Adidas Messi 16.1 Copa America voetbalschoenen zijn officieel gelanceerd. De voetbalschoenen maken onderdeel uit van het Mercury Pack. Lionel Messi (Barcelona en Argentinië) zal op deze nieuwe generatie Messi voetbalschoenen schitteren gedurende de Copa America van 2016. Foto's tonen zeer opvallende schoenen met een overwegend glinsterend zilveren design. Door het zilver lijkt een blauwe gloed te lopen. De Messi 16.1 Copa America schoenen worden ook versierd met zwarte adidas Trademark strepen en een oranje adidas logo op de hak. Een zilveren zoolplaat aan de onderkant van de schoenen lijkt het design te complementeren. De nieuwe Messi Copa America voetbalschoenen hebben weinig weg van het design van de Messi schoenen voorheen. Opvallend is dat de bovenlaag geen veters laat zien. Dit is niet de enige wijziging aan de Messi voetbalschoenen. Lees verdere wijzigingen hieronder!

Materialen en technieken adidas Messi 16.1 Copa America voetbalschoenen

Ook in materialen en technieken maken de nieuwe generatie Messi voetbalschoenen een makeover. De X16 Messi voetbalschoenen zijn voor voetballers die van het mogelijke het onmogelijke willen maken. De nieuwste generatie X schoenen is zeer licht in gewicht en weeg slechts 205 gram. Dit wordt bevorderd door een ultra lichte bovenlaag die door het leven gaat als het Agilityknit bovendeel. Het Agilityknit bovendeel sluit en vormt perfect naar je vorm. Dit leidt tot een aangename en individuele pasvorm en een ongelofelijk comfort, direct bij het aantrekken van de voetbalschoenen. Ook nieuw aan de adidas X voetbalschoenen is het Purecut Sock Systeem. Dit systeem verbergt de veters. De schoen is op deze manier nog dichterbij de bal en krijg je een betere touch. Ook leidt dit tot een nog groter schietoppervlak, waardoor je tijdens het maken van snelheid nog preciezer af kan werken. Het Purecut Sock Systeem bevat tevens een extra verhoogde sok die nog meer ondersteuning aan de voeten geeft. Zo heb je kans nog meer snelheid te maken. Verder bevat de bovenlaag NSG-technologie. Deze 3D-structuur geeft je gedurende alle weersomstandigheden controle. Bovendien is de technologie Midcut nieuw aan de X voetbalschoenen. Midcut is een hielconstructie die je voet nog meer op zijn plek houdt bij het wegsprinten in diverse richtingen. Het maakt je nog dynamischer en behendiger. Wel bevatten de nieuwste X16 voetbalschoenen nog het sprintframe. Het sprintframe kent een vernieuwde uitstraling. Check hieronder foto's van de nieuwste adidas Messi X16 voetbalschoenen.

Adidas Messi 16.1 Copa America voetbalschoenen kopen?

De adidas Messi 16.1 voetbalschoenen kan je vanaf een bedrag van € 40,- in volwassen maten en in kindermaten kopen in onderstaande shops. De duurste Messi 16.1 voetbalschoenen scoor je voor € 300,-. Wil je nog een extra KORTING van 15%

? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Adidas. Directe levering en geen verzendkosten.

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Messi Voetbalschoenen 2016 (3)