2 november 2017

Adidas NEMEZIZ 17+ PUREAGILITY EARTH STORM PACK voetbalschoenen

Adidas heeft vlak na het populaire, gloeiendhete Pyro Storm pack een nieuw pack gelanceerd en drie paar schoenen uitgebracht in het Earth Storm Pack! Deze voetbalschoenen, geïnspireerd door aarde zijn in een geheel nieuwe kleur uitgebracht. Met deze limited edition colourway en voetbalschoenen val je zeker op in het veld! De unieke Earth Storm kleur schittert op de ACE 17+ Purecontrol, X 17+ Purespeed en de Nemeziz 17+ 360 Agility. De Nemeziz in de Earth uitvoering, ontworpen voor snelle bewegingen en buitenaardse acties, zorgt ervoor dat de speler met beide voeten op de grond blijft staan…

Direct enthousiast over deze nieuwe Adidas voetbalschoenen? Scoor ze exclusief in deze SHOP of deze STORE

Design Earth Storm adidas NEMEZIZ voetbalschoenen

De populaire Pyro Storm staan nog steeds in vuur en vlam of adidas brengt alweer het nieuwe Storm Pack op de markt! Adidas heeft nu meerdere Storm Packs uitgebracht en wij gaan ons nu toch afvragen welke storm gaat er hierna nog komen, wat kunnen we nog verwachten na de fantastische Storm Packs die al zijn uitgebracht. Te beginnen met de nieuwe adidas Storm: de Earth Storm Pack! De unieke ‘Earth’ kleuren die zijn gebruikt op de X, de ACE en de Nemeziz zijn verbluffend! De schoen heeft al een limited edition label, maar heeft door de unieke kleur ook een limited uiterlijk.  

De nieuwste Adidas Nemeziz 17+ voetbalschoenen van het Earth Storm Pack zijn gecombineerd met de kleuren Clear Brown/Sesame/Chalk White, drie gelijkkleurige adidas strepen op de buitenkant van de schoen en een gestreepte 360 Agility Bandage System ook in dezelfde kleuren. De naam van het pack ‘Earth’ is verwerkt in de schoen. Door de gehele Nemeziz schoen eenzelfde kleur te geven, ontstaat er een effect alsof de schoen uit het zand is gerezen. De schoen lijkt van zand gemaakt te zijn, ongrijpbaar voor de verdediging! Net als zand, onmogelijk om vast te houden. De zanderige kleur komt terug in de zool, de onderkant en de noppen. De achterkant van de Nemeziz bevat de naam van de schoen en het adidas sports logo gedetailleerd verwerkt. De schoenen zijn net als het Thunder Storm Pack deel van de Limited Collection van adidas, daarom zullen de schoenen niet worden gedragen door professionele voetballers zoals Luis Suárez, Gareth Bale of Dele Alli.

Check hieronder alle details over het materiaal, de technologieën en de voordelen van de limited edition NEMEZIZ voetbalschoenen. 

Kenmerken Earth Storm adidas NEMEZIZ voetbalschoenen

De Adidas Nemeziz voetbalschoenen zijn ontworpen voor de meest wendbare en creatieve spelers. De NEMEZIZ 17+ is speciaal ontwikkeld voor het ontketenen van explosieve moves, slalommen door de verdediging in krappe ruimtes, waardoor je met alle gemak risico’s kunt nemen en het spel kunt dicteren. Risico’s nemen, je tegenstander met snelle bewegingen te snel af zijn en het spel dicteren zijn redenen waarom deze schoenen zijn uitgerust met de nieuwste technieken en materialen. Aan optimale fitting is zeker gedacht. De TORSIONTAPE-technologie van het 360 BANDAGE SYSTEM is geïnspireerd op sporttape. De schoen biedt ondersteuning en stabiliteit dankzij de 360 TORSION TAPE.  De NEMEZIZ 17+ PureAgility is zonder veters, waardoor het schietoppervlak door niks gehinderd wordt en dus het optimale balgevoel creëert.

De nauwsluitende AGILITY KNIT 2.0-voorvoet zorgt voor een perfecte pasvorm en reactievermogen zodra de schoenen worden aangetrokken. En zoals bij bijna alle Adidas voetbalschoenen het geval is, is ook bij de NEMEZIZ het bovendeel van de schoen uitgerust met de NON STOP GRIP technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat je in alle omstandigheden controle over de bal houdt, een dunne laag met stipreliëf op het bovenwerk zorgt ervoor dat je de bal aan je voeten geplakt houdt. De DUAL LOCK COLLAR zorgt voor een stevige lockdown en enkelstabiliteit bij de instap van de schoenen. Waardoor de fitting van de schoen wordt geoptimaliseerd. Het is een kleine enkelkraag in de vorm van een v. De binnenkant van de instap bij de schoen bevat kleine rubberen nopjes die ervoor zorgen dat je sok en je voeten op hun plaats blijven in de schoen. 

Als laatste komt het onderstel van de schoenen. De lichtgewicht TORSIONFRAME-loopzool met TORSION RIBS zorgt voor explosieve kracht op droog natuurgras en voor extra steun bij de afzet. De noppen van de schoen zijn langwerpig en zorgen voor een goede balans bij het maken van snelle draaiingen en explosieve versnellingen. 

Earth Storm adidas NEMEZIZ voetbalschoenen kopen

Wil je direct de nieuwe Adidas NEMEZIZ 17+ Pure Agility Earth Storm Pack voetbalschoenen kopen? Dat kan per direct in de onderstaande shops. De duurste schoenen hebben een prijs van 329,95 euro, de goedkoopste versie van deze NEMEZIZ uit het Thunder Storm Pack koop je al vanaf 64,95 voor kinderen en volwassenen. De goedkopere versies zijn wel met andere materialen en technologieën uitgerust. Check bovendien alle NEMEZIZ voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder!

Scoor deze nieuwe limited edition NEMEZIZ schoenen exclusief in deze SHOP of deze STORE