2 november 2017

Adidas X 17+ PURESPEED EARTH STORM PACK voetbalschoenen

Adidas komt na het Pyro Storm pack met het nieuwe limited edition Earth Storm Pack. De adidas X 17+ PureSpeed bestaat nu al een tijdje maar is in deze Earth Storm Pack uitgebracht in een unieke zand kleur. De schoenen worden gedragen door explosieve spelers als Luis Suárez, Gareth Bale en Arjen Robben. Het nieuwe Earth Storm Pack bevat niet alleen X 17+, maar ook NEMEZIZ en ACE 17+. Ontketen explosieve snelheid met adidas X 17+ Pure Speed en wees de snelste op aarde! De X 17 is gemaakt voor het behalen van extreme snelheden en voor het ontketenen van explosieve moves. Met deze nieuwe kicksen onthoud je tegenstander alleen nog maar je rugnummer en hoe de achterkant van je nieuwe schoenen eruit zien…

Direct enthousiast over deze unieke zandkleurige schoenen van adidas uit het limited edition Earth Storm Pack? Scoor ze exclusief in deze SHOP of deze STORE

Design Earth Storm adidas X PureSpeed voetbalschoenen

De nieuwe Adidas X 17+ uit het limited edition Earth Storm Pack heeft een kleur dat doet denken aan zand, net als bij de Nemeziz uit ditzelfde pack. De kleur van de Nemeziz doet meer denken aan fijn zand. De kleur van de X doet denken aan zand, maar dan meer stevig zand. Deze X 17+ PureSpeed is Sesame/Clay van kleur en is donkerder van kleur dan de Earth Storm Nemeziz. Op de buitenkant van de schoen is het Adidas logo te zien in een donkerbruine kleur. Ook is er een dunne laag met stipreliëf op het bovenwerk van de schoen te zien. Het lijkt net of de schoen letterlijk van zand is gemaakt door een zandartiest. Het verschil is dat deze schoenen sterk zijn en jou in staat stellen de explosiefste speler op het veld te zijn! De binnenzool van de schoen heeft ook een zand kleur, net als de matte zoolplaat van de schoen. Val aan als een zandstorm en laat verdedigers achter met 1 vraag: Wat is er net gebeurd…?

Check hieronder alle details over het materiaal, de technologieën en de voordelen van de limited edition Adidas X PureSpeed voetbalschoenen.

Kenmerken Earth Storm adidas X PureSpeed voetbalschoenen

De X is ontworpen voor de speler die chaos creëert met zijn technische vaardigheden en snelheid. De perfecte schoen voor spelers als Luis Suárez, Gareth Bale en Arjen Robben. Helaas wordt deze limited edition niet door deze spelers gedragen, net als het geval was bij het limited edition Thunder Pack wat adidas aan het einde van de zomer uitbracht. Des te meer reden voor jou om met deze kicksen de verdediging te laten beven! Deze voetbalschoen heeft een techfit®-bovenwerk voor superieure stabiliteit. Dit zorgt ervoor dat je de schoen nooit in hoeft te lopen. Zoals bij bijna alle Adidas voetbalschoenen het geval is, is ook bij de X 17+ het bovendeel van de schoen uitgerust met de NON STOP GRIP technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat je in alle omstandigheden controle over de bal houdt, een dunne laag met stipreliëf op het bovenwerk zorgt ervoor dat je de bal aan je voeten geplakt houdt.

De veterloze PURECUT-voorvoet zorgt ervoor dat je de bal op extreme snelheid optimaal kunt beheersen, zonder randen die tussen jou of de bal komen. Zo wordt het balgevoel met deze schoenen geoptimaliseerd. Het gebreide bovenwerk zorgt voor comfortabele bewegingsvrijheid in de schoen en het halfhoge design ondersteunt de stabiliteit van de voet zelf. De X-hielvoering zet je voet klemvast in de schoen tijdens explosieve wendingen.

Tot slot het onderstel van de schoenen. Gebruik je snelheid en grip op stevige ondergronden met de extreem lichte SPRINTFRAME FG-loopzool. De achterkant van de schoen bevat een ‘outsole sprintframe’ voor ultieme explosiviteit. 

Earth Storm adidas X PureSpeed voetbalschoenen kopen

Kan je niet wachten om de aarde te laten beven in deze snelle schoenen? Dat kan direct. Voor zowel kinderen als volwassenen zijn deze schoenen beschikbaar. De duurste schoenen hebben een prijs van 299,95 euro, de goedkoopste versie van deze Adidas X PureSpeed uit het Thunder Storm Pack zijn al te koop vanaf 79,95. De goedkopere versies zijn wel met andere materialen en technologieën uitgerust.

Scoor deze nieuwe limited edition Adidas X PureSpeed schoenen exclusief in deze SHOP of deze STORE