1 november 2018

adidas Predator Cold Mode Pack voetbalschoenen 2018

Adidas heeft weer een nieuw pack gelanceerd, het COLD MODE PACK. Dit pack is door het Duitse sportmerk speciaal ontwikkeld voor de koude winterdagen. Onderdeel van dit nieuwe voetbalschoenenpack zijn ook nieuwe Predators. Deze nieuwe adidas Predator voetbalschoenen betreffen een limited edition en worden niet door sterspelers gedragen. Van deze voetbalschoenen zijn er dus ook maar een beperkt aantal geproduceerd. Wel heeft adidas een nieuwe technologie aan deze schoenen toegevoegd, namelijk de Primaloft technologie. Dit is een extra laagje op de adidas Predator voetbalschoenen, welke zorgt voor een betere isolatie. Dit houdt je voeten dus perfect warm in de koude winterdagen. De technologie is geïnspireerd door het thermische isolatiemateriaal dat gebruikt wordt in de jassen van het Amerikaanse leger. De nieuwe Predators hebben ook nog eens een fantastisch design! Benieuwd? Check het hieronder.

Ben je direct fan van deze nieuwe adidas Predator voetbalschoenen met Primaloft technologie? Bestel het exclusief in de officiële ADIDAS shop! of scoor de Predator in DEZE ONLINE WINKEL

Het design van de adidas Predator Cold Pack Mode voetbalschoenen met Primaloft technologie

De nieuwe adidas Predator Cold Mode Pack voetbalschoenen hebben ook een lekkere ijskoude tint. De schoenen zijn namelijk blauw met navy blauwe details. De drie adidas stripes aan de zijkanten van de voetbalschoen zijn navy blauw en dit geldt ook voor de enkelsok van de schoenen. De Ultraboost middenzool van de schoenen is wit met een design van dunne puntjes en de hielkap van de schoenen is roze. Dit is dezelfde tint roze als de roze adidas Predator voetbalschoenen uit het Spectral Mode pack.  Dit geeft de nieuwe adidas Predator voetbalschoenen net wat extra's. Qua technologieën heeft adidas niks veranderd aan de nieuwe voetbalschoenen, behalve de nieuwe Primaloft technologie, die voor het eerst in 1983 werd ontwikkeld voor het Amerikaanse leger en sindsdien een populaire ontwikkeling heeft gekend. Ook merken als Patagonia, The North Face en Helly Hanson gebruiken deze technologie namelijk. Wil je meer weten over de andere technologieën van de adidas Predators? Check het hieronder!

Kenmerken adidas Predator Cold Pack Mode voetbalschoenen

Ook deze Predators zijn gemaakt van een Primeknit materiaal. Dit gebreide materiaal zorgt ervoor dat de schoenen perfect om de voeten vallen. Dit zorgt voor de sokachtige fit van de voetbalschoenen. De adidas Predator voetbalschoenen passen zich goed aan aan de vorm van je voeten. Hierdoor is het eerste balcontact altijd perfect! Hieraan is deze winter een laagje Primaloft toegevoegd, welke ervoor zorgt dat je voeten lekker warm blijven. De isolerende vezels bevinden zich vooral op de voorvoet, waardoor je tenen altijd warm blijven en je dus ook tijdens koude dagen een goede balbehandeling hebt. Bijkomstig voordeel is dat het isolatiemateriaal gemaakt is van gerecycled plastic!

Ook de Primeknit collar van de voetbalschoenen draagt hier aan bij. Deze enkelsok heeft sinds een aantal maanden een update gekregen en volgt de vorm van de enkels en hiel, zodat dit deel van de schoenen je perfect ondersteunt. Ter hoogte van de hiel bevindt zich een speciale curve. Deze volgt de vorm van je enkels en hiel en zorgt ervoor dat je voeten goed in je voetbalschoenen blijven, zonder dat je gaat schuiven. Dit wordt ook wel het lockdown effect genoemd. Dee voetbalschoenen staan in het teken van de ideale ondersteuning. Om die reden heeft adidas ter hoogte van de middenvoet de zogenaamde Forged Knit technologie toegepast. Dit biedt je zowel laterale als mediale stabiliteit.

Een ander kenmerk van de voetbalschoenen is de zachtheid van de upper van de voetbalschoenen. Deze zachtheid zorgt voor een perfecte controle en eerste touch van de bal. De 18+ versie van de schoenen bevatten geen veters. Dit wordt door adidas het Purecut systeem genoemd en dit maakt het dat je schietoppervlak nog schoner is en je zelf dus nog meer controle uit kunt oefenen op de bal. Ter hoogte van de neus van de schoenen heeft adidas de zogenaamde Controlskin technologie toegepast. Deze technologie zorgt voor de perfecte balbehandeling in alle weersomstandigheden.

Zoals we van adidas gewend zijn, is ook de onderkant van de voetbalschoenen weer revolutionair. De zool van de schoenen wordt de Controlframe zool genoemd en die zool doet haar naam eer aan. Omdat deze zool super licht is, kan je nog sneller inspelen op veranderende situaties in het veld en je tegenstander altijd te snel af zijn. In de zool van de schoenen is ook de adidas Boost technologie verwerkt. Deze technologie is geïnspireerd door de technologie die verwerkt is in hardloopschoenen. Hoe meer energie je in de schoen legt, hoe meer je terug krijgt! Iedere stap die je met de schoenen maakt, wordt omgezet in energie. Deze technologie komt in de schoenen tot uiting in de speciale capsules en bieden de ideale schokdemping. Het onderstel van de nieuwe voetbalschoenen bevat vierkante noppen, welke je de optimale bescherming bieden.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe adidas Predators uit het Cold Mode pack en check ook de adidas X voetbalschoenen uit dit pack of de nieuwe adidas Nemeziz voetbalschoenen!

adidas Cold Mode Pack Predator voetbalschoenen bestellen

Deze blauwe adidas Predator voetbalschoenen kan je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen in de onderstaande online webshops! De prijs van de top versie van deze voetbalschoenen is maar liefst € 300,- en de versie met veters is € 220,-. Deze schoenen zijn alleen beschikbaar in een FG versie. Ben je op zoek naar goedkopere Predators? Deze kan je al vanaf € 50,- bestellen in de onderstaande SHOPS! Daarnaast kan je de voetbalschoenen in de onderstaande shops laten personaliseren! Directe levering gegarandeerd!

Bestel de roze adidas Predator voetbalschoenen in de officiële ADIDAS shop!

of scoor de Predator in DEZE ONLINE WINKEL