Manchester United fans opgelet. Adidas biedt jou de kans voor een unieke voetballook. Het is vanaf nu namelijk mogelijk om in "miadidas" jouw eigen Manchester United ZX Flux te ontwerpen. Dit nieuwe lid van de ZX-familie is helemaal in de stijl van de iconische voetbalclub uitgevoerd en is een gevolg van de sponsordeal tussen Manchester United en adidas. Verwacht wordt dat Manchester United door dit soort initiatieven nog meer geld uit de deal zal halen.

Manchester United ZX Flux 2015

Adidas en Manchester United hebben een nieuwe adidas ZX Flux sneaker gelanceerd, welke Manchester United fans in staat stelt om in "miadidas" een Manchester United logo toe te voegen aan jouw gepersonaliseerde adidas ZX Flux. Het logo van de club uit Engeland zal indien gewenst terugkomen op de tong van de sneakers. Daarnaast kunnen de ZX Flux sneakers ook volledig ontworpen worden in de stijl van de clubkleuren van Manchester United (rood, wit, zwart). Qua design wijken de Manchester United sneakers niet af van het originele model van de ZX Flux. Check hieronder foto's van de gepersonaliseerde United schoen. Wie weet is het binnenkort ook wel mogelijk om jouw voetbalschoen te voorzien van een Manchester United logo op de tong! Wordt vervolgd.

Manchester United sneakers kopen

De Manchester United adidas sneakers koop je vanaf nu in de online "miadidas" shop van adidas en kennen een verkoopprijs van € 105,-. De gepersonaliseerde ZX Flux is verkrijgbaar van maat 36 tot 49 1/3. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang ook nog eens 15% korting!

Wat vinden jullie van dit idee van adidas? Hopen jullie dat meer logo's van clubs online komen? Deel hieronder jouw mening en koop de schoenen hier!

Manchester United ZX Flux

Manchester United ZX Flux 2