4 december 2017

ADIDAS NEMEZIZ MESSI SKYSTALKER PACK VOETBALSCHOENEN

Bij het nieuwste Skystalker Pack is de Nemeziz Messi schoen toegevoegd. Zoals bekend is zjin adidas en Messi onafscheidelijk van elkaar. Zo werken adidas en Messi al jaren samen om de schoenen die de superster draagt te optimaliseren. Ze hebben samen de nieuwe NEMEZIZ voetbalschoenen lijn gemaakt, getest en gelanceerd. Ook deze nieuwe schoenen van de adidas NEMEZIZ lijn zijn uniek en speciaal voor Messi gemaakt. De kleuren van deze Messi signature NEMEZIZ schoenen zijn afgeleid van de kleuren uit het Skystalker pack en zijn gelanceerd samen met de rest van het pack.

Wil je direct de nieuwe Nemeziz voetbalschoenen van het Skystalker Pack kopen? Check ze exclusief in deze SHOP of deze STORE. Directe levering en gratis verzending gegarandeerd!

Design NEMEZIZ Messi 360 Agility voetbalschoenen

Naast de Nemeziz schoen is deze Nemeziz signature schoen van Messi een unieke creatie van adidas! Deze nieuwe schoenen zullen door de Argentijn gedragen worden begin december 2017. Waar de normale Nemeziz schoenen uit het Skystalker Pack een bijna volledig zwarte upper hebben, heeft deze Nemeziz Messi voetbalschoenen een kleurencombinatie met de kleuren zwart, goud en rood. Op de buitenkant van de schoen zijn de drie iconische adidas strepen te zien in een rode kleur. Het bekende Nemeziz ontwerp met de strepen lopend over de schoen is ook in deze versie verwerkt. De voetbalschoen is zwart, de strepen die daar overheen lopen zijn energy goud, net als het 360 Agility Bandage System. Deze zwarte tinten komen ook terug op de onderkant van de schoen en in het noppenwerk. Verder is de naam van Messi en zijn eigen logo met veel detail verwerkt over de schoen heen. De combinatie van de kleuren en het feit dat dit de Messi signature schoenen zijn waar de wereldster op gaat komen te spelen zorgt voor een meer opvallende schoen dan de normale Nemeziz uit het pack. Check hieronder alle details over het materiaal, de technologieën en de voordelen van deze Nemeziz Messi voetbalschoenen.

Kenmerken NEMEZIZ Messi 360 Agility voetbalschoenen

Voetbalschoenen zijn een belangrijk onderdeel voor elke voetballer. Je schoenen moeten goed zitten, zodat je tijdens de wedstrijd maar aan 1 ding hoeft te denken: SCOREN!!! Hij is de nachtmerrie van elke verdediger en de aanvaller die record na record verbreekt! Het is de wereldster Lionel Messi. Maar de beste voetballer van de wereld heeft ook de beste voetbalschoenen van de wereld nodig om te blijven presteren. De nieuwe adidas Nemeziz voetbalschoenen zijn speciaal ontworpen naar de behoeftes en kwaliteiten van Messi. Het zijn de perfecte schoenen voor Leo. De Nemeziz is zonder veters om de aansluiting van de voet te optimaliseren. Aan optimale fitting is ook gedacht. De TORSIONTAPE-technologie van het 360 BANDAGE SYSTEM is geïnspireerd op sporttape. De schoen biedt ondersteuning en stabiliteit dankzij de 360 TORSION TAPE.

De DUAL LOCK COLLAR zorgt voor een stevige lockdown en enkelstabiliteit bij de instap van de schoenen. Waardoor de fitting van de schoen wordt geoptimaliseerd. Het is een kleine enkelkraag in de vorm van een v. De binnenkant van de instap bij de schoen bevat kleine rubberen nopjes die ervoor zorgen dat je sok en je voeten op hun plaats blijven in de schoen. Messi’s favoriete AGILITY KNIT-bovenwerk zorgt voor een perfecte pasvorm en reactievermogen zodra de schoenen worden aangetrokken, je hoeft de schoenen hierdoor niet meer in te lopen. Zoals bij bijna alle Adidas voetbalschoenen het geval is, is ook bij de NEMEZIZ het bovendeel van de schoen uitgerust met de NON STOP GRIP technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat je in alle omstandigheden controle over de bal houdt, een dunne laag met stipreliëf op het bovenwerk zorgt ervoor dat je de bal aan je voeten geplakt houdt.

Als laatste komt het onderstel van de schoenen. De lichtgewicht messiGAMBETRAX 2.0-loopzool laat Messi’s eigen voetafdruk achter. Zo staat de schoen precies naar zijn voet en heeft hij geen last van een verkeerde pasvorm! De noppen van de schoen zijn langwerpig en zorgen voor een goede balans bij het maken van snelle draaiingen en explosieve versnellingen.

NEMEZIZ Messi 360 Agility voetbalschoenen kopen

Wil je direct de nieuwe adidas Nemeziz Messi voetbalschoenen uit het Skystalker Pack kopen? Dat kan nu meteen in de onderstaande shops. De duurste schoenen hebben een prijs van 330 euro, de goedkoopste versie van deze Nemeziz Messi koop je al vanaf 64,95 voor kinderen. De goedkopere versies zijn wel met andere materialen en technologieën uitgerust. Check bovendien alle Nemeziz voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder! 

Scoor deze unieke, speciaal voor Messi gemaakt Nemeziz schoenen uit het Skystalker Pack exclusief in deze SHOP of deze STORE