12 oktober 2017

adidas Nemeziz Messi White/Orange Pro Storm voetbalschoenen uitgebracht

adidas doet het weer en lanceert nog een paar nieuwe voetbalschoenen. De Nemeziz collectie die zich aan een lopende band verkoopt heeft er een pareltje bij gekregen. De nieuwste adidas Nemziz voetbalschoenen uit het Pro Storm pack zijn namelijk verschenen en hebben van de designers van adidas extra aandacht gekregen! Deze gave kicksen zijn speciaal voor Messi gemaakt en zullen dan ook dit weekend door de wereldster gedragen worden wanneer FC Barcelona de kraker tegen Atletico Madrid speelt.

Vind jij deze Nemeziz kicksen nu al geweldig? Haal ze dan snel in deze shop.

 

adidas Nemeziz Messi White/Orange design

De nieuwe Nemeziz lijn van adidas is al een tijdje uit maar de designers bij adidas hebben zich altijd aan een bepaald patroon weten te houden. Zo vonden zij dat de voetbalschoen twee felle kleuren moest hebben die gecombineerd worden op de schoen door middel van strepen. Dit maal hebben de designers van adidas het iets anders aangepakt.

Zij zijn namelijk tot de conclusie gekomen dat het grootste gedeelte van de schoen wit moest zijn, maar dat de schoen in tegenstelling tot de felle tegenkleuren uit vorige edities deze keer een tweede lichtere kleur moest krijgen. Deze gedachte van een combinatie tussen twee klassieke, zachte kleuren heeft zich uitgepakt in de kleurencombinatie wit/grijs.

Deze menging van een witte schoen met licht grijze strepen er overheen zorgt ervoor dat de Nemeziz voetbalschoen klasse uitstraalt. De klassieke Nemeziz en Messi bedrukking die loopt over de wreef- en achterkant  was in de vorige edities vaak oranje, maar is nu zwart gemaakt, wat de bedrukking lichtelijk opvallend maakt.

Toch hebben de designers van adidas een klein detail van de schoen wat feller gemaakt dan de andere delen van de schoen, namelijk het logo. Deze drie strepen op de buitenzijden van de schoen zijn oranje van kleur, wat in verhouding met de andere kleuren die gebruikt zijn als ‘’druk’’ wordt ervaren. Het onderstel van de schoen, de zool, is net als de basis kleur van de schoen wit. Wel heeft de onderzijde van de zool het Nemeziz logo wat oranje is. Dit geld ook voor het woord ‘NEMEZIZ’ op de hiel van de schoen.

Kortom, een vernieuwde, rustige schoen wat net als de legende ‘Messi’ klasse uitstraalt.

 

adidas Nemeziz Messi White/Orange kenmerken

adidas heeft tal van voetbalschoenenlijnen die ontworpen zijn voor verschillende soorten spelers. De Nemeziz schoen is op zijn beurt ontworpen voor spelers die wendbaar en explosief zijn. Deze spelers durven dan ook risico te nemen met hun acties en trucs en kunnen weten zich dan ook snel uit kleine en krappe ruimtes te krijgen.

Om deze technieken uit te kunnen voeren heeft de schoen verschillende technologieën in zich.

Te beginnen bij de AGILITY KNIT 2.0-voorvoet. Dit systeem zorgt ervoor dat de schoen een perfecte fit geeft wanneer deze wordt aangetrokken wat leid tot een ultiem balgevoel. Het TORSIONTAPE van het 360 BANDAGE SYSTEM is geïnspireerd op sporttape. Dit wil zeggen dat dit systeem grip, ondersteuning en stabiliteit geeft aan jouw voet. Om ervoor te zorgen dat deze grip nog beter wordt is de NON STOP GRIP technologie bedacht. Dit is een dunne laag met strip reliëf op het bovenwerk van de schoen waardoor jij in alle omstandigheden controle over de bal weet te houden.

De DUAL LOCK COLLAR geeft jouw voet een stevige lockdown en stabiliseert je enkel bij het instappen. De enkelkraag die gevormd is als een V zorgt samen met de kleine rubberen nopjes in de schoen voor een strakke fit en voorkomen het glijden van de sok in de schoen.

Tot slot komt de zool van de schoen. De TORSIONFRAME-loopzool met TORSION RIBS zorgt voor een explosieve startsnelheid. Dit in combinatie met de langwerpige noppen op de zool zorgen voor het explosief en snel draaien van jouw lichaam.

 

adidas Nemeziz Messi White/Orange voetbalschoenen kopen

Wil jij net als Messi op deze geweldige schoenen spelen? Of ben jij een echte fan van klassieke witte voetbalschoenen? Dan moet je wel flink in de buidel tasten. De schoenen hebben namelijk een duurste variant van 329,95 euro. De goedkoopste variant is 64,95 euro.

 Haal jouw adidas Nemeziz Messi White/Orange voetbalschoenen snel in deze shop  of deze winkel!