ADIDAS X 17+ LONE HUNTER PACK VOETBALSCHOENEN

Het adidas Lone Hunter Pack is het eerste en nieuwste adidas pack wat is uitgebracht in het nieuwe jaar. In dit nieuwste pack zit wederom de Predator de X en de Nemeziz. Het Lone Hunter Pack dit van adidas is geïnspireerd op de natuur en op roofdieren. De manier hoe de roofdieren hun territorium verdedigen en bewaken sprak de ontwerpers van adidas aan. Het is vergelijkbaar met het spelletje voetbal. Verdedig je eigen goal en jaag op doelpunten in de goal van je tegenstanders. Adidas heeft de X in dit Lone Hunter Pack een extra unieke touch gegeven door het excentrieke design over de gehele schoen!

De nieuwste X met een verbluffend design nu al kopen? Haal jouw adidas X 18+ Purespeed voetbalschoenen dan in deze officiële onlineshop van adidas

of in deze STORE!

Design adidas X 17+ Lone Hunter Pack voetbalschoenen

De adidas X 17+ voetbalschoenen zijn explosieve voetbalschoenen voor de echte snelheidsduivels. Het Lone Hunter Pack is een collectie schoenen met een camouflagedesign geïnspireerd door de natuur en haar roofdieren. De eenzame jager heeft geen hulp van anderen nodig en jaagt op zijn eigen prooi. De Lone Hunter is het soort dat zichzelf regeert, met de bal aan zijn voeten. De X-lijn van het Duitse sportmerk is voor de speler die op topsnelheid een constante bedreiging vormt voor de tegenstander. Voor de speler die scoort, dreigt en explosieve acties maakt. De speler die iedere verdediging uit elkaar kan trekken en het spel kan beslissen. Onder andere Suárez, Marcelo, Karim Benzema dragen deze explosieve PureSpeed voetbalschoenen.

Het Duitse sportmerk beschrijft de kleurencombi van de schoen als volgt: Bright Orange/Talc/Trace Olive. Met het blote oog zijn de kleuren oranje en olijfgroen te zien. Deze kleuren vormen de combinatie voor de camouflage print die is geïnspireerd op een roofdier uit de natuur. De gehele schoen bevat deze camouflage inclusief de onderkant en het noppenwerk. Het Techfit-compressiebovenwerk heeft echter wel een andere kleur dan de rest van de schoen. Deze kleur is wat donkerder en wordt door adidas ‘Talc’ genoemd. Het bekende adidas sports logo is in een crème/witte kleur op de schoen geplaatst, net als de X aan de binnenkant van de schoen.

Bij het aantrekken van deze schoen verander je in een roofdier die klaar is om zijn prooi te besluipen, op te jagen en af te maken! Wees trefzeker, explosief en verbluf je tegenstander met deze gruwelijke vlammetjes!

Kenmerken adidas X 17+ Lone Hunter Pack voetbalschoenen

Aan de X PureSpeed is net als de Predator en de Nemeziz van het Lone Hunter Pack qua technieken en materialen niet veel veranderd in vergelijking met het adidas Skystalker Pack. Deze explosieve en vederlichte voetbalschoen heeft een Techfit-compressiebovenwerk wat bestaat uit 1 stuk, voor snelle acties in het veld. Het gebreide bovenwerk van de schoen zorgt voor een natuurlijke bewegingsvrijheid. Verder biedt het halfhoge design van de voetbalschoen een unieke ondersteunende stabiliteit. Ook kun je de bal op hoge snelheiden probleemloos onder controle houden met de veterloze Purecut-sokvoorvoet, zonder randen of overlays die niet tussen jou of de bal kunnen komen.

De Non Stop Grip (NSG) technologie van adidas zorgt er ook voor dat je de bal altijd onder controle kunt houden, zelfs in alle weersomstandigheden. De NSG technologie is een dunne laag met stipreliëf op het bovenwerk van de schoen, die ervoor zorgt dat de bal aan je voeten blijft geplakt. De voetbalschoen heeft een X-hielvoering die je voet klemvast zet in de schoen tijdens het explosieve wenden en keren. Tot slot bevat de schoen een Sprintframe-loopzool die ook op hoge snelheden en tijdens het sprinten grip geeft.

adidas X 17+ Lone Hunter Pack voetbalschoenen kopen

Deze gruwelijke voetbalschoenen van adidas zijn niet goedkoop, maar zijn het zeker wel waard! De prijs van de schoen is €299,95, maar vergeet niet dat deze vlammetjes elke euro waard zijn. Heers op het veld, schrik verdedigers af en vlam net als Suárez, Marcelo, Karim Benzema, Gareth Bale en nog veel meer sterren op de nieuwste adidas X PureSpeed voetbalschoenen! Haal ze snel in deze officiële onlineshop van adidas of in deze STORE! Want voor je het weet, slaat de eenzame jager toe…