4 oktober 2016

Adidas Nemeziz voetbalschoenen 2017

Het heeft er alle schijn van dat Adidas in het nieuwe jaar 2017 een compleet nieuwe lijn voetbalschoenen gaat lanceren. Waar de collectie van Adidas nu 3 lijnen kent, daar lijkt vanaf juni de Nemeziz voetbalschoenen lijn wellicht aan toegevoegd te worden. Uitgelekte foto's tonen Adidas Nemeziz voetbalschoenen met een opvallend ontwerp die qua vorm nijgen naar de Nitrocharge. Het grove design van de voetbalschoenen heeft op het eerste oog veel weg van Under Armour schoenen. Het uitlekken van deze voetbalschoenen roept een hoop vragen op.

Technische informatie over de mogelijk nieuwe Adidas Nemeziz voetbalschoenen is nog niet voor handen. Als we berichtgeving moeten geloven zullen de voetbalschoenen staan voor 'Unlock agility'. Hiermee lijkt het erop dat deze voetbalschoenen een andere behoefte gaan vervullen dan de Adidas voetbalschoenen die nu verkrijgbaar zijn. Die staan namelijk voor 'control' en 'chaos'. De voetbalschoenen moet spelers mogelijk dus behendiger maken. Hoe Adidas dit gaat doen is onduidelijk. Het zo bijvoorbeeld kunnen met een lichtgewicht flexibel bovenwerk en een dergelijke Hypervenom zoolplaat (qua functie).

14504872_310015859377065_4057899455041503232_n

Verder is ook onduidelijk welke lijn plaats moet maken voor deze voetbalschoenen. Misschien breidt Adidas haar collectie wel uit? Misschien vervangt Adidas deze voetbalschoenen wel voor de 'Messi16+ PureAgility voetbalschoenen'? Allerlei vragen die nu nog onbeantwoord zijn en vragen oproepen die wij op dit moment helaas nog niet kunnen beantwoorden. Zodra wij meer nieuws hebben over de Adidas Nemeniz voetbalschoenen melden wij dat uiteraard. Ben je een grote liefhebber van Adidas voetbalschoenen en wil je alvast schoenen van dit gave merk scoren? Check dan hieronder de online verkooppunten!

Adidas voetbalschoenen kopen?

Deze schoenen kan je per direct kopen in deze officiële SHOPDe prijs van deze schoenen ligt tussen de € 200,- en  € 300,-. Goedkopere Adidas voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,-. Directe levering en gratis verzending! 

Update: Inmiddels zijn de adidas Nemeziz voetbalschoenen officieel gelanceerd. Check alle informatie over deze Nemeziz voetbalschoenen.