23 november 2017

adidas Predator Tango 18+ indoor voetbalschoenen

adidas is weer helemaal terug met de Predator schoenen! Deze geweldige schoen die een enorme hit was voor velen is weer terug op de markt. De nieuwe Predator Tango 18+ indoor voetbalschoenen uit het Skystalker pack zijn fantastisch mooi en zullen jou laten uitblinken op het veld. Lees hier onder meer over deze indoor schoen!

Direct de adidas Predator Tango 18+ indoor voetbalschoenen kopen? Haal ze dan hier of in deze shop!

 

Design adidas Predator Tango 18+ indoor voetbalschoenen

Het design van de nieuwe indoor voetbalschoen is gruwelijk mooi! De ontwerpers van dit Skystalker pack hebben dit maal echt hun best gedaan en dat is te zien. Net als de Predator 18+ veldvoetbalschoenen zijn dit pareltjes van adidas.

Om te beginnen bij de bovenkant van de schoen. Deze heeft een zwarte sok gekregen die van binnen oranje, goud gekleurd is. Aan de buitenkant van de sok is het adidas logo zichtbaar en aan de binnenkant staat het woord PREDATOR afgebeeld.

Onder de sok zit de voet van de schoen. Deze is overwegend zwart met een aantal opvallende details. Te beginnen bij de drie bekende strepen van adidas. Deze drie strepen zijn klassiek wit gemaakt en creëren de oude uitstraling van de Predator schoen.

Op de hiel van de schoen is ook iets bijzonders gedaan. Hier zijn namelijk goud gekleurde lijnen toegevoegd die de indoor schoen unieker maken!

Vervolgens de zool van de schoen. De zool is wit van kleur maar heeft vage blauwe tinten in zich verwerkt voor een vet effect!

 

Kenmerken adidas Predator Tango 18+ indoor voetbalschoenen

Om jouw als speler het beste te laten spelen heeft adidas verschillende nieuwe technieken in de schoen verwerkt! We leggen ze even kort uit.

Het Boost systeem zorgt voor de beste demping ooit in de adidas schoen! Hoe meer energie jij in de schoen stopt hoe meer de schoen ook teruggeeft! Vervolgens is het bovenwerk gebreid van de hiel tot aan de neus waardoor het balgevoel en controle verbeterd wordt.

Door de voorgevormde hiel in de schoen kun je instinctief bewegen en ben je bewegelijk.

Het Controlskin-bovenwerk zorgt ervoor dat de bal aan je voet blijft plakken. Hierdoor heb jij een hoge balcontrole en weet je snel spelers te passeren!

Als laatste het Sockfit-boord. Dit technisch, flexibel geweven boord rekt mee wat extra ondersteuning geeft aan je voet. Dit tezamen met het Purecut sokvoorvoet wat betekend dat de schoen geen randen, overlays of veters heeft creëert het beste balgevoel dat er is.

 

adidas Predator Tango 18+ indoor voetbalschoenen

Ben jij een geweldige indoor speler en zijn deze schoenen een must voor jou?

Of ben jij helemaal weg van dit geweldige design?

Haal dan jouw adidas Predator Tango 18+ indoor voetbalschoenen hier of in deze shop!

De schoenen zijn echter niet goedkoop, ze kosten namelijk €199.95