16 januari 2017

adidas POGBA kunstgras ACE 17+ voetbalschoenen

En we gaan door met die nieuwe POGBA adidas ACE 17+ collectie. Naast de speciale voetbalschoenen en de casual sportschoenen heeft adidas in samenwerking met de speler van Manchester United adidas ACE 17+ turf voetbalschoenen gelanceerd. Deze schoenen zijn perfect om mee te spelen op straat of op kunstgras. De turf schoenen van Pogba hebben dezelfde stijl als de vandaag gelanceerde voetbalschoenen van de middenvelder van United en het Franse nationale elftal. Ook de turf schoenen zijn namelijk geheel in bling bling stijl met een te gekke all-over print. We bespreken het design en de technieken en materialen van deze schoenen direct hieronder

Geen zin om al die informatie te lezen en wil je deze kunstgras schoenen van Pogba direct kopen? Dat kan per direct en exclusief in deze SHOP!

Adidas -turf -kunstgras -schoenen

Het bovenwerk van de Pogba adidas ACE 17+ turf schoenen is zwart met een camouflage achtige, gouden print over het gehele bovenwerk. De schoenen bevatten geen veters en het adidas performance logo staat aan de bovenkant van de schoenen. Het lipje daarboven bevat het speciale PP logo, welke natuurlijk de initialen zijn van Paul Pogba. Het adidas ACE trademark teken staat ook weer in het goud aan de zijkanten van de schoenen. Dit geldt ook voor de drie strepen van het Duitse sportmerk. Deze staan in het zwart aan de buitenkant van de schoenen en bevatten een gouden omlijning! De achterkant van de schoenen bevatten ook nog een speciaal label met daarop de tekst: POGBOOM! 

Dan de nieuwste technieken van deze schoenen! Waarom zijn deze schoenen perfect om mee te voetballen op straat of op kunstgras? De bovenkant van de schoenen zijn gemaakt van het adidas PRIMEKNIT materiaal. Dit is een super flexibel materiaal, welke zicht vormt naar de vorm van de voeten en de perfecte ondersteuning biedt! Adidas heeft bovendien een speciaal vlak ter hoogte van de voorvoet aangebracht. Dit vlak zorgt voor een perfecte eerste balaanname! Verder zijn deze TURF schoenen uitgerust met een heel dun laagje. Dit laagje komt terug in de structuur van dunne puntjes over de bovenwerk van de schoenen en zorgt voor een perfecte bescherming in alle weersomstandigheden. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat de schoenen geen water opnemen. Deze technologie wordt door adidas NON STOP GRIP genoemd. De loopzool is zwart en heeft ook een speciale constructie, waardoor deze perfect zijn voor zowel hardcourt als voor kunstgras. De nopjes zijn gemaakt van foam, waardoor deze voor perfecte demping zorgen.

Tot zover het design en het materiaal van de nieuwe Pogba kunstgras voetbalschoenen! De rest moet je zelf ervaren. Ze zijn direct beschikbaar voor een prijs van € 199,95 voor volwassenen. Check ook de nieuwe adidas POGBA ACE 17.1 voetbalschoenen, welke ietsjes duurder zijn!

Scoor de nieuwe Pogba collectie exclusief in deze SHOP!

POGBOOM-adidas -turf -schoenen
Pogboom -adidas -kunstgras -schoenen