1 mei 2018

adidas Predator 18+ Paul Pogba voetbalschoenen

Adidas heeft een speciaal Paul Pogba pack gelanceerd. Onder dit pack valt natuurlijk ook een nieuwe voetbalschoen. De sterspeler van Manchester United speelt al zijn wedstrijden op de adidas Predator 18+ voetbalschoen. De Fransman begint de tweede helft zijn draai te vinden in het team van José Mourinho. Adidas beloont Paul Pogba vanwege zijn goede prestaties met deze nieuwe voetbalschoenen. De Predator is een immens populaire voetbalschoen en wordt al sinds 1994 uitgebracht door het Duitse merk. De adidas Predator zorgt al jaren voor een sensatie in de voetbalwereld en vernieuwd nog altijd. Door deze vernieuwingen hoort de adidas Predator 18+ voetbalschoen tot één van de beste schoenen in zijn tijd. De voetbalschoen is ontworpen voor de creatieve voetballer, net als Paul Pogba. Ben jij nieuwsgierig naar de nieuwe voetbalschoenen van de Fransman Paul Pogba? Lees hieronder verder voor alle technieken en details!

Nu al helemaal weg van de adidas Predator 18+, of ben je een grote fan van Pogba? Bestel je adidas Predator in de adidas shop of in DEZE WINKEL

Design adidas Predator 18+ Pogba voetbalschoenen.

De Franse voetballer Paul Pogba valt altijd op in het veld. Dit komt door zijn geniale acties, zijn kapsel en zijn schoenen. Om op te vallen heb je niet altijd een schoen nodig in felle kleuren. De nieuwe adidas Predator 18+ voetbalschoenen zijn namelijk grijs met rood. De schoen die door Pogba voor het eerst gedragen werd tijdens de wedstrijd tegen Bournmouth (2-0 winst voor Manchester United) heeft namelijk een grijze basis. De bekende adidas strepen die op de rechter zijkant van de schoen zitten hebben een andere grijze tint waardoor deze goed opvallen. Wat nog altijd een bijzonder gezicht is van de adidas Predator 18+ voetbalschoenen lijn, is het feit dat er geen veters in zitten. Waar bij de meeste schoenen de veters zitten zit bij deze schoen stretchy materiaal. Dit materiaal is rood. Op dit materiaal zijn ook de initialen van Paul Pogba te vinden. De rode en grijze combinatie is niet alleen erg mooi. Voor Paul Pogba is deze combinatie namelijk ook erg functioneel. Het thuisshirt van Manchester United is namelijk rood, terwijl het uitshirt van de club grijs is. De initialen van de Fransman komen niet alleen terug in het stretchy materiaal. Ook op de hiel van de schoen zijn twee P's te zien van Paul Pogba. De zool van de schoen heeft een metalen effect gekregen dit ziet er heel snel uit. Paul Pogba zet zijn goede vorm ook op deze schoen voort. Manchester United heeft namelijk nog geen wedstrijd verloren sinds Paul Pogba deze schoen draagt en zondag maakte de openingsgoal op Old Trafford tegen Arsenal. De schoen is natuurlijk ook uitgerust met vele technieken deze worden hieronder verder toegelicht.

Kenmerken adidas Predator 18+ Pogba voetbalschoenen

Paul Pogba speelt natuurlijk alleen op een topvoetbalschoen. Een goede voetbalschoen moet natuurlijk aan vele eisen voldoen. Een schoen moet ligt zijn, flexibel, comfortabel en moet comfort geven. Al deze eisen mogen de balcontrole van de schoen natuurlijk niet aantasten. Het Primeknit bovenwerk zorgt ervoor dat de adidas Predator 18+ voetbalschoen aan al deze eisen voldoet. Door deze technologie vormt het bovenwerk van de schoen zich volledig naar je voet. Dit zorgt voor een zeer goede fit en een verbetering van het comfort van de voetbalschoen. Door deze technologie kan Pogba dus beter presteren tijdens de wedstrijden. Wat voor veel voetballers erg belangrijk is, is het feit dat een voetbalschoen makkelijk aangedaan kan worden. De energie die je bespaart met het aantrekken van de voetbalschoen kun je extra in de wedstrijd gooien. Het Stretchy Sockfit-boord zorgt ervoor dat de schoen gemakkelijk aan gaat. Door het Stretchy Sockfit-Boord zijn er ook geen veters nodig in de voetbalschoen. Dit vergroot het schietoppervlak. Hierdoor kan je de bal nog beter plaatsen tijdens het schieten. Ook vergroot deze technologie je balgevoel doordat er minder ruimte zit tussen jouw voet en de bal. Om een perfecte balcontrole te hebben maakt adidas gebruik van het Controlskin system. Deze technologie zorgt er als het ware voor dat de bal aan je voet blijft plakken. Met deze controle dribbelt Pogba al zijn verdedigers opzij. Ook jij kan met deze schoen de leider op het veld worden. De technologie waar in deze blog al veel over geschreven is, is het adidas PURECUT system. Dit is het systeem van een voetbalschoen zonder veters. De steun van je voet in de voetbalschoen moet natuurlijk ook goed zijn. Dat gebeurd door de Forged Knit-middenvoetdesign. Door deze techniek zitten er speciale steunplekken in de schoen. Deze steunplekken zorgen voor laterale en mediale stabiliteit. Deze technologie zorgt voor een perfecte lockdown van je voet in de schoen. Ondanks dat je voet volledig vast zit, verliest je voet geen enkele bewegingsvrijheid. Hierdoor is de fit tussen jou en je voet optimaal.

De onderkant van de adidas Predator heeft een speciale Controlframe zool. Met deze zool heb je erg veel bewegingsvrijheid. Dit is niet alleen fijn voor jou als speler maar ook een nachtmerrie voor je tegenstanders. Je bent namelijk veel behendiger dan je tegenstanders. Je bent je tegenstanders altijd een stap voor op het veld. In combinatie met het Boost systeem kan jij je de leider op het veld noemen. Jij geeft passes die je teamgenoten niet kunnen geven.

De nieuwe adidas Predator 18+ Paul Pogba voetbalschoenen zijn gemaakt voor spelers die net als de Fransman dominant willen zijn op het veld. Jij hebt de regie in handen en jij bent de baas. Ben jij zo’n dominante speler? Dan is deze voetbalschoen echt iets voor jou!

Adidas Predator 18+ Paul Pogba voetbalschoen kopen

De adidas predator voetbalschoenen zijn vanaf nu te koop. Jij kan de baas van het veld worden met deze voetbalschoen. De Predator is uitgerust met de nieuwste technologieën. Wil jij del held van je voetbalteam worden? Aarzel dan niet en bestel de schoen in één van de onderstaande winkels. De prijs van de schoen is ongeveer € 300,- Voor deze prijs heeft u wel een echte top voetbalschoen met de nieuwste technologieën op het gebied van de kicksen. Directe levering gegarandeerd!

Bestel uw adidas Predator 18+ Paul Pogba voetbalschoen in de officiële shop!

Of scoor de schoen in DEZE WINKEL