Eindelijk, daar zijn ze dan! Adidas lanceert de lang verwachte Adidas Messi16 10/10 voetbalschoenen aankomende maandag. Liefhebbers van de Messi voetbalschoenen dienen er als de kippen bij te zijn. De schoenen verschijnen slechts in 100 exemplaren op de markt. De lancering van de Messi 10/10 voetbalschoenen lijkt een jaarlijks terugkerend event te zijn. Ook vorig jaar verschenen dergelijke Adidas schoenen op 10 oktober. De voetbalschoenen eren de legendarische prestaties van een van de beste nummer 10's aller tijden! Met een kampioenschap in het seizoen 2015-2016 was Messi wederom succesvol. Ben jij nieuwsgierig op welke voetbalschoenen Messi de komende tijd. Lees hieronder alle ins en outs en ontdek natuurlijk waar je deze schoenen kunt scoren.

Wil je de Adidas Messi16 10/10 voetbalschoenen direct scoren? Check ze exclusief in deze SHOP of in deze STORE.

Adidas -messi -10-10-2016-kryptonite -2

Design en technieken Adidas Messi16 10/10 Kryptonite voetbalschoenen

Het kleurverloop op het design van deze Messi voetbalschoenen wordt beschreven als 'kryptonite'. De voetbalschoenen tonen een radioactief verloop uit het Superman universum. Het voorste deel beeldt de flitsende kleur kikkergroen uit. Het achterste deel van de voetbalschoenen beeldt echter de opvallende kleur van een olievlek uit. Dit kleurverloop is tevens zichtbaar op de zoolplaat. Verder worden de voetbalschoenen versierd met een zwarte enkelsok. Daarnaast zijn aan de buitenkant van de schoenen witte Adidas Trademark strepen te zien. Bovendien is aan de binnenkant van Messi kicksen het Messi Trademark zichtbaar.

Adidas -messi -10-10-2016-kryptonite -3

Deze limited Messi16 10/10 voetbalschoenen halen in technisch opzicht inspiratie uit de Messi Pure Agility schoenenDe Messi16 10/10 kicksen kennen dan ook een ultra lichte bovenlaag die door het leven gaat als het AGILITYKNIT 

bovendeel. Het AGILITYKNIT bovendeel sluit en vormt perfect naar je vorm. Dit leidt tot een aangename en individuele pasvorm en een ongelofelijk comfort, direct bij het aantrekken van de voetbalschoenen. Deze Adidas Messi 10/10 voetbalschoenen zijn daarnaast het Purecut Sock Systeem rijk. Dit systeem verbergt de veters. De schoen is op deze manier nog dichterbij de bal en krijg je een betere touch. Ook leidt dit tot een nog groter schietoppervlak, waardoor je tijdens het maken van snelheid nog preciezer af kan werken. Het Purecut Sock Systeem bevat tevens een extra verhoogde sok die nog meer ondersteuning aan de voeten geeft. Zo heb je kans nog meer snelheid te maken. Verder bevat de bovenlaag NSG-technologie. Deze 3D-structuur geeft je gedurende alle weersomstandigheden controle. Natuurlijk ontbreekt de PUREAGILITY niet. Dit is een hielconstructie die je voet nog meer op zijn plek houdt bij het wegsprinten in diverse richtingen. De nieuwste Messi voetbalschoenen bevatten het sprintframe. Dit frame zagen we eerder terugkomen bij de F50 voetbalschoenen van adidas. Het sprintframe kent wel een vernieuwde uitstraling. De voetbalschoenen wegen 205 gram. 

Adidas -messi -16-10-10-kryptonite -2

Adidas Messi16 10/10 voetbalschoenen kopen?

De adidas Messi16 10/10 voetbalschoenen kan je vanaf een bedrag van € 40,- in volwassen maten en in kindermaten kopen in onderstaande shops. De duurste Messi 16 voetbalschoenen scoor je voor € 210,-. Wil je nog een extra KORTING van 15%? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Adidas. Directe levering en geen verzendkosten.

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Adidas -messi -16-10-10-kryptonite -3