Adidas heeft vandaag de nieuwe Messi Ballon D'Or 2015 voetbalschoenen gelanceerd. De bekendmaking van deze nieuwe voetbalschoenen volgde op de uitreiking van de Ballon D'Or van 2015 op het FIFA gala op 11 januari. Voor de vijfde keer in de geschiedenis werd deze prestigieuze prijs aan Lionel Messi uitgereikt. Eerder won de Argentijnse sterspeler de Ballon D'Or al in 2009, 2010, 2011 en 2012. We bespreken hieronder eerst het design van de nieuwe schoenen, de technieken en kenmerken die de nieuwe voetbalschoenen van Messi bevat en uiteraard waar je exlcusief de voetbalschoenen van de vijfvoudig Ballon D'Or winnaar kunt kopen.

Design Messi Ballon D'Or 2015 voetbalschoenen

De nieuwe Messi Adidas Ballon D'Or 2015 voetbalschoenen zien er vrijwel hetzelfde uit als de eerder dit jaar gelanceerd Messi 15.1 Adidas voetbalschoenen. De nieuwe schoenen zijn geheel wit met zilveren details een aantal opvallende accentne. Zo heeft de externe hielkap van de nieuwe Messi Ballon D'Or voetbalschoenen een metaalkleurig zilver en het Messi trademark logo op de achterkant van de schoenen heeft een andere tint zilver. Adidas heeft voor deze verschillende tinten gekozen, omdat de schoenen anders geheel wit zouden zijn. Verder staan op de achterkant van de hiel van de Messi voetbalschoenen vier gouden en een zilveren ster, welke verwijzen naar het aantal keer dat de Argentijn tot speler van het jaar is uitgeroepen. Deze stippen komen ook terug aan de binnenkant van de linker voetbalschoen. Verder is de binnenkant van de zool van de rechter voetbalschoenen van deze collectie voorzien van een speciaal detail. In de binnenzool staat namelijk ''El mas grande de todos los tiempos'' (De beste speler allertijden). Een andere opvallende touch die Adidas aan de schoen heeft gegeven is dat de tong van de nieuwe schoenen een speciaal watermerk bevat van het hoofd van Messi. De nieuwe voetbalschoenen zijn daarnaast uitgerust met de nieuwste technieken, waardoor de Argentijn het komende halfjaar bij Argentinië en Barcelona weer kan schitteren op deze voetbalschoenen. Deze bespreken we nog even kort hieronder.

Technieken en kenmerken Ballon D'Or Messi 2015 voetbalschoenen

De wit/zilveren bovenlaag van de Adidas Messi Ballon D'Or 2015 voetbalschoenen is gemaakt van een zacht synthetisch Argentijns leer met een 3D structuur. Deze structuur zorgt ervoor dat de schoenen zich vormen naar de vorm van de voet. Bovendien zorgt dit materiaal voor een perfecte eerste controle en touch. Het zogenaamde MessiTOUCH X-ray

oppervlak zorgt voor een naadloze precisie bij de aanname en zorgt er bovendien voor dat de schoenen geen water opnemen. Één van de meest opvallende elementen van de nieuwe Adidas Messi Ballon D'Or voetbalschoenen is natuurlijk opnieuw de externe 3D kooi of 3D frame om de schoenen. Deze is bij de Ballon D'Or schoenen zilver. Deze heeft als doel de voetbalschoenen stabiel te houden, wanneer spelers op deze voetbalschoenen versnellen. Bovendien zorgt het 3D frame ervoor dat de schoenen naadloos aansluiten op de voeten. Dit frame wordt ook wel de messFRAME genoemd, welke ook aangesloten is op de witte veters. Wanneer je deze schoenen aandoet, vormt het frame zich naar de enkels en de wreef. De achterkant bevat een zichtbaar hielframe voor maximale grip. Als laatste zijn de nieuwste Messi voetbalschoenen uitgerust met de zogenaamde messiGAMBETRAX technologie, welke terug komt in de structuur van de witte noppen aan de onderkant van de voetbalschoenen. De structuur van de noppen is dezelfde als de Adidas F50 Adizero voetbalschoenen hadden. De achterkant van de onderkant van de schoenen bevatten slechts vier ovale noppen. De voorkant van de schoenen bevatten wel het gebruikelijke aantal noppen of spikes. Deze spikes zijn gebaseerd op de spikes van hardloopschoenen en zorgen ervoor dat spelers sneller kunnen draaien en afzetten. Dit noppensysteem focust zich op 3 elementen: versnellen, verandering van richting en roteren. Check hieronder de foto's van deze unieke voetbalschoenen.

Messi Adidas 15.1 voetbalschoenen kopen

Helaas zijn de nieuwe Messi Ballon D'Or voetbalschoenen nergens te koop en zullen deze voor consumenten ook niet te koop worden. Andere Messi Adidas 15.1 voetbalschoenen kan je natuurlijk al direct scoren in de onderstaande shops! Voor kinderen scoor je de schoenen van de Argentijnse sterspeler al vanaf € 40,- en voor volwassenen vanaf € 60,-. De topversie van de Messi voetbalschoenen heeft een prijs van € 210,-. Check ook het overzicht met beschikbare voetbalschoenen hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!


Messi -Ballon -D'Or -schoenen

Zilveren -adidas -Messi -Ballon -dor -schoenen

Messi -ballon -d -or -adidas -voetbalschoenen -2015