De geluiden doen zich steeds meer de ronde. Adidas Predator gaat terugkeren! De laatste tijd duiken steeds meer foto's van remakes op van de Adidas voetbalschoenen die vroeger bij sterspelers als Gerrard, Beckham, Xavi, Zidane en Van Hooijdonk zo geliefd waren. Het lijkt te gaan om Adidas Predator voetbalschoenen die op het WK2002 in Japan en Zuid-Korea gedragen werden.

Uitgelekte foto's laten Adidas Predator voetbalschoenen zien in de kleur 'champagne'. De uitgelekte Adidas Predator voetbalschoenen tonen overeenkomsten met de Adidas Predator uit de Mania collectie. De Adidas Predator's stonden in het verleden garant voor balcontrole en uiterste precisie in schieten en passen. Een echte voetbalschoen dus voor spelverdelers! Dat een limited edition remake in 2014 zo snel uitverkocht raakte zegt genoeg over de nog steed immens gigantische vraag naar de kicksen.

Adidas -predator -mania -champagne -voetbalschoenen -2017

Het design van de Adidas Predator Mania Champagne remakes laten de bekende grote rode flap zien met daar in het Adidas logo. Ook de bekende zwarte Adidas Trademark strepen die vanaf de zijkant overlopen op de zoolplaat ontbreken niet evenals de duidelijk zichtbare 'champagne' gekleurde hielkap. Wat natuurlijk ook niet ontbreekt zijn de bekende zwarte groeven op het schietoppervlak. Een legendarische voetbalschoen die nog bij vele voetbalfans vers in het hoofd zit.

Adidas -predator -mania -champagne -voetbalschoenen -2017-2

De Adidas Predator voetbalschoenen werden in 1994 voor het eerst gelanceerd. Zwart, rood en wit waren typische 'Predator-kleuren' maar Adidas schroomde ook niet om er af en toe even een lekker variantje uit te gooien. De genoemde tong om het schietoppervlak te vergroten verscheen in 1995 en raakte in 2009 uit beeld. In 2014 nam Adidas afscheid van Predator. Toch bleven de heerlijke voetbalschoenen zowel bij Adidas als haar fans altijd in gedachten en beeld. 

Adidas -predator -mania -champagne -voetbalschoenen -2017-3

Dit heeft als resultaat dat de Adidas Predator voetbalschoenen in mei 2017 weer helemaal terugkeren op de markt. Tot deze tijd zullen jullie het nog even moeten doen met Adidas Ace en X die je kunt scoren in de online store van Adidas! Ook geen straf als je het ons vraagt.