Messi heeft vanaf vandaag weer nieuwe voetbalschoenen. Adidas heeft vandaag namelijk de Messi16+ PureAgility Space Dust voetbalschoenen gelanceerd met een buitenaardse look! Dit betekent dat Messi vanaf nu zijn wedstrijden voor Barcelona en het nationale elftal van Argentinië op deze schoenen zal spelen. De nieuwe schoenen van Messi zijn gemaakt met een focus op snelheid en wendbaarheid, wat perfect is voor de unieke speelstijl van de vijfvoudig winnaar van de Ballon D'Or. Bovendien hebben de nieuwe schoenen een flitsend design. Check hieronder alles over het design van de nieuwe Messi 16+ PureAgility voetbalschoenen van Adidas uit dit Space Dust Pack. Ook bespreken we natuurlijk de unieke technieken die de schoenen bevatten.

Wil je alvast recent gelanceerde Adidas Messi16+ PureAgility scoren? Check ze exclusief in deze SHOP of in deze STORE.

Adidas -messi -16-1-space -dust -voetbalschoenen

Design en technieken Messi 16+ Space Dust voetbalschoenen

De bovenkant van de nieuwe schoenen van Messi zijn overwegend donker grijs  (beter bekend als antraciet). Rondom de onderkant van deze bovenlaag en op de zoolplaat zijn fel groene details zichtbaar. Een groene gloed (spray paint) loopt tevens door het donkergrijs van de bovenlaag. De zoolplaat van de voetbalschoenen kennen een glimmend effect en zijn fel groen.Ook zijn de PureAgility schoenen metallic zilveren details rijk. Deze kleur komt tot uiting in de vorm van metallic zilveren Adidas trademark strepen langs de zijkant. Op de zijkanten van de schoenen staat natuurlijk ook het trademark teken van Messi! Wil je meer weten over de technieken van deze nieuwe schoenen van Messi? Lees hieronder verder!

Messi -pure -agility -space -schoenen

In materiaal en techniek ontlopen deze Messi voetbalschoenen de Adidas X16+ Pure Chaos niet veel. De Messi16+ PureAgility voetbalschoenen kennen een ultra lichte bovenlaag die door het leven gaat als het AGILITYKNIT 

bovendeel. Het AGILITYKNIT bovendeel sluit en vormt perfect naar je vorm. Dit leidt tot een aangename en individuele pasvorm en een ongelofelijk comfort, direct bij het aantrekken van de voetbalschoenen. Ook nieuw aan de adidas Messi 16+ Pure Agility voetbalschoenen is het Purecut Sock Systeem. Dit systeem verbergt de veters. De schoen is op deze manier nog dichterbij de bal en krijg je een betere touch. Ook leidt dit tot een nog groter schietoppervlak, waardoor je tijdens het maken van snelheid nog preciezer af kan werken. Het Purecut Sock Systeem bevat tevens een extra verhoogde sok die nog meer ondersteuning aan de voeten geeft. Zo heb je kans nog meer snelheid te maken. Verder bevat de bovenlaag NSG-technologie. Deze 3D-structuur geeft je gedurende alle weersomstandigheden controle. Bovendien is de technologie PUREAGILITY nieuw aan de 16+ Pure Agility voetbalschoenen. PUREAGILITY is een hielconstructie die je voet nog meer op zijn plek houdt bij het wegsprinten in diverse richtingen. De nieuwste MESSI voetbalschoenen bevatten aan de onderkant het sprintframe. Dit frame zagen we eerder terugkomen bij de F50 voetbalschoenen van adidas. Het sprintframe kent wel een vernieuwde uitstraling. Verder hebben de nieuwste schoenen van Messi een speciale noppenconfiguratie. Door een combinatie van ronde en driehoekinge noppen speel je met een ongeëvenaarde snelheid en wendbaarheid!

Sprintframe -messi -adidas -space -dust -schoenen

Adidas Messi16+ PureAgility voetbalschoenen kopen!

De adidas Messi 16+ Pure Agility voetbalschoenen kan je vanaf een bedrag van € 40,- in volwassen maten en in kindermaten kopen in onderstaande shops. De duurste Messi 16 voetbalschoenen scoor je voor € 210,-.

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Adidas -messi -voetbalschoenen -space -dust