14 maart 2017

Adidas lanceert stijvolle klassieke Mundial Team schoenen

Adidas Mundial Team. Stijlvolle, doch klassieke schoenen die je vanaf nu heerlijk onder een goeie jeans kan dragen! De lancering van deze Mundial Team schoenen vormt een follow-up op Adidas limited edition van december 2016. Anno maart 2017 is het de beurt aan drie nieuwe kleuren die worden verwelkomt in de Adidas Turf schoenen lijn. Het neemt niet weg dat je op deze schoenen ook gewoon een balletje kunt trappen op kunstgras ondergronden.

Wil jij shinen? Trek dan deze schoenen om jou voeten. Het nieuwste Mundial Team Pack 2017 biedt drie stijlvolle kleuren, te weten zwart, grijs en wit. Zeker weten dat jouw vrienden jaloes zullen zijn. Ga direct naar de officiële online shop van Adidas en verzeker jezelf van deze pareltjes.

Adidas -mundial -team -schoenen -zwart

Duitse degelijkheid. Dat gaat deels op voor dit nieuwe Adidas Mundial Team Pack. Natuurlijk is het concept van deze Duitse schoenen weer hetzelfde. De overall designs zijn echter fris en helemaal van deze tijd. Het pack biedt jou drie overall designs, waarin zwart, grijs en wit de boventoon voeren. Zelfs de bekende lip is nagenoeg volledig in de kleur die ook centraal staat op de bovenlaag. De zwarte Adidas Mundial Team schoenen kennen tevens een zeer stijlvolle zwarte belettering langs de zijkanten en op de lip. Dit maakt de style helemaal af. Ook de grijze Adidas Mundial Team schoenen kennen dit saillante detail, terwijl de witte Adidas Mundial's zilveren belettering hebben en een zwarte vlak op de lip.

Adidas -mundial -team -schoenen -wit

De technieken en materialen van deze schoenen... Dat is nou net waar Adidas sinds oprichting al bekend om staat. Degelijkheid en absolute topkwaliteit. Dit maakt het mogelijk dat je met deze stijlvolle kicksen niet alleen aanwezig hoeft te zijn in de winkelstraat. Je kan er, als het moet, ook een uitstekend balletje mee trappen. Ook zijn het fantastische schoenen om onder een presentatiepak te dragen richting wedstrijden. Kortom, met deze schoenen kan je alle kanten op. Een bovenwerk van volnerf leer geeft een comfortabel zacht gevoel. Een EVA-binnenzool geeft nog meer comfort. Ook de middenzool bevat EVA en geeft jou hetzelfde effect. Regent het even? Geen probleem, want dankzij een synthetische voering zijn de schoenen weer snel droog. 

Adidas -mundial -team -schoenen -grijs

Adidas Mundial Team kopen?

Vanaf nu kan jij deze pareltjes kopen. Ze kennen een prijs van € 149,95. Ze zijn duurzaam in kwaliteit, waardoor jij dit er echt uit zal halen. Benieuwd waar je ze kan scoren? Ga naar de officiële online store van Adidas en bestel ze.