8 januari 2018

ADIDAS PREDATOR 18+ LONE HUNTER PACK VOETBALSCHOENEN

De adidas Predator lijn is onwijs populair en werd in het verleden gedragen door grote sterren als Zidane, Beckham en Gerrard. In november 2017 bracht adidas de iconisiche schoen terug op de markt. Deze schoen is volledig geïnspireerd op de nieuwste technologische ontwikkelingen en materialen in de voetbalschoenen wereld, en is in het jasje gegoten van de nieuwe adidas Predator lijn. Dit Lone Hunter Pack van adidas is geïnspireerd op roofdieren uit de natuur en de manier waarop zij hun territorium verdedigen. Wordt zelf het roofdier en jaag de tegenstander op met deze nieuwe, flitsende kleurencombi van adidas.

Adidas Predator 18+ uit het Lone Hunter Pack kopen? Haal ze in deze officiële onlineshop van adidas of in deze STORE!

Design adidas Predator 18+ Lone Hunter Pack voetbalschoenen

Het design van de klassieke Predator voetbalschoen, in het verleden gedragen door de grote legendes, was vaak in de kleurencombinatie zwart, wit en rood. De in november 2017 herboren Predator lijn van adidas had deze kleurencombi meegenomen en een schoen ontwikkeld met een gruwelijk uiterlijk. Omdat de Predator lijn zo populair is, heeft adidas besloten om een gewaagde stap vooruit te maken met de Predator.

De lancering van het nieuwste Lone Hunter Pack bevat de nieuwste Predator colorway. De stap om de Predator niet langer in de klassieke kleuren te houden, maar ook een andere kleurencombi te geven is er eentje die gedurfd is. Maar deze stap is meer dan terecht, want WOW wat een schoen…

De kleurencombinatie op de schoen wordt door adidas beschreven als Trace Olive, Core Black en Bright Orange. Dit is voor het oog een combinatie van de kleuren groen, oranje en zwart. De vreef van de schoen, of te wel de voet van de schoen, bevat een camouflage print in de kleuren groen en oranje. De sok is overwegend groen en heeft aan de binnenkant een opvallende oranjekleur. De hiel van de schoen heeft de kleur oranje gegeven en geeft de schoen die extra opvallende touch. In de baan van dit hielstuk staat de naam van de schoen: PREDATOR. Verder is de onderkant en het noppenwerk van de schoen in de kleurencombinatie groen en oranje. De schoen is opvallend, flitsend en hypnotiserend voor je prooi. Trek ze aan en jaag de tegenstander op! 

Kenmerken adidas Predator 18+ Lone Hunter Pack voetbalschoenen

Op technologisch gebied is de Predator 18+ hetzelfde gebleven als de eerste versie uit het adidas Skystalker Pack. De schoen bevat nog steeds de nieuwste technieken en materialen die de voetbalschoenenwereld op dit moment te bieden heeft.

Allereerst heeft de adidas Predator 18+ van het Lone Hunter pack het vernieuwde adidas Primeknit-bovenwerk behouden. Deze omsluit de voet, biedt flexibele ondersteuning en creëert een ultralicht comfort. Verder zorgt het gebreide bovenwerk (van hiel tot neus) voor een ongeëvenaarde zachtheid waardoor je nog meer balgevoel krijgt en nog beter komt te spelen.

Een andere technologie is het Stretchy Sockfit-boord met adidas Primeknit wat een extra toevoeging is aan de flexibele ondersteuning en het comfort om de schoen makelijk aan te kunnen trekken. De Predator zorgt ervoor dat de je optimaal kan presteren en moet dus in staat zijn om op hoge snelheden de bal onder controle te kunnen houden. Met de Purecut-sokvoorvoet zonder randen, overlays of veters komt er niks tussen jou en de bal en blijft de bal ten alle tijden onder controle. De bal blijft in alle omstandigheden aan je voet geplakt door het Controlskin-bovenwerk.

De Predator biedt veel flexibele ondersteuning aan de voet, mede door de geïntegreerde Forged Knit-middenvoetsdesign. Deze zorgt voor mediale en laterale stabiliteit zonder een extern fram of interne tong. Ook sluit de voorgevormde hiel nauw aan voor instinctief bewegen. Tot slot is het adidas Boost system in de schoen verwerkt. De Boost is de meest responsieve demping ooit van adidas. Hierbij geldt de regel: hoe meer energie je geeft, hoe meer je terugkrijgt.

Al deze nieuwste technieken en materialen zorgen ervoor dat jij met deze jagers aan je voeten de beste bent op het veld en uitblinkt op alle aspecten!

adidas Predator 18+ Lone Hunter Pack voetbalschoen kopen

Ben je een Predator fan of twijfel je nog om een Predator schoen te kopen? Stop dan nu met twijfelen! De Predator is ongetwijfeld een van de beste adidas schoenen op de markt. Vind jij dit specifieke model van het Lone Hunter Pack nou onwijs vet? Wacht dan niet en check ze in deze officiële onlineshop van adidas of in deze STORE! Wees er snel bij, want voor je het weet is het te laat…

De duurste variant van de schoen loopt op tot €329,95. Veel geld, maar voor deze unieke en meest ontwikkelde voetbalschoen op de huidige markt is dat het zeker waard!