29 mei 2018

adidas Nemeziz 18.1 Messi voetbalschoenen gelanceerd

Eén van, of misschien wel de beste, voetballer van de wereld Lionel Messi krijgt voor het aankomende WK natuurlijk weer een eigen voetbalschoen. De Argentijnse sterspeler speelt al jaren wedstrijden op de Nemeziz voetbalschoen van adidas. Maar dan wel op een speciaal ontwerp. Ook voor het WK in Rusland is er een speciale Messi Nemeziz voetbalschoen toegevoegd aan het Energy Mode pack. Op deze gave schoen gaat Lionel Messi proberen om Argentinië de 3e wereldbeker in de geschiedenis van het land te bezorgen. Om dit ultieme doel te kunnen bereiken moet de voetbalschoen natuurlijk uitgerust zijn met de nieuwste technologieën. Nieuwsgierig naar de nieuwe adidas Nemeziz ‘’Messi’’ voetbalschoen? Check de details hieronder!

Nu al helemaal verkocht van de groene adidas Nemeziz voetbalschoen? Of ben je een hele grote fan van Lionel Messi? Aarzel dan niet en bestel de schoen in de adidas shop of in DEZE WINKEL.

Design adidas Nemeziz 18.1 Messi voetbalschoen.

De nieuwe Nemeziz 18.1 voetbalschoen, is de schoen waarmee Messi zijn land de overwinning moet bezorgen. Natuurlijk moet deze schoen zijn uitgerust met vele technieken, echter wanneer Messi de show steelt in Rusland moet de schoen er ook gaaf uitzien. Opvallend aan de nieuwe Messi Nemeziz voetbalschoen is dat hij erg gepersonaliseerd is. De basis van de nieuwe kicksen van Messi is groen. Echter staat op de binnenkant van de schoen ook de naam van Messi. Op de linkerschoen is de naam van zijn zoontje te vinden, ook de geboorte datum van Mateo staat op de schoen. Op de rechter voetbalschoen staat de naam van de vrouw van Messi en het rugnummer waarmee Messi speelt. Het legendarische nummer 10. Zoals ik al zei de kleur van de schoen is groen. Over de gehele schoen loopt een all-over print. Deze print straalt snelheid uit. Op de zijkant van de Nemeziz staan de bekende adidas strepen. Ook dit detail is zwart. De schoen is uitgerust met een sok in de vorm van een V. Misschien wel het bijzonderste detail van de Nemeziz Messi voetbalschoen zijn de veters. Waarbij de Nemeziz 18+ uit het Energy Mode Pack de veters zijn weggelaten, wil Messi wel spelen op schoenen die zijn uitgerust met veters. De schoenen van Messi zien er niet alleen super gaaf uit, maar zijn ook uitgerust met de nieuwste technieken. Lees hieronder snel verder over deze technieken.

Kenmerken adidas Nemeziz 18.1 Messi voetbalschoen

De balcontrole van Lionel Messi is natuurlijk perfect. In iedere situatie heeft hij volledige controle over de bal. Door deze kwaliteiten is Messi dan ook al 5 keer uitgeroepen tot beste voetballer van de wereld. De techneuten van adidas hebben bij de Messi Nemeziz 18+ voetbalschoenen dan ook de nadruk gelegd op het balgevoel. Alle technieken waarmee deze schoen is uitgerust perfectioneren je balgevoel. Met deze voetbalschoen voel jij je de Messi van de amateurvelden. De eerste techniek waarvan gebruik wordt gemaakt bij de Nemeziz is het Agility Knit 2.0 Systeem. Dit is meteen een technologie die zorgt voor een optimaal balgevoel. Voor een voetballer van het niveau van Messi is het erg belangrijk dat er een goede fit is tussen zijn voet en de voetbalschoen. Wanneer de schoen niet perfect aanvoelt kun je niet optimaal presteren op het veld. Omdat in Rusland een optimale prestatie van belang is, moet deze technologie in de schoen aanwezig zijn. Iedereen kent het wel. Voetballers die alleen maar bezig zijn met het intapen van de enkels. Ook Messi was een speler die dit altijd deed, tot dat adidas kwam met het Torsion Tape. De techneuten van adidas hebben een techniek bedacht waarmee het intapen van de enkels verleden tijd is. Torsion Tape bestaat uit synthetisch 360 AGILITY BANDAGE SYSTEEM. Dit zorgt niet alleen voor een betere balcontrole. Ook de passes die je geeft zijn preciezer en je dribbels zijn on na volg baar. Zoals ook bij het design al voorbij is gekomen is de Nemeziz voetbalschoen uitgerust met een zogeheten V vorm enkelsok. De technologie die hierachter zit is de Dual Lock Collar. Lionel Messi is bijna nooit geblesseerd. Zeker zijn enkels krijgen tijdens een wedstrijd veel te verduren. Toch staat Lionel Messi altijd stevig in zijn schoenen. De V vorm waarmee deze schoen is uitgerust zorgt namelijk voor extra veel bescherming van de enkels. Deze ‘’kraag’’ is echter niet alleen ter bescherming op de schoen geplaatst. De V vorm zorgt namelijk ook voor extra comfort van de voetbalschoen.

De zool van de Nemeziz voetbalschoen is uitgerust met een TORSIONFRAME loopzool. Deze zool is extra licht en uitgerust met TORISON RIBS. Dankzij deze techniek die is verwerkt in de schoen kan Lionel Messi hogere snelheden behalen tijdens sprintduels. Hierdoor is Messi zijn verdedigers in Rusland altijd een stap voor.

Adidas Nemeziz 18+ Messi voetbalschoenen kopen

Wil jij net als Messi de sterspeler worden van jouw team? Dan is de Nemeziz voetbalschoen van adidas de perfecte echt iets voor jou. De Nemeziz 18.1 Messi voetbalschoen is vanaf nu te koop in de onderstaande webshops. Voor deze schoen moet u echter wel diep in de buidel tasten de Messi voetbalschoen kost namelijk ongeveer € 300,-. Voor deze prijs heeft u echter wel een schoen uit het topsegment. In de onderstaande webshops is het natuurlijk ook mogelijk om andere schoenen uit het Energy Mode WK pack van adidas te bestellen. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Nemeziz 18.1 Messi voetbalschoen in de ADIDAS SHOP

Of in DEZE WEBSHOP