16 januari 2017

adidas POGBA 17.1 TANGO casual schoenen

Adidas heeft als onderdeel van de nieuwe Pogba collectie ook speciale Adidas ACE 17 Pogba trainers geïntroduceerd, welke geheel in stijl zijn van de nieuwe adidas POGBA ACE 17 PURECONTROL voetbalschoenen. Deze speciale Tango schoenen zal de speler van Manchester United dragen tijdens zijn vrije tijd en kunnen ook perfect dienen als schoenen om mee te sporten. Zoals we al aangaven, hebben de ook deze Paul Pogba Tango 17.1 sportschoenen dezelfde bling bling stijl als de nieuwste voetbalschoenen van de middenvelder. Check hieronder alle informatie over deze schoenen.

Direct enthousiast over deze nieuwe casual adidas sportschoenen van Pogba? Scoor ze direct en exclusief in deze online SHOP! 

Adidas -pogba -trainer -schoenen -2017

De nieuwe Paul Pogba ACE TANGO sportschoenen zijn zwart en bevatten een all-over camouflage print in het zwart goud. Ook de drie adidas strepen aan de zijkanten van de sportschoenen zijn geheel in bling bling stijl en zijn zwart met een gouden omranding. Bovendien is op de zijkanten van de schoenen het ACE trademark logo van adidas te vinden. De veters van deze nieuwe trainers zijn geheel zwart!

Zoals we van adidas gewend zijn, zijn de schoenen uitgerust met verschillende materialen en technologieën, waardoor deze Paul Pogba Tango schoenen perfect zijn om mee te sporten, maar ook om casual te dragen. Allereerst zijn de schoenen uitgerust met een speciaal dempingssysteem. Dit systeem het de adidas boost technology en zorgt voor de meest flexibele demping ooit. Hoe meer energie je in de schoen gooit, hoe meer je terug krijgt. De bovenkant van de nieuwe Pogba ACE TANGO schoenen is gemaakt van een gebreid materiaal, welke een super ademende werking heeft. Dit zorgt ervoor dat de schoenen luchtig zijn en zweet naar de buitenkant van de schoenen wordt getransporteerd. De achterkant van de schoenen zijn uitgerust met de adidas Primeknit technology. Deze bevindt zich rondom de hielpand en zorgt voor een perfecte ondersteuning. De schoenen hebben ook een kleine enkelsok. Deze enkelsok heet bij adidas PURECUT en is aangemaakt voor de ondersteuning! We sluiten af met de onderkant van de rubberen zool, welke een speciale structuur heeft voor een betere slijtvastheid en meer grip!

Check ook de vandaag gelanceerde adidas Paul Pogba ACE 17.1 voetbalschoenen, welke dezelfde print bevat als deze casual schoenen. Deze nieuwe trainers van adidas hebben een prijs van € 149,95 en is alleen voor volwassenen beschikbaar! Wij zijn fan! Wat jullie?

Scoor de nieuwe Pogba sportschoenen direct en exlusief in deze SHOP!

Adidas -tango -sportschoenen -pogba