20 april 2015

Adidas Primeknit 2.0 voetbalschoenen

De Adidas Primeknit 2.0 voetbalschoenen zijn vandaag officieel door het Duitse sportmerk adidas gelanceerd. Het gaat dus om de tweede generatie van de revolutionaire adidas voetbalschoenen. Bernat en Suarez zullen deze week op de nieuwe voetbalschoenen tijdens de Champions League duels verschijnen. Suarez verscheen eerder al op de adidas Primknit 2.0 voetbalschoenen op trainingen. De nieuwste voetbalschoenen van adidas zijn overwegend paars gekleurd en worden versierd met groene details. De schoen is onderscheidend door zijn hoge TECHFIT kraag en deels geweven bovenlaag. De hoge kraag bij de hiel zorgt voor meer ondersteuning aan de enkel. De geweven bovenzijde van de adidas voetbalschoenen wordt toegepast in combinatie met synthetisch leer. De bovenzijde van de adidas Primeknit 2.0 voetbalschoenen zorgt zo voor duurzaamheid en een betere balcontrole tijdens alle weersomstandigheden. Deze synthetische laag, welke gekenmerkt wordt door de dunne openingetjes is paars en groen en lijkt op het design van golfballetjes. De nieuwe revolutionaire adidas voetbalschoenen gaan hierdoor langer mee en vallen perfect om de voeten. Het overige gedeelte van de bovenlaag van de voetbalschoenen is donker paars gekleurd en nijgt naar zwart. Het Adidas performance logo staat op de achterkant van de zijkant van de nieuwe schoenen.

Verder bevatten de schoenen groene details, welke vooral terugkomen rondom de instap van de schoenen, in de binnenzool en in het onderstel van de nieuwe Adidas PrimeKnit 2.0 voetbalschoenen. In de groene binnenzool staat het Adidas Primeknit trademark teken. De zoolplaat of het onderstel van de schoenen is dezelfde als voor de F50 Adizero voetbalschoenen wordt gebruikt. Deze zool is gebaseerd op de zool van hardloopschoenen en bevat slechts drie dunne spikes aan de achterkant met één in het midden. De manier waarop de noppen onder deze voetbalschoenen zitten, zorgt ervoor dat voetballers zich snel kunnen los kunnen maken van hun tegenstander en snel weg kunnen sprinten en kunnen draaien. Verder zorgen de noppen voor meer grip op het veld.

Naast de Adidas Primeknit 2.0 voetbalschoenen gaat adidas ook mogelijk de Fullsock editie van de Primeknit schoenen lanceren. De Fullsock editie zal net als de Primeknit 2.0 editie waarschijnlijk als limited edition voetbalschoen worden gelanceerd. Eerder deze maand werd bovendien bekend dat Adidas gaat stoppen met de huidige lijnen voetbalschoenen en vanaf komende zomer geen Nitrocharge, Predator, F50 Adizero en PRO 11 voetbalschoenen meer gaat lanceren. In plaats daarvan komt het merk met de Adidas ACE voetbalschoenen, de Adidas X voetbalschoenen en de Adidas Messi voetbalschoenen. Check hieronder in ieder geval de zwart/groene versie van de nieuwe Adidas Primeknit 2.0 voetbalschoenen. De voetbalschoenen zijn verkrijgbaar in de online voetbalschoenenshop van Adidas. Scoor daar alle nieuwste voetbalschoenen van Adidas. Inclusief een KORTING van 15% als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van het merk. Directe levering en geen verzendkosten! De adidas Primeknit 2.0 voetbalschoenen kosten € 250,-!

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Zwarte Adidas Primeknit Voetbalschoenen

Zwart Groene Adidas Primeknit 2.0 Voetbalschoenen

Achterkant Adidas Primeknit Voetbalschoenen

 Bron: footyheadlines.com