve wendingen. Kortom geen tijd voor excuusjes met deze kokende vlammetjes!

Adidas Pyro X 17+ PureSpeed voetbalschoenen kopen

Kan je niet wachten om te vlammen in deze vette schoenen? Dat kan direct. Voor zowel kinderen als volwassenen zijn deze schoenen beschikbaar. De duurste schoenen hebben een prijs van 299,95 euro, de goedkoopste versie van deze Adidas X PureSpeed uit het Thunder Storm Pack zijn al te koop vanaf 79,95. De goedkopere versies zijn wel met andere materialen en technologieën uitgerust. 

Scoor deze nieuwe Adidas X 17+ PureSpeed uit het Pyro Storm Pack voetbalschoenen exclusief in deze SHOP of deze STORE!