31 oktober 2017

adidas lanceert de nieuwe Predator Accelerator David Beckham Triple White voetbalschoenen!

adidas produceert nieuwe voetbalschoenen aan de lopende band en heeft de afgelopen tijd ook niet stil gezeten. Zo heeft adidas onlangs de David Beckham voetbalschoen uitgebracht in het blauw en met succes! De voetbalschoen was zo geliefd dat deze razendsnel was uitverkocht en door tal van mensen werd gezocht als wonderschoen! Vandaag heeft adidas weer een nieuwe David Beckham voetbalschoen op de markt gezet en het is dan maar de vraag of deze schoen net zo hard wordt verkocht als de ander! De nieuwe, totaal witte Predator Accelerator voetbalschoen is een remake van de Accelerator voetbalschoen die uitkwam in 1998 maar heeft een aantal vernieuwende kenmerken gekregen. Lees snel verder om meer te weten te komen over deze voetbalschoen!

Vind jij de nieuwe adidas Predator Acceleraotr David Beckham Triple White voetbalschoenen helemaal geweldig? Of is David Beckham jouw voorbeeld en moet je zijn schoenen hebben?

Wacht dan niet langer en bestel jouw speciale kicksen hier of op deze site!

Design adidas Predator Accelerator David Beckham Triple White voetbalschoen

adidas heeft tegen de verwachtingen in een schoen weten te produceren die futuristisch is.

Dit beeld van een oude klassieke Predator voetbalschoen is mede ontstaan door de oude look van de Predator Remake. De nieuwe futuristische uitstraling van deze schoen komt door een aantal aspecten maar vooral wegens de volledige witte kleur. We beginnen bij de bovenkant van de schoen. De bovenkant van de schoen heeft een sok net als de adidas ACE voetbalschoenen. Deze sok is volledig wit en heeft aan de achterkant een kleine lip waarmee de schoen makkelijk mee kan worden aangetrokken. Aan de binnenkant van de sok staan de cijfers 90+1 wat staat voor een legendarisch moment van David Beckham. Beckham scoorde namelijk in de 91e minuut een fenomenale vrije trap tegen Griekenland in 2001 waardoor Engeland naar het wereld kampioenschap ging. Onder de sok zit de voet van de schoen. Deze voet is aan de binnenkant versiert met 3 lijnen die lichtelijk schuin lopen. Deze 3 schuine lijnen staan voor de 3 bekende strepen van het adidas logo, maar zoals eerder gezegd is dit geen standaard voetbalschoen. Een de buitenzijde van de voet is ook iets aparts gedaan. Hier staan net als aan de binnenkant van de voet de 3 schuine lijnen maar zijn deze reflecterend en glow-in-the-dark gemaakt! Een futuristisch effect wat adidas wellicht vaker gaat gebruiken als effect in nieuwe voetbalschoenen!

Op de voorkant van de schoen zijn verschillende ‘pods’ geplaatst waardoor het balgevoel hoger wordt. Deze ‘pods’ zijn op dezelfde manier geplaatst als bij de Predator Remake voetbalschoen.

De achterkant van de Predator Accelerator voetbalschoen heeft het adidas logo en de naam David Beckham erin geborduurd om de Beckham editie nog meer te benadrukken.

Aan de achter-binnenkant van de schoen staat nog het woord sprintframe om aan te duiden wat voor type zool de schoen heeft. Deze sprintframe zool is namelijk een speciaal gemaakte zool met 11 ronde noppen, maar hierover straks meer!

 

Kenmerken adidas Predator Accelerator Triple White voetbalschoen

De Predator Accelerator waar David Beckham de treble mee wist te winnen was een echte legende op het gebied van voetbalschoenen. De talloze vrije traps, passes en tackles die Beckham heeft weten in te zetten op deze kicksen waren van grote klasse. Toch heeft adidas een aantal aanpassingen gedaan om de schoen volledig van deze tijd te maken.

Het Primeknit systeem wat is gebruikt voor het bovenwerk van de schoen zorgt ervoor dat de schoen strak om de enkel en voet zit, hierdoor voelt de schoen aan als een tweede huid wat het comfort in de schoen verbeterd! Het materiaal wat is gebruikt voor de schoen is kangoeroeleer. Dit speciale leer is ultra flexibel waardoor de schoen perfect gaat staan naar de vorm van jouw voet. Tevens zijn de ‘pods’ aan de voorkant van de schoen zo nauwkeurig geplaatst dat jouw balgevoel groter wordt!

De onderkant van de schoen is gemaakt van een sprintframe zool. Zoals eerder genoemd heeft deze 11 ronde noppen. De functie van deze 11 noppen is dat deze ervoor zorgen dat je snel weet te  wenden en keren in het veld.

Door de plaatsing van de noppen wordt het gewicht wat op de schoen drukt zo verdeeld dat deze minimaal is. Hierdoor weet jij nog sneller te reageren waardoor je eerder bij de bal bent dan jouw tegenstander. Verder is de zool gemaakt van een extra licht materiaal waardoor deze de minste weerstand biedt.

Kortom, verschillende nieuwe technieken in een legendarische schoen!

 

 

Adidas Predator Accelerator Triple White voetbalschoen kopen

Ben jij net als David Beckham helemaal weg van deze nieuwe witte schoenen? Of ben jij een echte Beckham fan en wil jij spelen op dezelfde schoenen als hij in zijn glorie tijd deed? Haal dan jouw eigen adidas Predator Accelerator voetbalschoenen snel in huis via deze link of in deze shop!

Om de schoenen te kopen moet je wel even diep in de buidel tasten. De schoenen zijn namelijk te verkrijgen voor een prijs van 349.95 euro….