6 juni 2017

adidas Nemeziz 17+ Agility ULTRABOOST schoenen

Een week na de lancering van de adidas Nemeziz 17+ voetbalschoenen heeft het Duitse sportmerk ook een limited edition ULTRABOOST versie van de schoenen gelanceerd. Deze sneakers hebben hetzelfde design als de voetbalschoenen, alleen dan in de speciale Ultraboost versie. De Nemeziz lijn van adidas is een geheel nieuwe silo van het Duitse sportmerk. De voetbalschoenen uit deze silo zijn de schoenen waarop sterren als Messi, Renato Sanches en Firmino vanaf juni 2017 op spelen. Check hieronder alle details over de nieuwe adidas Nemeziz Ultraboost sneakers uit het DUST STORM pack van het Duitse sportmerk.

Scoor deze nieuwe Nemeziz Ultraboost schoenen per direct in in deze SHOP of deze STORE

Design adidas Nemeziz Ultraboost DUST STORM schoenen

Qua design hebben de nieuwe adidas Nemeziz ULTRABOOST schoenen dezelfde kenmerken als de Nemeziz voetbalschoenen. Het bovenwerk van de schoenen wordt namelijk gekenmerkt door de zebra-achtige, flitsende strepen. Waar de voetbalschoenen aan de zijkanten drie fel gele adidas strepen bevatten, zijn deze op de nieuwe Ultraboost schoenen wit. Dit geldt ook voor de onderzool van de schoenen. De binnenzool van deze nieuwe sneakers is zwart en is uitgerust met het Tango trademark teken van adi. Evenals de voetbalschoenen zijn de Ultraboost kicksen geheel veterloos. Meer weten over de technologieën en de material van de nieuwe Nemeziz Ultraboost schoenen, lees vooral hieronder verder.

Kenmerken adidas Nemeziz Ultraboost sneakers

De bovenkant van de nieuwe Nemeziz Ultraboost schoenen zijn gemaakt van een speciaal synthetisch materiaal. Dit materiaal komt terug in alle Nemeziz schoenen en is geïnspireerd door een ritueel dat veel voetballers hebben, het intapen van de enkels en voeten voor maximale stabiliteit. Het synthetische bovenwerk van de sneakers is dan ook uitgerust met het 360Agility Bandage systeem, welke voor een perfecte stabiliteit zorgt en bovendien ervoor zorgt dat de schoenen perfect om de voeten vallen, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. De schoenen bevatten op het oog een wat vreemde instap in de vorm van een v. Deze instap wordt door adidas de Dual Lock Collar genoemd. Ook deze enkelkraag staat geheel in het teken van stabiliteit. Aan de binnenkant van de schoen bevinden zich dan ook kleine nopjes, waardoor je voeten op hun plaats blijven in de schoenen. Hierin is ook het zogenaamde adidas 360 Torison tape verwerkt. Alles voor de stabiliteit!

De schoenen zijn uiteraard ook weer uitgerust met het speciale dempingsysteem van adidas. Dit is de zogenaamde boost technologie van het merk. Het motto van deze technologie is dat hoe meer energie je in de schoenen geeft, hoe meer je ook terug krijgt. De zool aan de onderkant van de schoenen betreft een rubberen loopzool met aan de onderkant een grippatroon, welke voor de perfecte grip zorgt in zowel droge als natte weersomstandigheden. Deze zool beweegt dan ook weer perfect mee met de bewegingen van de voet, voor een optimaal gevoel.

adidas Nemeziz Ultraboost schoenen kopen

De nieuwe adidas Nemeziz ULTRABOOST schoenen zijn in een limited edition gelanceerd. Deze schoenen hebben een prijs van € 199,95 en zijn alleen voor volwassenen beschikbaar in de maten 41, 42, 43, 44, 45, 46 en 47. Wees snel, want meestal zijn deze schoenen binnen een aantal dagen al uitverkocht! Andere Nemeziz schoenen van adidas scoor je al vanaf € 64,95. Directe levering!

Scoor deze nieuwe Nemeziz Ultraboost schoenen per direct in in deze SHOP

of deze STORE